14.02.05
09:23
http://www.kre-alkalyn.net/
смятам да го пробвам.
Звучи много вярно, логично и примамливо информацията в тоя сайт, но дали наистина кре-алкалина на тия пичове е това, за което го представят, а не е поредния рекламен трик на някоя мошеническа компания да си намери ниша на пазара? Звучи малко като рекламите за добавки към маслото на двигателя - предпазва от износване, повишава мощността, намалява разхода, работи 100км без масло и т.н. глупости...
Има си патентен номер и множество статии... Доста компании го произвеждат и хората които са го ползвали са толкова доволни, колкото и от креатина, с “малката” разлика, че количеството кре-алкалин е 10 пъти по-малко и т.н... Цената също е доста по-малка от тази на креатина (от гледната точка на еднакви ефективни количества)...
Технологията в крайна сметка на производство е доста лесна. Принципа е сходен с този на някой орални стероиди.. които сами по себе си са със същата структура (т.е. със запазен анаболен ефект), но с добавени хим. връзки/елемнти предпазващи от разрушаване на в-вото в храносмилателния тракт или пък с цел намаляване на ароматизацията и т.н...
Тази технология е известна от около година и смятам, че това е правилния подход по отношение на развитието на креатина. Освен това креатина не действа на някой хора, докато кре-алкалина работи...
Искрено се надявам да го видим тва чудо скоро и на българския пазар (стига да не го пуснат на космически цени) и да го пробваме.
Споко не са на космическо цени 120 таблетки 40$ поне в моита зала толкова го търгуват :)
06.12.05
22:34
[quote author=“immo”]Споко не са на космическо цени 120 таблетки 40$ поне в моита зала толкова го търгуват :)
До колкото разбирам твойта зала не е в България от тази цена в долари. Или е? Пробвал ли си го? Мога да кажя на сестра ми да ми донесе от щатите, тя си идва след 2 седмици, затова ако някой е ползвал моля да каже дали е доволен!
06.12.05
23:47
споко тука в Испания го гледах в един саит 120 капсули 42 евро смятаи в БЪЛГАРИЯ колко Ште струва,докато рекламират тоя креатин другите поевтиняват постепенно наскоро си взех 500грама на WEIDER за 35 евро + оШте една подарък просто си беШе някъква промоция.
Animа ами батка моита зала е точно в България по точно във Велико Търново. И там един пич ванся от Щатите :lol: аз не съм го позлвал но там познати го пият и като гледам ефектите и аз събирам тъка пари4ки да го зема все пак съм учник от закуски нема как ги спестя :cry: ама Които може да си зема това е най-най май за сега от кретините