SX ???

Прескочи до:

01.10.09
17:56

Какво става с продукта? Някаква информация?
Да го спираме ли? А тези които са направили един цикъл?

01.10.09
18:11

казано от gorskia на 01.10.09, 17:56:

Какво става с продукта? Някаква информация?
Да го спираме ли? А тези които са направили един цикъл?

Ще мреме явно :)  :)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 03.10.09 18:50.

01.10.09
18:18

На мен ми е трети ден може и да прескоча трапа ;-) ;-)

А имах голями надежди да ми помогне.

Мнението беше редактирано от gorskia на 01.10.09 18:21.

01.10.09
18:37

казано от gorskia на 01.10.09, 18:18:

На мен ми е трети ден може и да прескоча трапа ;-) ;-)

А имах голями надежди да ми помогне.

Забавно ти е а? ;) ;)

01.10.09
18:50

Не!!! просто biker boy започна шеговито и аз му отвърнах ;-)
Някаква информация за спирането му, или да го продължа?

01.10.09
19:27

Абе няма да е лошо някой, който е по-наясно да даде малко инфо на човека какво да прави, че в момента го е започнал и има много като него, защото от седмица SX беше пак в наличност. Иначе и аз направих едни 45 дни със SX. :)

01.10.09
19:43

До колкото прочетох в чужди форуми е някаква изкуствена разновидност на кокаина или нещо подобно, но е сигурно че е от групата на наркотичните вещества. За сега не прочетох нищо по фрапиращо и опасно, но все пак да изчакаме някаво официално становище на вносителя.

СБ

01.10.09
19:45

Официално становище на Anabolic X няма. Както сме написали, в по-преден пост, екипа на СИЛА БТ доброволно реши да последва предприетите мерки в САЩ и да спре продажбата на продукта до изясняване на случая.

01.10.09
20:31

Бързо се изтри темата на emzo за ревюто на SX каква е причината ???

01.10.09
22:01

По мое желание, докато не се появи крайно становище.
Не е изтрита, просто е невидимка ;)

02.10.09
07:38

OK ;-)

02.10.09
08:37

Ами като си направил 45 дни, поне сподели поне резултатите ако искаш.

казано от Radi_boy_ на 01.10.09, 19:27:

Абе няма да е лошо някой, който е по-наясно да даде малко инфо на човека какво да прави, че в момента го е започнал и има много като него, защото от седмица SX беше пак в наличност. Иначе и аз направих едни 45 дни със SX. :)

02.10.09
09:37

Ами то достатъчно е писано и не сметнах, че има смисъл и аз да пиша.

Значи първите 5 дни се усеща доста продукта, сега за тази болка в гърдите дето пише, ако кажа, че съм я имал, няма да съм точен с отговора, защото имаше някакъв дискомфорт по-скоро в горната част на корема. Всичко това беше първите 5-7 дни, а след 20-тия ден, почти не го усещах, а към края изобщо, но това не означаваше, че не работи, а пак си свалях. Доволен съм и не вярвам някой да се оплаче. Толкова чист не съм бил никога. Нямах много мазнини и реших да изчистя напълно, а до сега винаги съм стигал до един застой и недоволство от крайните резултати. За това време от 45 дни свалих около 4кг (не се меря, а гледам по-скоро огледалото), но почти не загубих от размери, така че не гори и мускули, а бягах всеки ден сутрин на гладно по 30-40 мин. Единственото, което остава е да видим какво ще се каже за странични ефекти и подобни неща. Във форумите, които изчетох се задават въпроси дори дали трябва след него да направят PCT и такива неща, ще е хубаво да се каже дали трябва след такъв цикъл да се взема нещо друго. Най-много е изписано за тези болки в гърдите и сърдечно-съдова токсичност, също така за някаква загуба на памет, след използване на продукта.

И ако всичко това е така, не бих си позволил такъв риск със здравето си втори път, за първия не знаех.....Но ако все пак изкарат продукта без опасни странични ефекти......защо пък не?  Кой не би искал да направи изчистено тяло  за 1 месец преди лятото? :)

Ако е възможно от СилаБГ да препоръчат и нещо за след SX, с което да намалим вредите от него(ако ги има), ще е добре. :)

Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 02.10.09 09:46.

СБ

02.10.09
09:57

Продуктът НЕ Е хормонален (демек да ина някаква интервенция със собственото производство на тест), което означава,че не изисква провеждането на РСТ. SX единственото от което има нужда след него е да се продължи същия хранителен режим. Продуктът въобще не е толкова страшен, колкото се опитват да го изкарат.

02.10.09
10:44

Доколкото и аз четях в някакъв американски форум споменават и за вид пристрастяване. Има случай и на приети в болница хора, но това са предимно прекалили с дозата (4-5 на ден) което и на мен ми се вижда прекалено много, но все пак това са американци може всичко да очакваш от тях ;-) ;-)

03.10.09
02:28

Ха-ха, то и аз пия ром с кола и сьм пристрастен :)
Вьпроса е дали за тези 45 дни при нормален хранителен режим и 3 пьти седмични тренировки, ще се разкарат деиствително 5 кг. мазнини от тялото???
П.С. Много лекарства, наркотици и добавки имат диуретичен ефект. ОК-махаме водата от тялото. Вьпроса е как SX доказва изгарянето само на мазнините.

[quote author,,=“gorskia” date=“1254469481”]Доколкото и аз четях в някакъв американски форум споменават и за вид пристрастяване. Има случай и на приети в болница хора, но това са предимно прекалили с дозата (4-5 на ден) което и на мен ми се вижда прекалено много, но все пак това са американци може всичко да очакваш от тях ;-) ;-)

03.10.09
05:03

@Иво Радев - ефекта от SX е неоспорим просто. ПРОДУКТА ДЕЙСТВА!!! Не срещнах по форумите никой, който да не е постигнал невероятни резултати с него. Действа, както на хора с много мазнини, така и на хора с доста малко. С една добра програма, тичане и горе долу добра диета(казвам горе долу, защото има хора във форума, които не са се придържали към строга диета и пак са имали много добри резултати), за тези 45 дни няма да се познаеш, а и няма да загубиш мускулна маса заради продукта, а евентуално заради неправилна диета. Единствения въпрос сега остава дали продукта е безопасен. :)

То и с ‘федрина навремето имаше подобни резултати, беше си безопасно раздаваха го по аптеките за 3 лева, и изведнъж хоооп оказа се една важна суровина за едни важни бели прахчета и го спряха.
Дали СХ е безопасен или не остава ни да чакаме и да видим какво ще кажат компетентните органи отвъд океана.

СБ

03.10.09
08:57

Надали ще излезнат с официално становище точно пък от FDA. Те просто решават, че определени продукти трябва да се забранят и то става. Само да уточним, че SX НЕ Е забранен от FDA , а доброволно от фирмата са решили да спрат производството му и да се спрат продажбите на продукта поради наличието на многоспецифична и иновативна съставка, която все още не може да бъде слагана в категорията на хранителните добавки.

03.10.09
10:21

Ами общо взето са се изписали доста глупости, когато се разбра за тази съставка в SX, а докато всички сваляха невероятно бързо мазнини и се радваха на резултати, тогава всички говореха е добър. Сега в един форум срещнах, че на някой му паднали всички зъби заради SX. :) Общо взето да изчакаме какво ще кажат от компанията, а и от СилаБГ е обещано да проследят нещата и да предоставят информация. Така че това остава да изчакаме и всеки да си направи своя преценка за продукта.
А относно ефедрина - ами от Кюстендил съм, град с доста голяма школа по борба и преди години(10-15), когато тренирах и се сваляха постоянно килограми, *федрина си беше доста актуален. :)))

Мнението беше редактирано от Radi_boy_ на 03.10.09 10:22.

СБ

03.10.09
10:34

Какво очаквате да чуете, че споменаватае да изчакаме и да видим официално становище. Официално становище няма да има както и продуктът повече няма да го има. Това е финалното и окончателно решение.

03.10.09
11:01

Първият ден “енергетичния ефект” е като на гаден синтетичен наркотик,от там нататъка с времето всичко утихва,наистина продукта не е толкова страшен колкото го изкарват,но не е и за всеки..

03.10.09
11:58

Аз ще си довърша опаковката днес ми е пети ден и нямам никакви оплаквания (и дано да нямам) ;-)

NE

03.10.09
11:58

мен третият ден много ме боляха зъбите,не можех да дъвча и имах чувството че всеки момент ще падне някой зъб.бях адски жадна-изпих около 7 литра вода,на следващият ден вече ми нямаше нищо.продуктът наистина не е страшен.от начало се чувства голямо напрежение в гърдите и корема(нещо като вълнение/стрес/щастие) но след това всичко утихва.почнах го преди 1 седмица и за сега съм с минус 1кг без никакво кардио или тренировки...по принцип нямам енергия,нямам желание за нищо,имунната ми система е слаба,и винаги ми се спи,и не говоря но със SX се чувствам супер !!! комуникирам със всички,смея се,запомням бързо ..!!за тази 1 седмица която съм на SX 4 човека ме питаха какво се е случило с мен и защо съм толкова енергична,а други 5 ме питаха дали взимам амфети и дали ще им продам няколко капсулки SX :lol: с 1 капсула не  го усещам  но като добавя 2,3 кафета през деня и съм пушка :-) не страдам от безсъние макар че 2 нощи не съм си лягала но това е защото имах работа.когато и да легна мога да заспа.преди SX спах по 15 часа на ден и пак ми се спеше...сега имам някакъв контрол над съня си...а за апетита да не говорим.спазвам си всичко точно и нямам проблеми като хората на които им се гади само като погледнат храна.жалко че рано или късно трябва да спра да го взимам :lol: дадох 1 капсулка на майка ми,но тя изобщо не го почувства имайки в предвид че пие по 4-5 кафета на ден.някои хора не се чувстват добре с него,други се чувстват невероятно,всичко е до организъм,за това и има негативни мнения за slim extreme-a.евала му правя на този продукт !!
оценката ми е 10/10

03.10.09
12:54

казано от Radi_boy_ на 02.10.09, 09:37:

Ами то достатъчно е писано и не сметнах, че има смисъл и аз да пиша.

Значи първите 5 дни се усеща доста продукта, сега за тази болка в гърдите дето пише, ако кажа, че съм я имал, няма да съм точен с отговора, защото имаше някакъв дискомфорт по-скоро в горната част на корема. Всичко това беше първите 5-7 дни, а след 20-тия ден, почти не го усещах, а към края изобщо, но това не означаваше, че не работи, а пак си свалях. Доволен съм и не вярвам някой да се оплаче. Толкова чист не съм бил никога. Нямах много мазнини и реших да изчистя напълно, а до сега винаги съм стигал до един застой и недоволство от крайните резултати. За това време от 45 дни свалих около 4кг (не се меря, а гледам по-скоро огледалото), но почти не загубих от размери, така че не гори и мускули, а бягах всеки ден сутрин на гладно по 30-40 мин. Единственото, което остава е да видим какво ще се каже за странични ефекти и подобни неща. Във форумите, които изчетох се задават въпроси дори дали трябва след него да направят PCT и такива неща, ще е хубаво да се каже дали трябва след такъв цикъл да се взема нещо друго. Най-много е изписано за тези болки в гърдите и сърдечно-съдова токсичност, също така за някаква загуба на памет, след използване на продукта.

И ако всичко това е така, не бих си позволил такъв риск със здравето си втори път, за първия не знаех.....Но ако все пак изкарат продукта без опасни странични ефекти......защо пък не?  Кой не би искал да направи изчистено тяло  за 1 месец преди лятото? :)

Ако е възможно от СилаБГ да препоръчат и нещо за след SX, с което да намалим вредите от него(ако ги има), ще е добре. :)

Колега, можеш ли да кажеш къде чете оплакванията за загуба на памет? Тъй като и аз от около седмица имам някакви притеснения относно паметта, забравям елементарни неща, думи, имена, не ми се беше случвало. Също от толкова време пия и SX. По принцип не вярвах да има връзка межу двете, но сега като и ти спомена, бих искал да прочета какво се е случило с другите.

NE

03.10.09
13:10

при мен се наблюдава обратното-съсредоточеност и бързо запоняне.

Мнението беше редактирано от newgirl90 на 03.10.09 13:11.

03.10.09
13:23

@spooky - еми по време на приема не би трябвало да имаш такива проблеми, защото тогава си като на екстази или амфети, както е казала newgirl90. :) Все пак това са две теми в които има писани доста неща, но сигурно повечето са глупости:

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=119112401
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=119290931

КК

03.10.09
17:20

Офф, вие за едни зъби и неква загуба на памет ли сте .. ^^

03.10.09
17:53

Накратко ето какво се получи със SX
Оказа се, че вътре има разновидност на амфетамините. “2-DIPHENYLMETHYLPYRROLIDINE ” Или така наречено designer drug.
Честито на печелившите.

http://en.wikipedia.org/wiki/Desoxypipradrol

п.п. Това съм прочел в bb.com форума, това ви предоставям.
AX едва ли ще признаят, каквото и да е някога.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 03.10.09 18:01.

03.10.09
18:00

Разновидност на амфетамините? Значи ако го смъркаме какви ли резултати ще има? Сигурно за една седмица ще останем с 1% подкожни мазнини. :D

03.10.09
19:44

Много интересно от колко време е на пазара продукта ,че чак сега откриха тази разновидност ? Досега се едно не са правили тестове...Доста мистерия има върху случая поне според мен.От друг страна АХ надали ще се подложи на такъв риск , ако са знаели за какво става въпрос.

КК

03.10.09
20:31

Тоя пич да не си е мазал венците с него всяка вечер преди лягане, че да са му паднали зъбите ^^

NE

03.10.09
21:17

добре де,а тая разновидност на амфетамина не струва ли доста ? 1 капсула слим екстриим излиза около 1,80лв.

СБ

04.10.09
04:41

Никъде не се казва,че е разновидност на амфетамина. Просто е съставка, която има сходни функции с подобен тип стимулант. А и тази съставка няма цена, тъй като не е пусната в разпродажба. Към момента няма официална информация от компанията производител и куп спекулации, заради липсата на обяснение. Опитваме се да остановим в детайли за какво става въпрос и щом това се случи, ще я публикуваме веднага... Нищо няма да бъде спестено и каквато информация ни подадат, ще бъде публикувана тук

Всички знаем как FDA реагира на опасни продукти и съставки... Мигновенно... Към момента няма забрана за продажбата на продукта и официален иск от FDA с конкретно обвинение... Причината за изтеглянето на продукта е форума на bb.com и от там компанията го е изтеглила доброволно от търговската мрежа, нещо което и ние направихме доброволно, докато не се изясни с точност каква е ситуацията. Може би не е зле и да се спомене, че по наша информация има засегнати икономически интереси и това е една от основните причини за създалата се ситуациа; казвайки това, по никакъв начин не оправдаваме евентуални своеволия на компанията, ако такива бъдат доказани.

Докато FDA не излезе с официално становище за какво става въпрос (а те го правят много бързо) всички обвинения ще са на основата на спекулации... ще изчакаме и ще видим.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 04.10.09 06:34.

04.10.09
16:51

Как става така, че мозъка изпраща сигнал тялото да гори именно само мазнините. Аз до момента съм изпил 8 капсули и не съм свалил нито един килограм.
Колкото до това, този препарат до кой забранен и произвеждан официално в България до преди 20 години медикамент се доближава страхотно много, ще ви кажа съвсем скоро....

Мнението беше редактирано от Иво Радев на 04.10.09 17:00.

казано от Иван Шишманов на 04.06.09, 04:24:

Само в този малък форум няколко човека го опитаха и се отказаха от него което е факт. Доколкото знам този продукт е доста опасен, да си играеш с адреналина не е шега работа особенно за страна от третия свят където изследванията на сърце са нещо рядко.

Те някои си го знаеха това, и предупреждаваха ама кой ли ги слушаше

04.10.09
17:14

казано от Иван Шишманов на 04.10.09, 17:03:

казано от Иван Шишманов на 04.06.09, 04:24:

Само в този малък форум няколко човека го опитаха и се отказаха от него което е факт. Доколкото знам този продукт е доста опасен, да си играеш с адреналина не е шега работа особенно за страна от третия свят където изследванията на сърце са нещо рядко.

Те някои си го знаеха това, и предупреждаваха ама кой ли ги слушаше

Иване, това вече го каза поне 4 пъти... Забелязахме го , СПОКОЙНО :)

Странно тогава не го забелязваше никой  :lol: , АХ и сега не го забелязват :), и не 4 ами два пъти :) . Както и да е ще погледаме още малко сеир с това ...хапче...

04.10.09
19:27

Добре де в крайна сметка с какво толкова може да ни навреди.Тази съставка дори и да е амфетамин какво и е толкова вредното.Аз имам една опаковка още и смятам да си я изпия,от първата нямах нито сърдечни болки нито други проблеми.Не знам и аз какво да правя.Ако има реално някаква опасност за здравето,няма да го пия,ама при положение че само съставката близо до амфетамините е проблема,не виждам с какво тя толкова ще навреди.

04.10.09
21:11

Ти по-добре кажи от приема на колко капсули /от кой ден/ започна реално да сваляш реално килограми?

казано от biker_boy на 04.10.09, 19:27:

Добре де в крайна сметка с какво толкова може да ни навреди.Тази съставка дори и да е амфетамин какво и е толкова вредното.Аз имам една опаковка още и смятам да си я изпия,от първата нямах нито сърдечни болки нито други проблеми.Не знам и аз какво да правя.Ако има реално някаква опасност за здравето,няма да го пия,ама при положение че само съставката близо до амфетамините е проблема,не виждам с какво тя толкова ще навреди.

05.10.09
04:51

Преди да го почна бях 1 месец на диета и кардио през който се бях застопорил на 96,5 кг и не мърдах оттам.След това го почнах пил съм го само по 1 на ден,след първите 6-7 дена бях свалил само 1 кило и даже си мислих че не е наред нещо понеже колегите от форума докладваха за някакви 3-4 кила на седмица.А като цяло от курса с него през който изпих 30 хапа за около 40 дена,имах и дни без него ,значи за 40 дена от 96,5 станах 90,5   и след това понеже не се отпуснах си стоях около 90 кг.Сега 2 месеца след приема му съм поотпуснал храната но над 91 кг не съм се виждал и като си гледам мазнините не се увеличават.Иначе както писах за тези 6 кила смъкнах по 6-7 санта от талията и корема което ми се струва малко,но по надолу така и не слиза.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1