Гейнър

05.10.09
11:58

Взех си гейнър JC Nutrition Super Gain и първото нещо, което направих е да се поровя, за да видя кога и по колко пъти да го пия.
Забелязах, че в повечето теми е написано за прием сутрин и след тренировка.Въпросът ми е проблем ли е ако го взимам преди и след тренировка, тъй като сутрин нямам много свободно време ?

Ако може и да кажете дали марката e добра... В магазина казаха, че е американска и, че е добра :?

05.10.09
12:33

Няма проблем да го взимаш така.Аз лично също го пия преди и след тренировка,изключение само ако не бързам много за работа тогава го пия и сутрин.Нека обаче да направя едно важно уточнение-ако ще го пиеш преди тренировка трябва да е поне час и половина-два часа преди тренировката,а не 30 мин или непосредствено преди нея.Ако се интересуваш защо се пие час и половина-два часа преди нея- постове тука има няколко в които се обяснява каква е причината,но теб едва ли би те интересувало това.Просто така е правилно да се приема.Иначе след тренировка можеш да го пиеш веднага след нея заедно с аминокиселини за препоръчване.Иначе колкото до фирмата производител и днес беше голям спор във форума затова кой какво внася и дали това че пише че американска не значи задължително че е направена там ами били правени в Албания и т.н.Така че ако попаднеш на подобни твърдения не се притеснявай-голяма част от Nike се прави в Тайланд но аз съм доволен от качеството на дрехите им.Все пак се прави по тяхен лиценз което е най важното,а това къде се прави няма значение.Това че се прави в Албания нещо не значи че там ония хора си слагат каквото си искат вътре.Фирмата на гейнъра е добра.Успех.

05.10.09
15:24

Това са може би едни от най-големите боклуци, които можеш да си вземеш. Ползвай търсачката по-активно другия път като си избираш марка.

06.10.09
13:58

казано от butthead на 05.10.09, 15:24:

Това са може би едни от най-големите боклуци, които можеш да си вземеш. Ползвай търсачката по-активно другия път като си избираш марка.

Боклук или не ще трябва да се изпие, а за нататък ще търся по-добър. :)

Имам още един последен въпрос.Проблем ли ще е да го пия сутрин със закуската, тъй като наистина нямам никакво време?
Става дума за периода 6:30-7:00.Също така веднага след тренировката ли да го приемам или да изчакам известно време?

Първоначално не обръщах внмание кога ще го приемам, но колкото повече теми чета толкова повече се замислям кога е най-правилно да се пие.

06.10.09
14:33

Просто като излизаш за където и да е, разтваряш си го, сипваш го в едно шише и по някое време го пиеш.Аз лично така правя когато съм на училище ;)

казано от Vanka7a на 05.10.09, 11:58:

Взех си гейнър JC Nutrition Super Gain и първото нещо, което направих е да се поровя, за да видя кога и по колко пъти да го пия.
Забелязах, че в повечето теми е написано за прием сутрин и след тренировка.Въпросът ми е проблем ли е ако го взимам преди и след тренировка, тъй като сутрин нямам много свободно време ?

Ако може и да кажете дали марката e добра... В магазина казаха, че е американска и, че е добра :?

Според мен не отнема кой знае колко време сутрин да се изпие един гейнър, дори го правя да заместя закуската когато нямам време да ям. А що се отнася до това дали е проблем аз мисля ДА... по добре само след.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1