05.10.09
18:08
значи имам 2 вида протеина
1.ОН Голд Стандарт 100% whey
2.milk and egg protein
и ви питам как мога да ги приемам или комбинирам или да приемам само едното като свърши да почна другото ... моля за за съвети ....
казано от madcon на 05.10.09, 18:08:
значи имам 2 вида протеина
1.ОН Голд Стандарт 100% whey
2.milk and egg protein
и ви питам как мога да ги приемам или комбинирам или да приемам само едното като свърши да почна другото ... моля за за съвети ....
1. Сутрин и след трен
2. Преди лягане
Сутрин след/преди зак. да взема GS.А преди трен да взема ли ..и преди лягане milk/egg a.. Разбрал ли сам ...???
05.10.09
19:13
Суруватката на Оптимум сутрин преди закуска - около 40 минути, обаче ако не разполагаш време сутрин можеш и след закуска. В тренировъчни дни суруватката я пий и след тренировка. Млечно - яйчният го пий след вечеря и около 1 час преди лягане.
преди трен не се ли взема суроватка ,,,,..........да взимам ли това питам .......
казано от madcon на 05.10.09, 19:21:
преди трен не се ли взема суроватка ,,,,..........да взимам ли това питам .......
не
06.10.09
05:43
Ако не ти се пести материал си пий и протеина преди тренировка, но все пак задължителните приеми са сутрин и след тренировка.
Следи логиката на нещата - суроватката е ‘бърз’ протеин, следователно е препоръчително да го пиеш сутрин преди храна, за да спреш катаболните процеси и веднага след тренировка. Аз лично и преди тренировка пия. Млечно-яйчният е ‘бавен’ и ти върши работа следобед между храненията и преди лягане - бавен, защото по-бавно освобождава амините, които захранват мускулите.