29.09.09
23:15
Здравейте пичове.Значи тренирам сериозно от около 1 година много стриктно.В момента съм 176 висок и 72 килограма на 20 год.Допреди 2 месеца почти бях 68 кг. но започнах да взимам креатин,глутамин и таурин + гейнър + трибестан.Сега започнах да тренирам така: 1 ден - гърди, рамо
2 ден - почивка
3 ден - гръб, трицепс
4 ден - почивка
5 ден - гърди, бицепс
А преди тренирах така:първи ден - гръб, задно рамо, трапец
втори ден - почивка
трети ден - бицепс, трицепс
четвърти ден - почивка
пети ден - гърди, предно рамо, корем
шести ден - крака, корем
седми ден - почивка
Изпих за 2 месеца 800 гр. креатин,глутамин и таурин общо,1500 гр. гейнър и 80 капсули от трибестана.Сега като приключих с хранителните добавки забелязвам ,че леко съм качил мазнинки в корема и в задните части но пак казвам че това е съвсем леко.Понеже не съм спазвал стриктен хранителен режим молбата ми е вие да ми помогнете.Искам да кача още 3 кг. и да махма леките мазнинки.Тоест искам да кача тия 3 кг.колкото се може по чисто.В момента имам малко Л-карнитин-течен който е 50мл. и го пия всеки ден защото ми се налага да спортувам и друг спорт свързан с тичане.МОЛЯ ВИ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ!ИСКАМ САМО ПОМОЩ ОТ НАИСТИНА ХОРА КОЙТО РАЗБИРАТ!БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
30.09.09
09:07
Това дали ще качваш чисто зависи от хранителния ти режим и метаболизма ти.В общия случай РБД или Въглехидратна ротация ориентрирана към покачване на ММ.Но имам познати,които и на ВВД с много въглехидрати просто с леки ограничения си качват доста чисто,така че трябва да прецениш какво хранене е най-подходящо за теб самия
30.09.09
12:31
Да де само че,съм невеж в изготвянето на хранителен режим ,защото просто съм свикнал да ям всичко , което е грешка.За това помолих някой да ми даде примерен храниелен режим за моя проблем.
30.09.09
18:21
Добре а какво ,ще значи качествени храни и на какво да наблягам най-вече.Имам и друг проблем,чв си лягам късно към 1-2 и незнам какво да ям толкова късно вечерта.
казано от master lulin на 30.09.09, 18:21:
Добре а какво ,ще значи качествени храни и на какво да наблягам най-вече.Имам и друг проблем,чв си лягам късно към 1-2 и незнам какво да ям толкова късно вечерта.
Ми храна приятел - месо, ядки, яйца, масло, зехтин ... и т.н. ако искаш си яж и картофи и ориз. Винаги когато я приготвяш храната се старай да минава през по-малко термични обработки.
Толкова късно вечер основно на белтъчини с по-малко съдържание на мазнини или въглехидрати. Тъй като токова късно едва ли имаш нужда от енергия. Според зависи е.