04.10.09
19:51
Здравейте!
Вчера си направих един обстоен разговор Любо Лежанката и най-вече кои марки които се внасят в нашата държавица са наистина това което се очаква.
Та той ми каза ,че много от фирмите не са тези коита всъщност трябва да са. Много от продуктите се водят за Американски ,а всъщност се произвеждат доста близо до нас.
Похвали ми две фирми които каза,че са наистина добри - PVL и MET-RX . Каза ,че е твърде наясно и се познава вносителите и производителите на всички добавки. Примерно PNC - Europe го произвеждал някакъв месар който имал в повече соев протеин който слагал в месото и решил да прави добавки,водят се за немски,а ввсъщност не са.
За Alternative Nutrition каза ,че е сигурен за тях. Суровините се внасят и са добри.Цените също са вискочки за БГ продукти.
Не бих вярвал безцеремонно ,но все пак човека не е от вчера в този бранш.
Колега много си наивен. Всеки ти хвали това което продава. НЕ искам да коментирам Пвл и метрх, но Любо работи в магазин чийто собственик произвежда alternative nutrition. Ти какво очакваш да ти каже? Нормално е всеки да ти хвали собствената си стока... за това трябва да търсиш независими източници - потребители и хора които нямат изгода да те излъжат.
Аз пък ти казвам, че Optimum, NOW, ASN, Scivation, Universal, Ultimate…абе почти всичко на нашия пазар се прави в Албания и западните покрайнини на Пакистан.
Виж, обаче аз внасям 100% American Muscle Builder и те уверявам, че ги внасям от САЩ.
...е, ако не си чак толкова наивен, на мен няма да повярваш, но фактът, че вярваш на човек с прякор Лежанката или, ако не вярваш, то поне те е подтикнал да пуснеш тема, говори, че си меко казано много доверчив.
Искаш ли да отидеш при другият с подобен псевдоним - Крика. Аз отсега ти казвам, че той ще те убеди, че внася протеиновите пудри от щатите и ги пакетира тук. Най-вероятно ще ти каже, че протеинът му е Protient. Жената от склада на ПИККО (намира се далеч от щатите, по-точно тук в София), обаче сподели друго нещо...
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 04.10.09 20:10.
04.10.09
20:44
Значи,не казвам,че вярвам. Но просто каза ,че Унивърсал примерно не е това което е била и сега се прави в Сърбия май каза.
Няма значение,аз не се доверявам просто споделих. Сигурен съм,че и Вие не сте 100 % сигурни в произхода .
100% сигурен съм, че Лежанката, Крика, Крана и т.н. ще са послените хора, с които бих разговарял на подобна тема. Въобще не го споменавай като капацитет в добавките.
казано от blagovest17 на 04.10.09, 20:44:
Значи,не казвам,че вярвам. Но просто каза ,че Унивърсал примерно не е това което е била и сега се прави в Сърбия май каза.
Няма значение,аз не се доверявам просто споделих. Сигурен съм,че и Вие не сте 100 % сигурни в произхода .
Извинявай много ама какво значи не сме сигурни в произхода? Ако искаш тази седмица получаваме стока - можеш да заповядаш на митницата и да видиш кашоните директно запечатани от САЩ ... Престанете с тия простотии за фалшивите добавки...
05.10.09
04:26
blagovest17, Когато става въпрос за пари, не може да вярваш на всеки. Всеки гледа да си продава стоката тук във форума също е така, всяка фирма хвали нейната си стока като най качествена евтина и т.н., разбира се тук е публично и не може да се стигне до разговора на който си попаднал при вносителя на най най качествените на всички времена добавки Лежанката. Крика се снима на кутиите си и хвали собствените си добавки, Любо и той така Карабиберов снима разни състезатели и продава JK, и т.н. и т.н.
Аз като си купувам телевизор в Технополис, не очаквам да ми кажат, че в Техномаркет е по хубав и евтин.
Взимай си добавки на качествени реномирани Американски марки и няма да сгрешиш. Само името на много марки е доказателство за качеството им. Щом на Американския пазар който е много по брутален и агресивен от нашия са оцелели десетки години, значи са си качествени и доказано работещи