Аминокислени за растеж

Темата е заключена.
DY

07.02.05
14:26

Искам да питам има ли аминокиселини или витамини или знам ли какво там,което може да стимулира растежа.Аз сам на 17 години и сам 180 ама искам да дръпна още 4-5 санта,айде ако знае някой да помогне.
Мерси предварително:))

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 20.04.07 18:15.

07.02.05
18:12

1.80 си висок и искаш да станеш още по-висок ли???или май нещо не разбрах :?:

07.02.05
22:12

бахти ! 180 е анти моите разбирания за бодибилдър -)))0

08.02.05
13:13

Не ти трябва да дърпаш още, 180 са си идеален размер. На 184 с 42 сантима ръка изглеждам слаб в сравнение с най-добрия ми приятел (41 на 175). Стой си на 180 ако можеп, но за съжаление сигурно ще порастнеш още сантим-два поне.

WO

08.02.05
13:35

[quote author=“DyV4O”]Аз сам на 17 години .....

спокойно, DyV4O, имаш бая време да растеш 8)

08.02.05
15:39

[quote author=“wow”][quote author=“DyV4O”]Аз сам на 17 години .....

Не е гаранция че ще порасне повече-всичко е ген...

08.02.05
16:43

[quote author=“wow”][quote author=“DyV4O”]Аз сам на 17 години .....

Няма гаранция, нямам нито един връстник, който да е порастнал на тази възраст. Повечето израстнаха на 13 - 15 години, и след това почти не растяха. На теория растежа е до 21 - 25 години, но на практика след 17 - 18 се прекратява или забавя доста. Би могъл да разчита на още 1 - 2 сантиметра евентуално.
Не е казал, от кога е толкова сантиметра, нито на колко години е станал толкова, но предполагам, че последните една - две години не е расал много.

WO

08.02.05
17:18

аз съм сигурен, че ше дръпне още 3-4 см поне, щом на тая възраст е толкова...

08.02.05
18:07

Ами ако е 140кг може и да иска малко веисочина, че да заприлича на човек.. а иначе всички знаем че с тренировки е по-трудно  :wink:  :lol:  :lol:

16.02.05
11:55

И все пак никой не отговори на въпроса.

16.02.05
14:42

[quote author=“DORO”]И все пак никой не отговори на въпроса.

Нема такива неща.И аз мноо съм се чудел обяче за сужаление няма(поне не и безопасен начин).Аз лично съм 195см и исках да съм поне 205,но така стана че повече не пораснах.Причината е в мои грешки и в гена който претежавам.
  Чувал съм че може чрез някакви хормони за ръстежа(но те така объркват организма че човек от теб нема да стане). Трябва и докторски контрол докато ги взимаш и при най-малките аномалииии да се прекрати всичко.Така съм чувал.Колко е вярно-НЕЗНАМ!!!!

FI

20.02.05
00:17

187 см. съм аз.. и 85 кг.  :lol:

02.03.05
19:03

Това днешните тинейджъри са такива “мутанти” -v смисъл високи ,че им препоръчвам с ръст 190 по добре да спортуват друго:)
Превод.
Mr_Muskul

02.03.05
22:17

[quote author=“Rocky^”]Това днешните тинейджъри са такива “мутанти” -v смисъл високи ,че им препоръчвам с ръст 190 по добре да спортуват друго:)
Превод.
Mr_Muskul

Много си прав! Шашава работа.

По темата: пич, няма такова нещо като безопасна химия за разтеж, поне не толкова ефективна колкото искаш ти. А ако взимаш друга значи си олигофрен/с тоя ръст да жертваш просто е.../

Иначе мога да ти кажа как се расте. Това става с целанасочен стречинг и разни екстензии. Но ти трябва човек, които да те научи, не сам или с някъв случаен. Не са проста работа, но са невероятно ефективни. Може ако започнеш примерно разтягания сега, за 2 години, с малко ген и 2м да станеш. /един приятел на 23 год, порасна 5 см, факт, направо падам от коня... :)/

Поздрави!

GE

11.10.06
16:59

Zna4i visok sam 173sm i iskam da izdalja s o6te 10 santimetra
Kakvo trqbva da piq i kakvi uprajneniq da prava za da stane tova?

MI

18.12.06
22:36

Много си прав! Шашава работа.

По темата: пич, няма такова нещо като безопасна химия за разтеж, поне не толкова ефективна колкото искаш ти. А ако взимаш друга значи си олигофрен/с тоя ръст да жертваш просто е.../

Иначе мога да ти кажа как се расте. Това става с целанасочен стречинг и разни екстензии. Но ти трябва човек, които да те научи, не сам или с някъв случаен. Не са проста работа, но са невероятно ефективни. Може ако започнеш примерно разтягания сега, за 2 години, с малко ген и 2м да станеш. /един приятел на 23 год, порасна 5 см, факт, направо падам от коня... /

ще ми кажеш ли за тези упражнения аз съм на 17 и съм 174 но искам да бъда 180 защото тренирам баскет ще се радвам ако ми обясниш по подробно

ZO

20.12.06
00:16

Странно ми е така като някой е 1.8 и не само че не му стигат,ами иска и още да расте.Няма смисъл според мен :roll: Аз съм 1.73 и съм си доволен от ръста,не ми трябва повече.Вече на ширина искам да раста много :D Иначе по темата аз поне не знам за естествен начин да порастнеш повече.Това,което написа тпд звучи интересно-цели 5см. и то на 23г. си е много.

20.12.06
17:40

[quote author=“Rocky^”]Това днешните тинейджъри са такива “мутанти” -v смисъл високи ,че им препоръчвам с ръст 190 по добре да спортуват друго:)
Превод.
Mr_Muskul

чудя се да се смея ли нз...сериозно ли говориш...пак нз...и какво като сам 190 см това значи че не трябва да тренирам така ли ?!!!!!!??? .....  :lol:  :lol:  :lol:

21.12.06
21:58

Като гледам че си говорите за височина ми стана много чудно професионалните билдери (такива от световна величина) колко са високи.

20.04.07
14:52

Don_Korleone,приеми го като препоръка,а не като правило.А и да ти кажа надали ще изглеждаш като Малоун/от НБА/,колкото и да тренираш:)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1