03.10.09
20:34
казано от Aleksandar Marinov на 03.10.09, 20:24:
Правилно мислиш относно честотата.
С прохормоните се възстановяваш буквално за часове,мускулна треска не те хваща и усещаш мускулите си как става нещо в тях, все едно растат с дни - не е типична мускулна треска - колкото и здраво да се натовариш.
На 4 дена можеш през спокойно да си тренираш мускулна група.Аз в седмицата тренирах даже по 2 пъти мускулна група и се възстановявах ПЕРФЕКТНО.За 3 дена завъртях цялото тяло,1 ден почивка и наново 3 дена цялото тяло.По-тежко и интензивно от това - няма накъде.Така:
1.Вземи си fish oil и flax oil по време на цикъла, по 3-4 гр на ден и от 2те.
2.S-drol изсушава много ставите, ако отсега още имаш леки болки - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО вкарай суплемент за стави към цикъла
3.Щом искаш да качваш максимално чисто,протеин 4 гр на кг, въглехидрати 3 гр на кг.Няма да качиш много килограми, но каквото и да качиш ще е чисто,може даже и да смъкнеш bf%.
4.Liver support - задължително! По време и след цикъла.Взимай смело milk thistle , liv 52
5.След края на цикъла и към продуктите за pct (Advanced PCT , Test Drive) - вкарваш креатинова матрица или само креатин, азотен буустър и Slin-Sane. Така ще запазиш почти всичко и силата ти ще продължи да расте след цикъла
6.Ако те удари в главата и имаш проблем със съня - Melatonin или Benosen преди сън, също така B-complex
Общо взето това е.
Благодаря ти за ценната информация.Точно от това имах нужда.Ще те ин
формирам за резултатите след цикъла.Всичко най-добро.
Един въпрос-колко качи след твоят цикъл с Superdrol.Аз след три дена ще почна ,но се колебая 3 или 4 седмици.
Не мисля че ще е скоро...пък и ще измислят нови формули за пазара ;)
Всичко което го няма вече в САЩ може да си го поръчаш от силабг или Англия ;)