креатин Малат!!!!????

LO

15.02.05
01:18

някои ползва ли креатин малат?казват че в много положения е по-добър от монохидрата.кажете си мнението.знаете ли му цената?

WO

15.02.05
09:27

като всеки по-нов продукт е малко прехвален, поне според мен...аз съм виждал само на джей-си , беше 14,50 за 100гр/при цена на монохидрата 10 лв.
основната му идея е че не задържа толкова вода, колкото монохидрата, защото има по особен състав. доколко това е така (особено при джей-си) не се наемам да гарантирам :wink:

MI

15.02.05
20:18

аз не съм го ползвал , но ми се струва , че е малко прехвален . Мисля , че ако някой има желание да качва маса и сила - монохидрата е идеален за тази цел.
по-зздрави

16.02.05
01:13

Поредната БГ глупост.. Ако ще си взимаш нещо по-добро.. и пак да е креатин.. вземи си Kre-Alkalyn :wink:

16.02.05
01:36

Добре дотук хубаво! А аз примерно се излъгах да си взема една опаковка, а на нея пише че приема е преди и след тренировка. Тогава и само тогава! Въпроса ми е (извинявай “лош” че в твойта тема) защо има толкова противоречия за приема на креатин??? Примерно на монохидрата в “Олимп” преди Георги Георгиев пишеше, че трябва да се прави зареждаща доза и т.н., сега пише че такова нещо няма  :shock:  Взимало се само преди и след тренировка :shock:  Добре, ами в крайна сметка как се взима??????? (говоря за монохидрата, ако някой знае и за малата, хубаво  :D )

16.02.05
05:28

Разликата не е съществена.. Виж какво е написано на опаковката и следвай инструкциите... няма какво толкова да му мислиш... нада ли някой ще ти каже нещо друго  :wink:

20.02.05
19:01

Разликата е голяма.В малата няма водна молекула.Тои е по лесно усвояем и има по голяма продукцея на АТФ

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1