29.09.09
19:57
Имам следния проблем. При тренировка след 2-рата 3-тата серия започвам да изпитвам пареща болка в бицепсите,основно в десния. Мислех си че се дължи на претрениране,но спрях фитнеса за седмица и половина и днес когато влезнах да правя Гърди и бицепс,същатата работа. Има разтеж при мускула,напомва се добре ,но болката си седи..
Темата беше редактирана от LnG1 на 29.09.09 20:18.
29.09.09
20:28
No pain,no gain.Лошо е ако тая болка я има и когато не тренираш,освен ако не говорим за мускулната треска разбира се
НЕ болката изчезва 10-тина минути след тренировката за бицепс...и не се появява до следващата такава!!! Когато си тренирам за други части от тялото сичко си е наред,напомпам ли бицепса до макс....болка !!!
Болката силна ли ?Щом изчезва значи едвали е нещо сериозно и си мисля че е нормално даже.
казано от Biad__ на 29.09.09, 22:22:
Болката силна ли ?Щом изчезва значи едвали е нещо сериозно и си мисля че е нормално даже.
Силничка е но се търпи. Най-големия проблем е,че не мога да си завъша чисто самата тренировка за бицепс
30.09.09
09:09
може да не изпълняваш правилно упражненията
Ако проблема е в техниката,по-скоро се появяват болки на други места.
А болки от грешна техника за бицепс могат да се получат,ако изпалняваш прекалено рязко или отпускаш некотролеруемо при негативната част.Има ли такова нещо при теб?
Вместо ние да гадаем тук като канал 2001,ако те притеснява болката се обърни към лекар.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 30.09.09 12:32.