За много важни ли се имате, а ?! (за админи и модове)

Темата е заключена.
_Z

28.09.09
16:49

Защо след като пускам тема в раздела за производители, вносители и дистрибутори на хранителни добавки ми изтрихте темата и мнението в темата за представяне на лица на фирми. Представих се в тази тема като дистрибутор и състезател на Експлоуд. Пуснах  тема в която информирам хората, че при изготвяне на тренировъчен режим или хранителен план при мен (лицензиран фитнес инструктор съм) получават остъпка от продуктите на Експлоуд. След като ми изтрихте темата и мнението без да ми пишете на съобщение причините, пуснах тема “Защо .....” , която беше също изтрита, както и последвалите я още 2 такива теми и никой не ми дава нито обяснение нито нищо !!! Аз съм модератор в гохард и знам как стават нещата с триене на теми, предпуреждения и т.н. Не мога да разбера само този който ми трие темите без основание и обяснение за много важен ли се има ?!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.09.09 16:56.

Причината защо темата е изтрита се състои в това, че въпросната фирма е вече представена в раздела, а две теми за една марка не се допускат. Ако желаеш официално да представиш марката, може да ни пишеш и да ти дадем достъп до нея, затворим старата и отворим нова тема. Има представени условия и ако се спазват, няма да има недоумения.

Тонът на запитването не е особено приятен, затова темата се затваря. Ако желаеш официално да представиш фирмата, моля да ми пишеш лично съобщение.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 28.09.09 16:56.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1