Мнение за Dymatize+cellmass

28.09.09
20:08

Така имам си режими,програми итн.. просто това лято поради тежка физическа работа от 72 кг. свалих на 63.На 17 съм и искам да кача ММ. просто искам мнение относно комбинацията Dymatize-high protein mega gainer и BSN-Cellmass.Мислите ли че прекалено ще омазнея с комбинация от гейнер и креатин И все пак мисля че с 15 мин г/д кардио на ден след тренировка мазното няма да е проблем. А и съм висок 180
Благодаря за мнението предварително

28.09.09
21:03

Първо зависи какъв тип тяло си.
Второ от това какви други въглехидрати приемаш.
Трето колко пиеш от гейнара и кога.

От креатин няма как да омазниш.
Ако включваш и кардио най-вероятно ще качиш доста малко мазно освен маса,но както знаеш пълно щастие няма.

29.09.09
06:23

Ектоморф съм.Каквито и въглехидрати да приемам едвам едвам качвам порядака на 2 месеца 1 кило. Не съм пил от гейинера по простата причина че след 2 дена го поръчвам,и не съм казал че от креатина се омазнява вече съм приемал креатин и знам как е,говорих за гейнера.Просто искам мнение за съчетание на тези 2 продукта и евентуално оказания ефект
Едит: баща ми е слаб,и съм го прихванал от него

Мнението беше редактирано от zvezdobroec на 29.09.09 06:25.

29.09.09
06:46

Аз мисля, че вместо гейнър, може да си вземеш протеин. Гейнерът ще го свършиш за седмица-две и от тази гледна точка е неизгоден, а и плащаш пари за какво?...за въглехидрати, които можеш и сам да набавиш.Относно Селмас, ОК, но погледни и Green Magnitude на Controlled Labs.

29.09.09
08:48

И аз съм на мнение , като Стоянчо. По-добре протеин си вземи,които ще пиеш месец и хапвай стабилно въглехидрати.

29.09.09
18:50

Все повече се обеждавам че не сте запознати с продуктите на Дайматаиз гейнера свършва за 30 дни :)

за 1 порция (3 приема) 152 грама,осигурява 600 ккал,60гр протеин и само 3 гр мазнини същп така са добавени и 2 гр глутамин,разклонени аминокиселини и минерали

Мнението беше редактирано от zvezdobroec на 29.09.09 18:57.

29.09.09
19:21

казано от zvezdobroec на 29.09.09, 18:50:

Все повече се обеждавам че не сте запознати с продуктите на Дайматаиз гейнера свършва за 30 дни :)

за 1 порция (3 приема) 152 грама,осигурява 600 ккал,60гр протеин и само 3 гр мазнини същп така са добавени и 2 гр глутамин,разклонени аминокиселини и минерали

Ми СУПЕР, тва по-добро от протеин начи :D купи си го тогава и не питай дали ще се омазниш след като имало само 3 грама мазнини.

29.09.09
20:16

казано от zvezdobroec на 29.09.09, 18:50:

От мненията ти се вижда че самият ти не си много компетентен и е по-добре да четеш и слушаш повече. Гейнерът не е изгоден. Не казвам че е лош, но не е изгоден.

29.09.09
22:36

Ти с тези 2 гр глутамин,BCAA и минерали направо за мистър олимпия ще растеш,не се залъгвай по тези рекламни трикове.Гейнара свършва според това колко го пиеш,може и 1 година да го пиеш,може и 10 дни.Всичко зависи към какъв дневен калориен прием си се насочил.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1