Поредния новак моли за помощ!

28.09.09
23:53

Привет на всички!
Моя проблем е свързан с малкото килограми -168см/45кг. Винаги съм била слабичка, около 50кг, но това лято свалих още и въобще не се харесвам. Моята мечта, образно казано е да кача 10 килограма. Имайки предвит ниското кръвно и физическата си неиздържливост знам, че това ще стане бавно. Но све пак трябва да се почне от някъде, нали?  :-)  Ще се радвам на всякаква помощ в мойте първи стъпки на уражнения, правилно хранене и т.н.

29.09.09
18:58

Яж колкото се повече на ден  5 - 6 ядения  . Но не по много . Наблягай на мезето , картофи и ориз .

03.10.09
05:35

_Noun_,  здравей!

Каква ти е физическата активност? Тренираш ли? Как се храниш?
drebniq хубаво ти е написал на какво да наблегнеш, но ако увеличиш рязко въглехидратните храни, ще натрупаш основно мазнини...И ще станеш дебело слаба...Много по-добре би било да качиш и мускул, заедно с мазнините - тялото ще изглежда по-атлетично...

За целта е добре да тренираш с тежести, тежки тежести, и да се храниш балансирано, т.е. да увеличиш количеството на всичко, което приемаш :)

Може да дадеш и някакви мерки, снимки...и като цяло да напишеш повечко за себе си :)

03.10.09
11:41

слушайте кака Лимка..:)))

05.10.09
15:37

Благодарско на всички за мненията!
Лимка, какво да ти кажа, просто си плача за бой :red: Общо взето водя заседнал начин на живот. През последните месеци ядях “на крак” и често пропусках я обяд, я вечеря. До момента не съм тренирала нищо, но имам желание да почна. Като за начало в къщи, а след като се преместя в новото жилище и на фитнес. Мерките ми са 82/65/86см. Имам тесен гръден кош, така че хубаво би било да кача малко мускулна маса там. Ти какви упражнения предлагаш? А за снимки... малее, нема да плашим хората ся  :-) Мога да ти пратя някоя друга на mail, ако това е важно.

Мнението беше редактирано от _Noun_ на 05.10.09 15:41.

29.10.09
14:01

Хубаво е и да взимаш витамини,щом не се храниш достатъчно,за да не ти отслабне организма,при жените липсата на витамини и минерали веднага се отразява на косата и ноктите.Хубаво е да планираш по колко точно време можеш да отделяш за тренировки.И за храната помисли сериозно,наистина започни да се храниш балансирано.Наложи си да се храниш по на често.Трябват само желание и постоянство и всичко се постига,а при теб ги виждам.От мен успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1