15.02.05
21:56
как се пие точно декстрозата с креатина?казаха ми 2 супени лъжици се разтварят в вода и креатина си го слагам в устата и гултам така ли и жинаги декстрозатаса пие с креатина така ли е наистина или??/пък ми е чудно кат пия 20 гр-зареждащия период как ша го глътна 20 гр такоа на прах няя стане нз кажете/
Зареждаща като правиш ще разбиеш приема на 20те грама на 4 приема за деня по 5 грама, като декстрозата я разбъркваш само когато си след тренировка!
Мое лично мнение е че зареждаща доза е една глупост и аз не съм правил от доста време насам, а креатин не съм близвал че ми писна вкуса му - дъвча стькла и уж раста, дрън, дрън, но мое мнение все пак!
16.02.05
00:43
[quote author=“MisHkiN”]Аз пия с глюкоза - 30 - 50 грама с 5 грама креатин веднага след
тренировка
To май декстрозата е непреведения на български вариант на глюкозата :) Или греша?
Декстрозата е просто международното му име.. нали ще взлизаме в Европа :wink:
[quote author=“D3BEP”][quote author=“MisHkiN”]Аз пия с глюкоза - 30 - 50 грама с 5 грама креатин веднага след
тренировка
Декстроза и глюкоза се използват за едно и също нещо, не че не е преведено или нещо такова. Поне на нас, които сме свикнали често да ги използваме тия наименования не ни прави впечатление дали е D-глюкоза или декстроза - все тая.
16.02.05
13:52
все пак не говорим за декстрозата как било на булгарски някои аи да ми отговори моля ви как да пия декстрозата с креатина/а някои ако ми напише как да пия на ден гинера,креатина,декстрозата и глутамина ша е супер ама наистина да знаи не дда ми кажи грешшно плззззз,също и кое не се пие през почивните дни и дали се спира за определено време//накратко - колко пъти да ги пия по колко грама ,кое да не пия през почивните дни и кое се спира за определено време?/
16.02.05
14:43
Оф ужас братле :)
Не искам да съм гаден или противен, ама ти най - вероятно билдър няма да станеш.
Не си си публикувал данните.
По други теми съдя, че май още не тренираш правилно. Все още не си ми отговорил: правил ли си някога кръгова тренировка или направо скочи на сплит, при това неправилен според мен...
А не спираш да питаш какво, кога и как да пиеш.
Поне си кажи ръста, теглото, годините и откога тренираш, че да може някой да ти отговори смислено!
16.02.05
15:37
тренирам от 25 дена /с геинер ся ша зимам креатин,глутамин.декстроза / 170 висок 57 килца та сега какво ще ме посъветвате/ ДЗВЕР зако да не ми е хубав сплита /праил съм кръгови към 20 дена/каква програма да предприема тогаа :( искам 4 пъти да е в седмица/
Декстрозата я пиеш след тренировка, теб ти трябват около 25 грама може би. Веднага след нея креатина, а 15 мин след това протеина. За глутамина не знам, но тъй като е аминокиселина, може би непосредствено след тренировката и него(ама много въглехидрати и белтък на един път ще станат). А разбира се че 20 грама на ден не означава 1 голяма лъжица креатин, а 4 приема по 5 грама, като 1- преди и 1 след тренировка.
Аиде успех и освен добавките яж стабилно, те за това са”ДОБАВКИ”, основата са тренировка, почивка, храна и БОДРА МИСЪЛ :P !