Фотре на Nutrim...съвети

RE

30.09.09
13:48

Колеги, днес случайно като си пазарувах вБила и реших да си взема един протеин, Форте на Нутрим. Не бях вземал протеин на тази фирма повече от 3 години някъде. Цената ми се видя прекалено ниска 6,80 лв. и взех един . Бях пил преди същия но преди 3,4 години вкуса му беше друг. Сега като си направих една доза, ами много горчи тва нещо. Искам да ви питам някой ако е пил такъв ли му е вкуса или този нещо не е в ред моя. На опаковката пише Аегуст 2011 годност.
Питам да не взема да се отровя за едни 7 лв и да го хвърлям ли или да рискувам да си го изпия?

мерси

30.09.09
14:05

тва е наи-кучата марка която е съществувала някога по-добре го хвърляи може да има и отрова за мишки вътре

30.09.09
15:14

казано от Sentetic на 30.09.09, 14:05:

тва е наи-кучата марка която е съществувала някога по-добре го хвърляи може да има и отрова за мишки вътре

+1

30.09.09
15:21

казано от nedko petrov на 30.09.09, 15:14:

казано от Sentetic на 30.09.09, 14:05:

+1

x2

Ама гледай като го хвърлиш, да не го погне някое живото да го яде, че ще убиеш животинката.... :-)

AZ

30.09.09
15:33

абе то ако не е горчиво,ще има вкус на брашно.Истината-нутрим е пълен боклук,не се разтваря както трябва,не дава никакъв ефект и т.н..Но за да се обедиш трябва да си го пробвал,защото иначе не може да осъзнаеш за какво нещо говорим(отнася се и за други хора,които са се прецакали или смятат да го направят)

Хайде недейте така, ще стреснете момчето. Вярно не е най добрата марка, но чак миша отрова, чак да убие животинче е пресилено

30.09.09
17:36

казано от realityman на 30.09.09, 13:48:

Колеги, днес случайно като си пазарувах вБила и реших да си взема един протеин,

Искаш да кажеш, взех си едно брашно  :lol:

казано от AlexK на 30.09.09, 17:36:

казано от realityman на 30.09.09, 13:48:

Колеги, днес случайно като си пазарувах вБила и реших да си взема един протеин,

Искаш да кажеш, взех си едно брашно  :lol:

x2 това цепи

HE

30.09.09
20:26

Ще те погнат от различните дружества за защита на животните  :lol:
Шега има нещо вътре ама какво знаят тея дето са пълнили кутиите  :P
Не предполагам да ти свърши някъква работа, но ако си решил пий го.
Чак да те убие не вярвам, но може да натровиш доста народ с газовете които ще отделяш  :-)

S&

30.09.09
20:54

Една от причините тия протеини да са евтини е, че вкусът им е на чорапи. Малко по-вкусни са от неовкусените първични суровини. Ароматизаторите и овкусителите сериозно качват цената, точно както и по-качествените първични изолати. Отрова за мишки, обаче уверявам те няма. Друга причина въпросните протеини да са евтини е липсата на странични разходи по производството им (рекламни кампании, ПР специалисти и т.н.). Дори в този форум, няма да срещнеш техни хора на заплата, който да се грижат за доброто име на марката. Тази полтика си е избор на компанията, а дали ти обичаш вафла “Иглика” без глазура или десерти на “Линдт” е както въпрос на избор, така и въпрос на възможности.

Ако смяташ, че протеиновият продукт е развален (реална възможност) - иди в ХЕИ и настоявай за проверка.

01.10.09
15:40

Абе не знам Фортето дали е добър но аз от Junior ..все едно бях изял 2 тенджари с фасул .. за такива газове ставаше вапрос ....:D на всичкото отгоре .. се омазних страхотно .. а аз лесно свялям трудно качвам ...и на всичкото отгоре имам чувството че ми забави метаболизма .. два месеца след добро хранене в малки количества качвах мазнини на корема... Боклуцииииии

01.10.09
17:18

казано от ShoCkk на 01.10.09, 15:40:

Абе не знам Фортето дали е добър но аз от Junior ..все едно бях изял 2 тенджари с фасул .. за такива газове ставаше вапрос ....:D на всичкото отгоре .. се омазних страхотно .. а аз лесно свялям трудно качвам ...и на всичкото отгоре имам чувството че ми забави метаболизма .. два месеца след добро хранене в малки количества качвах мазнини на корема... Боклуцииииии

Май освен за газовете, останалото на “всичкото отгоре” са пълни измишльотини....

01.10.09
18:15

казано от Sport & Health Consulting Ltd. на 30.09.09, 20:54:

Една от причините тия протеини да са евтини е, че вкусът им е на чорапи. Малко по-вкусни са от неовкусените първични суровини. Ароматизаторите и овкусителите сериозно качват цената, точно както и по-качествените първични изолати. Отрова за мишки, обаче уверявам те няма. Друга причина въпросните протеини да са евтини е липсата на странични разходи по производството им (рекламни кампании, ПР специалисти и т.н.). Дори в този форум, няма да срещнеш техни хора на заплата, който да се грижат за доброто име на марката. Тази полтика си е избор на компанията, а дали ти обичаш вафла “Иглика” без глазура или десерти на “Линдт” е както въпрос на избор, така и въпрос на възможности.

Ако смяташ, че протеиновият продукт е развален (реална възможност) - иди в ХЕИ и настоявай за проверка.

Абе Владо недей така...

Разликата между лидерите на пазара и посредствените фирми не е само в рекламата и опаковките. Нито пък в овкусяването... и всеки който е пил повечко видове протеин го знае.

S&

01.10.09
19:00

Разликата е и в суровините, както отбелязах в предходния пост, както и на много други нива. Не съм ничий адвокат, но ISO сертификацията на производството, не допуска наличие на “отрова за мишки в протеин.” Всяка охарчила се за процедура по сертифициране компания не би допуснала да се издъни, понеже сертификата както се дава, така се и отнема при системни нарушения.

Няма смисъл да задълбаваме, просто е етично дискусиите да почиват на твърда почва и на по-високо ниво.

Владо

01.10.09
19:21

като казах отрова за мишки нямах впредвид,че буквално има вътре отрова просто пресилено изказване,то остана и такова да земат да сложат

S&

01.10.09
19:33

казано от Sentetic на 01.10.09, 19:21:

като казах отрова за мишки нямах впредвид,че буквално има вътре отрова просто пресилено изказване,то остана и такова да земат да сложат

Ако съм баща на момче в 8-ми клас и напиша хранителни добавки/протеин и вземе да ми излезе твоя преносен коментар в търсачката, сред първият лист резултати... Ами няма да ме стимулира да си купя по-добра марка/продукт. Ще си кажа: “Аха тая работа с хранителните добавки си е чиста химия, мръсна, вредна и може да ти окапе носа от нея.” - и така нататък. Нито ще запомня “Нутрим”, нито ще го различа от “Нутраболикс” или други марки с “Н”. Ще ми остане в главата лошо име за този клас продукти и ще стана един от многото поддържащи митове. Митове, които пречат на целия пазар на добавки да достига до нови хора, носейки им ползи. 

Надявам се разбрахте мотивите да се включа в дискусията и естествено не е нужно да сме на едно мнение, за да се уважаваме.

Владо

Мнението беше редактирано от Sport & Health Consulting Ltd. на 01.10.09 21:07.

01.10.09
22:18

Тоя сертификат ISO при добавките нищо не говори... това в никакъв случай не е гаранция за качество.

За другото си прав.

Доколкото съм запознат Sport & Health Consulting Ltd. са запознати с тази марка, и най вече с вафлите които произвеждат.
То ИСО стандарта май май за нищо не е това което си мислим, че е.
Пил съм Про Голд 90 на времето, свалих тегло с него, но бях и на диета и спортувах така, че дали работи една добавка, е доста субективно.

02.10.09
04:43

казано от Иван Шишманов на 02.10.09, 04:30:

Доколкото съм запознат Sport & Health Consulting Ltd. са запознати с тази марка, и най вече с вафлите които произвеждат.
То ИСО стандарта май май за нищо не е това което си мислим, че е.
Пил съм Про Голд 90 на времето, свалих тегло с него, но бях и на диета и спортувах така, че дали работи една добавка, е доста субективно.

Евала, един път да съм съгласен с теб :)

казано от Radi_boy_ на 01.10.09, 17:18:

казано от ShoCkk на 01.10.09, 15:40:

Май освен за газовете, останалото на “всичкото отгоре” са пълни измишльотини....

Аз пък съм съгласен с това ти мнение :). Вярно не са перфектните добавки, но чак пък толкова ехее  :cheese:

02.10.09
07:48

Ами тъй като тук пак става въпрос за добавките на Нутрим, мисля най-накрая да напиша и аз нещо за тях, а след това може да ме критикувате. :)

Значи не съм от хората, които са ползвали много добавки или по-скоро качествени, защото съм ползвал някакви и то преди плюс минус 10 години, но лятото взех от л-карнитина и фат бърнъра на Нутрим. Мога да кажа, че съм много доволен, защото имах доста енергия и като цяло си топях доста добре мазнини, общо взето ми се отрази много добре. Не можах да изпия по една опаковка от двете, за да кажа за крайни резултати. Така че, не разбирам какво е това отрицателно мнение тук във форума срещу Нутрим, не са от най-добрите продукти, но пък не означава, че не са ефективни. Постоянно ям от техните вафли, просто за десерт и защото са ми удобни да си ги купувам от Кауфланд, а не съм омазнил и дори си свалях при НВД. Недейте така с това отрова за мишки и, че можело да се отровите от него. Здраве и живот в началото на пролетта ще направя едно ревю точно с л-карнитина и фет бърнъра. И все пак магически хапчета няма. :)

Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 02.10.09 07:51.

02.10.09
10:07

казано от Sport & Health Consulting Ltd. на 01.10.09, 19:33:

казано от Sentetic на 01.10.09, 19:21:

Ако съм баща на момче в 8-ми клас и напиша хранителни добавки/протеин и вземе да ми излезе твоя преносен коментар в търсачката, сред първият лист резултати... Ами няма да ме стимулира да си купя по-добра марка/продукт. Ще си кажа: “Аха тая работа с хранителните добавки си е чиста химия, мръсна, вредна и може да ти окапе носа от нея.” - и така нататък. Нито ще запомня “Нутрим”, нито ще го различа от “Нутраболикс” или други марки с “Н”. Ще ми остане в главата лошо име за този клас продукти и ще стана един от многото поддържащи митове. Митове, които пречат на целия пазар на добавки да достига до нови хора, носейки им ползи. 

Надявам се разбрахте мотивите да се включа в дискусията и естествено не е нужно да сме на едно мнение, за да се уважаваме.

Владо

Добре с един коментар аз убих продажбата на добавки  с “Н”...стига съм писал,че да не взема да убия продажбата и на други фирми със... “С” или “О”

02.10.09
11:24

абе каквото искайте говорете , от тоя джуниор имах най-страхотните газове които някога съм имал ... иначе вафличките са добре и други работи имат които стават ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1