Pure Whey na Nutrim ?

Темата е заключена.
LO

12.03.04
20:41

Кажете ми нещо за този протеин
Заслужава ли си ,какво е качеството спрямо другите суроватачни протеини . :roll: Благодаря ви!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 14:40.

ВН

21.03.04
14:04

Суроватката е един от най-качествените протеини. Със бързото си усвояване тя е една от най-добрате храни за консумация след тренировка. Колкото до избора на фирмата, то там фактора е самият потребител.

21.03.04
17:54

Удачно ли е да го взимам с цел да запазя мускулната си маса, докато свалям и премам фет бърнър?

ВН

21.03.04
18:03

Да, определено!

30.03.04
19:20

zna4i kazahte 4e Pure Whey na Nutrim moje da se zima sled trenirovka a az shte go vzimam i predi neq.Kakuv protein shte mi preporu4ate za predi lgqane po vuzmojnost da e ili na Nutrim ili biogame(nqmam mnogo pari).Spored men biogame sa po golemi laina i se razgrajdat po bavno.ama kajete vie koi….

LU

30.03.04
23:55

Pro 90 Gold на Нутрим е най-добър за преди сън.

Успех

LE

31.03.04
00:16

Абе защо всички мислите че Биогеим са кофти фирма?
Хората издават списание Олимп и ако от там можем да съдим нещо за тях то е че разбират от фитнес диетология.Незнам вие какви причини ще изтъкнете за това че мислите че имат кофти качество?

LU

31.03.04
12:46

Продуктите им не са хубави.Ползвай нещо тяхно и тогава говори.Става ли?

LE

31.03.04
13:09

Става.Точно ден преди да постнеш мнението си привърших поредната кутия БИОГЕИМ ПРО 85,е  и?
Как точно разбра че не са хубави?
И как разбра че про голд е наи добър за преди сън?

LU

31.03.04
13:35

1 Про голд е млечно-яйчен,затова става за преди сън.
2 За Биогейм ти казвам от опит.А ти колко кутии си изпил та толкова ги хвалиш????????????

LE

31.03.04
14:14

Обясни какъв ти е опита?????????????
Аз да ги хваля?......................................не виждам къде съм ги хвалил,просто ги защитавам...........................не знам дали виждаш разликата,защитавам ги защото няма причини да казвате че са некачествени,както и няма причина да казвате че на Мусаши,Универсал,Оптимум,Скаитек и т.н. са качествени,пък за Нутрим да не говорим..............

JO

31.03.04
15:42

vzimal sam i biogame i Nutrim i moga da vi kaje 4e nqma golqma razlika.
Samo deto vkusa na Biogame e mnogo hubav.A Nutrim samo mirishe na hubavo a kato go piesh vse edno galtash prah.

LE

31.03.04
15:50

Хехехехехехех абе хора вие или не ме разбирате какво ви питам или не искате да ми отговаряте.Кажете ми как ще ми докажете че един протеин е по добър от друг(освен на вкус 8)

LU

31.03.04
23:06

Абе ти май си изключително умен,а???Щом всички не можем да ти отговорим си отговаряй сам на въпросите и не пиши само глупости!!!
5 месеца съм пил Биогейм,това ми е опита.А какъв е ТВОЯ с другите продукти които си изброил?

LE

31.03.04
23:10

Аз те предпазвам да не изглеждаш смешен,защото не можеш да кажеш как разбираш кои протеин е качествен и кои не е,а ти се сърдиш! :roll:

LU

31.03.04
23:19

Благодаря ти много,задължен съм ти за цял живот.
Да си чувал за ефект,за странични ефекти на протеина и т.н.
За да не се объркаш под странични ефекти имам предвид не импотентност и т.н.,а стомашен дискомфорт,газове и т.н.

LE

31.03.04
23:25

Соята също предизвкиква газове(ако според теб това е страничен ефект : :cry:),но това не пречи да е един от наи добрите протеинови продукти!!!

LU

31.03.04
23:32

Да соята предизвиква и това е нормално.
Но не е нормално ``85%`` (чист филтриран и всички други епитети) на  Биогейм да ги предизвиква ,нали така?????

LE

31.03.04
23:36

hahahhhah знаеш ли виждам че няма да отстъпиш взими меила ми да си пишем там защото ще имаме проблеми че занимаваме хората с един проблем толкова дълго!
Не е нормално,но не е сигурно че са точно от този продукт,аз ги нямам.
Пък може и да е кофти партида!

12.04.04
20:42

Nutrim sa mnogo dobri osobenno Pro 90 za prez denq i Whey to za sled zala mnogo idva a i kombinaciq pro 90 s whey ako go smesish malko za prez denq e super osobenno za chistene mnogo mazno svalih i pazq muskola dosta :) Za biogame vednaj sam polzval beshe bukana surovatkata im s LAKTOZA , zabolq me korema , pil sam mnogo proteini s laktoza , ama ot toz me poburka korema , 1 den srah kat lud i na drugiq den daje sutrinta mi beshe gadno , 2 puti samo pih ot proteina i go furlih .  Ne iskam obijdam biogame ama po dobre si qshte pileto po dobre e ot kolkot tqh ili si zemete nutrim , nit imat laktoza , nit imat mnogo maznini , nit vaglehidrati idialni sa ... vaglehidratite si gi ima v hranata , kartofi , oriz , salati , plodoveee mnogo po dobre ot tam se nabirat vaglehidrati ..... a ako iskate si zimaite i glukoza za sled zala ne znam ama pro 90 na 90 g protein t.e 100 g substanciq de ot koito 90 sa protein ima 1 g maznini ........ ne sam vidql protein mlechno qichen nit na universal nit na optimum nit na scites s tolkova malko mazno !!!!!! za 90 g protein ! te v doza koqt ima 23-25 g protein imat po 1-2 g maznini be :(

12.04.04
20:55

lesno_nema и Lubo, няма смисъл да продължавате спора. lesno_nema, това че издават списание, не значи, че разбират от диетология и тренировки. Все пак повечето статии са преведени от чуждия печат, а авторските са на хора, на които им се плаща да пишат, а не са задължително от Боигейм. Аз също не съм доволен от продуктите на тази фирма, а и в стария фодум един пич беше споменал някои неща, които е видял, гогато е бил в Биогейм, което окончателно ме отказа от намерението да ползвам продуктите им. Според мен продуктите на Биогейм не струват дори парите за опаковката си. Толкова по въпрос. от мен.
Успех !!!

LU

12.04.04
22:22

Еклипс ние отдавна завършихме спора на лични.Стигнахме до извода че протеина на Биогейм действа добре само на Лесното и на неговите приятели :D

LE

12.04.04
23:42

ХАХА :D Така ли бе Любо?!?!?
Е то маи така се оказа,но бъдете живи и здрави аз си продължавам с него :oops: !

27.04.04
10:33

Ot proteina na Biogame minalata godina polu4ih 3dnevna rezervaciq za toaletnata :x Ne pomnq koi ot vso4kite beshe, a i ne iskam. na Nutrim 90% e po-dobur makar 4e ne ka4ih ne6to osobeno ot nego, no pone imashe priqten bananov aromat i ne mi se otrazi na stomaha :)

27.04.04
10:45

Mejdu drugoto tova, 4e na opakovkata pi6e nqkakuv visok % suvsem ne zna4i, 4e e taka. Ne mi e qsno kak sa uspeli da izvlekat 90% protein i da go prodavat za 18 lv kiloto - tehnologoqta za tova e dosta po-skupa mislq(govorq za Nutrim) Vupreki, 4e ot bulgarskite predpo4itam tehnite. Lele predi godini pih blizo 2 meseca nqkakuv mai Athletic beshe - ne ka4ih nito edno kilo! :x Sega moje i da sa gi podobrili, neznam. Misleh si az minalata godina da zanesa nqkoi ot bulgarskite i da go proverq, ama se okaza dosta skupo i se otkazah. A govoreh s edin dosta seriozen bilder-pi4a e mnogo napred s ne6tata - ta i toi vika , 4e tiq visokoprocentnite bg proteini sa s okolo 20% nai-malko nadolu i baq ot ne6tata deto gi pishe na opakovkata gi nqma. Ebana rabota, ama za taq cena tolkoz :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1