05.10.09
15:02
здр на всички на 16 години съм някаде 60-62 кг съм тренирам от месец и половина без да спирам ина4е мн се надихжах и за мн кратко време се отказжах правя 4х15 лицеви 4х10-12 дъмбели и 2х50 коремни слаб съм и искам да си взема протеин хран добавка или нещо креатин какво можи да ми препоръчате за някаде 20-30 лв ефективно и полезно за сега съм в домашни условия но после нм ясно можи и да почна фитнес ще съм ви благодарен ако помогнете
На тази възраст единственото, което ти е нужно са тренировки,здраво хранене и сън.Резултатите ще дойдат,бъди търпелив.
така е но аз съм прекалено слаб аз поне тъи смятам и затова бях надухан сиг ве4е от 4 години но все се отказвах но сега няма да се откажа и ти казах какво правя ям каквото ми падне но ще е добре поне за 20лв си зема хран добавки за малко маса :) и затова питам вас коя точно ще ми е хуваба
05.10.09
15:22
Като за начало е срамно да пишеш толкова неграмотно на тази възраст.За 20 лева нищо не можеш да си купиш.
05.10.09
15:27
Каква добавка очакваш за 20 лв. месечно да ти даде някакъв чудотворен резултат?
Казаха ти колегите - ядене, тренировка и търпение. На тея години яж си, тренирай и си живей живота.
Сигурен съм, че нито хранителния ти режим е налице, а за тренировъчния да не говориме. Има достатъчно информация в сайта поразрови се малко и се образовай на тази тема.
Единствената добавка която мога да ти препоръчам и при това безплатна е “постоянство” - при това е с гарантиран успех и без странични ефекти.
извинявам ви се за неграмотността не споря че съм мн грамотен. Еми тренировките за сега ми са ограничени немога да ходя на фитнес пък и аз не искам хранителни довабки за 50лв 20-30 имаше ги и на гейнър май не искам да кача 20 кг маса сега съм 60-62 поне 70 кг ям всякакви работи което маи не е мн добре разпоалгам само с 2 дъмбела (7-8) кг и това е за сега няма ли някакви добавки за 30 лв да кажем които 6тем и помогнат абе то можи и за 40лв ама само да има ефект
Мнението беше редактирано от mimo93 на 05.10.09 15:41.
В момента не мога да ходя на фитнес иии последно няма ли нещо кат за мене поне 70 кг да мога да стана ? тренирам в домашни условия редовно и ще тренирам нз кога ще почна фитнес.
Амм..в дома6ни условия не става..докато няма6 “лост” в ръката... Трябва ти постоянство в залата мн ядене и по добре събери пове4ко пари за един добър протеин ,за 20 лв няма добри добавки .А и на 16 с тоя стаж които има6,,освен протеин..витамини.аминокисилини за др несе се6там което да е уда4но за теб.Аз ти препоръ4вам протеин но с тея пари просто няма ни6то добро...
Мнението беше редактирано от Николаи на 05.10.09 16:44.
05.10.09
17:06
Искаш “само” 8 кг. ако имаше таква добавка за 20 лв. искам и аз даже кашон ще взема или даже бус под наем.
Не се излагай добавките не са магически прахчета, а просто допълнение към хранителния и тренировъчния режим.
Можеш и по 2000 лв. да хвърляш за добавки, но първите две като ти куцат напредък няма да имаш /така като ти гледам тренировъчния режим всъщност съм 100% сигурен/.
Имаш ли представа колко трудно се качват 8 кг. чиста мускулна маса?
Сядай си на задника и не мисли за добавки, а за хранене и оптимизиране на тренировъчния режим. Вместо да даваш 20 лв. за добавки по-добре с тея пари отиди да си вземеш весечна карта за кварталния фитнес!
И аз искам така като тебе едни бързи и лесни 8 кг. мускулна маса при това ако може така в къщи да ги получа.
И това е като всичко останало в живота - трябва да вложиш някъкви усиля за да получиш нещо!
И като модератор вече - Абе хора какво Ви става не се ли научихте, че има буквата Ш?!
Защо поне малко не уважавате тази писменост която имаме?
Мнението беше редактирано от head_hunter на 05.10.09 17:09.
Да наистина момчета мн сте прави особенно хеад хънтер зна4и мога и да ходя на лостове но не и сега на фитнес ям каквото ми падне в ръцете значи едно мом4е ми каза да прая 4х15 лицеви 4х10-12 за бицепс дъмбели и 2х50 коремни и да продължа така поне до пролетта и после лостове то не 4е има хубави лостове до нас но за кофи4ки стават. Последно да не си купувам нищо а да ям и си правя упражненията?
05.10.09
18:20
Не знам колко пъти трябва да ти го казват.И наистина е доста дразнещо когато се замества ч с 4 ш с 6 и прочие.