SX ???

Прескочи до:

05.10.09
18:01

Как може да не си доволен от резултатите ти. Направо не е за вярване, АКО НАИСТИНА си махал само мазно. Аз все още не съм смъкнал и едно кило, което ми се вижда супер странно. Това което исках да кажа на всички четящи тук е, че ефекта от SX наподобява в много отношения действието на каптагона!!!

казано от biker_boy на 05.10.09, 04:51:

Преди да го почна бях 1 месец на диета и кардио през който се бях застопорил на 96,5 кг и не мърдах оттам.След това го почнах пил съм го само по 1 на ден,след първите 6-7 дена бях свалил само 1 кило и даже си мислих че не е наред нещо понеже колегите от форума докладваха за някакви 3-4 кила на седмица.А като цяло от курса с него през който изпих 30 хапа за около 40 дена,имах и дни без него ,значи за 40 дена от 96,5 станах 90,5   и след това понеже не се отпуснах си стоях около 90 кг.Сега 2 месеца след приема му съм поотпуснал храната но над 91 кг не съм се виждал и като си гледам мазнините не се увеличават.Иначе както писах за тези 6 кила смъкнах по 6-7 санта от талията и корема което ми се струва малко,но по надолу така и не слиза.

05.10.09
18:11

@Иво Радев - сериозно не знам как при такъв продукт и нямаш никакви резултати. Още първите 3-5 дни има резултати. Не знам какво правиш и как го правиш, но май си първия без никакви резултати. А поне според мен, при повечко мазнини ще свалиш 8-10 кг за тези 45 дни. Все пак ще трябва диета и тичане. :)

NE

05.10.09
18:19

аз петък и събота свалих общо 900гр.видя ми се доста странно и си направих 2 дни почивка защото никакво кардио не правя :lol: утре пак почвам да го пия и най-вероятно до петък ще съм с 1-1,5кг по-малко :)

05.10.09
18:23

Разчитате прекалено много на самата добавка.Иво Радев по-скоро си погледни пак диетата.

05.10.09
18:37

казано от Иво Радев на 05.10.09, 18:01:

Как може да не си доволен от резултатите ти. Направо не е за вярване, АКО НАИСТИНА си махал само мазно. Аз все още не съм смъкнал и едно кило, което ми се вижда супер странно. Това което исках да кажа на всички четящи тук е, че ефекта от SX наподобява в много отношения действието на каптагона!!!

Не съм казал че съм свалил само мазно,ако беше само мазно за тея 6,5 кг според мене трябваше да сваля повече от 7 см от корема си.Иначе докато го пиех работих и тежка физическа работа а не съм си седял по цял ден в нас и да ям :).Ядях 4 пъти на ден предимно белтъчини.Кардиото беше 3 пъти седмично по 20-30 мин.

05.10.09
19:34

Аз като разбрах и го спрях веднага само един път го бях пил, но ефекта беше невероятен цял ден ми бише едно странно затоплено!
А и усетих страничния ефект в гърдите.И сега чакам да видим какво ще стане !

05.10.09
19:35

За сведение на всички: Иво Радев има хранителен режим съобразен с целите му. Също така ходи на фитнес редовно. Кардиото е за критика, но компенсира с храната. Радвам се за всички вас, които сте свалили килограми. Може и аз да искам нещата да стават по-бързо....., знам ли. Ще коментирам след 10-ина дни отново. Успех на всички вас :)
И нещо на което трябва да обърнете внимание: по-горе написах думата “КАПТАГОН”. Има си Гугъл и четете внимателно!

Мнението беше редактирано от Иво Радев на 05.10.09 19:38.

05.10.09
19:54

Ако съм те засегнал не съм целял това.Имах в предвид , че прекалено много се впрягате за една добавка.Просто по моето скромно мнение разсъждаваш грешно, и тук по никакъв начин не се опитвам да те засегна.Казваш ,че не си свалил и 1 килограм.А този един килограм би трябвало да го свалиш и само от диетата+кардиото.Малко прекалих с оффтопика.Колкото до SX , щом за сега е спрян явно има някаква причина - само времето ще покаже.

05.10.09
21:02

Не се засягам. Всичко е ок. Но повярвай, че тази добавка е нещо наистина различно. А, аз мисля, че доста съм пробвал......
Сила БГ, не си трайте :)

казано от Powerg3n3ratoR на 05.10.09, 19:54:

Ако съм те засегнал не съм целял това.Имах в предвид , че прекалено много се впрягате за една добавка.Просто по моето скромно мнение разсъждаваш грешно, и тук по никакъв начин не се опитвам да те засегна.Казваш ,че не си свалил и 1 килограм.А този един килограм би трябвало да го свалиш и само от диетата+кардиото.Малко прекалих с оффтопика.Колкото до SX , щом за сега е спрян явно има някаква причина - само времето ще покаже.

06.10.09
04:48

казано от Иво Радев на 05.10.09, 19:35:

За сведение на всички: Иво Радев има хранителен режим съобразен с целите му. Също така ходи на фитнес редовно. Кардиото е за критика, но компенсира с храната. Радвам се за всички вас, които сте свалили килограми. Може и аз да искам нещата да стават по-бързо....., знам ли. Ще коментирам след 10-ина дни отново. Успех на всички вас :)
И нещо на което трябва да обърнете внимание: по-горе написах думата “КАПТАГОН”. Има си Гугъл и четете внимателно!

Без кардио няма да свалиш много от корема.

06.10.09
05:40

казано от biker_boy на 06.10.09, 04:48:

казано от Иво Радев на 05.10.09, 19:35:

Без кардио няма да свалиш много от корема.

Това кой го казва ?

06.10.09
06:14

Добавката е наистина невероятна, но вече е спряна от производство и няма да я има. Не знам какво чакате още, ако я имат вече закупената, решавате дали взимате или не, а другите (освен ако не намерят на черно от някъде), и да искат, няма как да я използват.

NE

06.10.09
09:41

казано от Radi_boy_ на 06.10.09, 06:14:

Добавката е наистина невероятна, но вече е спряна от производство и няма да я има. Не знам какво чакате още, ако я имат вече закупената, решавате дали взимате или не, а другите (освен ако не намерят на черно от някъде), и да искат, няма как да я използват.

оо има има,в доста международни сайтове я продават ;) даже аз си мисля дали да не си взема една опаковка да си я пазя за всеки случай :lol:

GH

06.10.09
22:22

Аз го пия 3дни и засега не усещам никакви странични ефекти.От много време се надухвах да си взема нещо за сваляне (от 27% мазнини паднах до 14-15% без да ползвам никакви добавки) и и го взех SXa.Сега се чудя дали да го спирам и хварлям или да си продължа с него.Незнам нямам никакви оплаквания апетита ми не се е променил,спа си,нямам никакви болки,събуждам се нормално и без него,но просто здравето преди всичко.Ако е истина,че е вреден да го спирам и повече никога няма да си купя добавка,защото според мен не ми трябват освен ВСАА.Офффф не знам принципно мен много не ме хващат веществата(8-12 redbulla,1литър твърд алкохол и мн кафе,а принципно кофеин ползвам макс 3пъти месечно),но много се притеснявам за проблемите с паметта,за които говорят.Дано скоро има конкретна информация.

Ако няма някакви странични ефекти и след спирането, не виждам проблем ако ще и кокаин да има :)

07.10.09
05:30

Ами аз лично докато го пиех никакви такива ефекти нямах като болки в зъбите или в сърдечната област,урината ми беше нормална,а сега 2 месеца след спирането ми също нямам проблеми и с паметта ми всичко е наред.Но ще изчакам още малко понеже имам още 1 опаковка и все още не знам да я пия ли или не.

07.10.09
06:20

Много лекомислено го раздавате, все пак това е здраве. Както и да е, всеки си има мнение.

DI

07.10.09
20:36

Ако нямаше нищо нередно, нямаше да го спрат! Аз лично също бях изкушен от чудотворното действие на SX, но много хубаво никога не е на хубаво! Затова утре си поръчвам Fyre..

15.10.09
18:27

http://www.anabolicx.com/arsenal/sx/index.php

Не видях някъде във форума да е пуснат този линк и затова го пускам тук. Общо взето май това е отговора, които чакахте. :)

Нищо общо с отговора който очаквахме :) Всички очакваме да чуем каква е въпросната “вредна” съставка и евентуално странични ефекти,на този линк не пище нищо ново ... :) надявам се скоро да дадат точен отговор за какво става на въпрос

15.10.09
20:28

Ами то това е отговора, не вярвам да ти кажат нещо друго.....

16.10.09
05:53

казано от Radi_boy_ на 15.10.09, 18:27:

http://www.anabolicx.com/arsenal/sx/index.php

Не видях някъде във форума да е пуснат този линк и затова го пускам тук. Общо взето май това е отговора, които чакахте. :)

Именно за това говорех... ама..

казано от MaSTaH на 15.10.09, 19:28:

Нищо общо с отговора който очаквахме :) Всички очакваме да чуем каква е въпросната “вредна” съставка и евентуално странични ефекти,на този линк не пище нищо ново ... :) надявам се скоро да дадат точен отговор за какво става на въпрос

Ами ти какво очакваш да ти кажат ? Отровихме 1/2 САЩ :D

16.10.09
07:14

казано от MaSTaH на 15.10.09, 19:28:

Много думи се изговориха, но накрая нищо.
Истината е, че ОТГОВОР от фирмата няма да има.Сигурно вече са на бахамските острови под чужди имена  :lol:
В крайна сметка продукта не е отрова, няма смъртни случаи или заболявания след като даже четох във USA форумите, как хора са го взимали 4-5 месеца нон-стоп и им няма нищичко.
Цялата работа е, че съставката не е баш легална и няма как да я направят легална, тъй като е дизайнерски амфет, а както знаете FDA погнаха всички фирми заради дизайнерските стероиди.
Това е положението.
R.I.P SX
Аз съм ползвал доста продукти на Anabolic Xtreme и нищо ми няма, в цветущо здраве съм.Така, че няма от какво да се притеснявате.

Греша ли или ако има някакъв негативен ефект от употреба на съмнителни суплементи, то той би се отразил индиректно нататък във времето, а не месец или няколко след приема?

И още нещо - пазарът (там) не помни ли други подобни “скандали”, от които да направим паралел как са се стекли обстоятелствата?

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 16.10.09 09:34.

16.10.09
10:34

Има други такива случай с други фирми, които все така си продължават да си продават продуктите. Само дето им пострадва леко репутацията и им намалява оборота.
Така, че нищо фрапантно не е станало :)

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 16.10.09 10:34.

СБ

16.10.09
10:35

Ето това е официалния отговор на Anabolic Xtreme по ситуацуята

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

1) Why have we decided to voluntarily recall the product?
a) We have made the decision to voluntarily recall the product as a precautionary measure due to claims that an ingredient in the product may be deemed to not comply with certain applicable regulatory provisions. The law is not clear as to this issue, but we felt it appropriate to take this proactive step as we look into the issue.
2) Have there been any serious adverse reactions to this product?
a) We have not received any reports of serious adverse events associated with this product
3) What federal law provisions are in question?
a) A law called DSHEA (Dietary Supplement Health and Education Act) governs the manufacturing, sale and distribution of dietary supplement products. We believed that this product was in compliance with those rules and regulations, but due to questions that have recently arisen and the recent pronouncements by the U.S. Food & Drug Administration, we felt it appropriate to take the actions we are taking.
4) What were the speculations?
a) There have been scandalous and damaging comments made in multiple online discussion forums based on conjecture about the formula. Suggestions were made that SX contained meth or phentermine or even, absurdly, cocaine and that it MUST contain an illegal drug since it works so well. We believe these allegations are false. However, due to the intensity of the speculation we felt that extraordinary precaution was necessary.
5) Which ingredient is creating the concern?
a) We have a very novel custom-formulated amino acid (proline) ingredient in the product, identified on the packaging as phenyl-pyrrolindynltoulene. This ingredient is very unique, and its interaction with the other ingredients is what makes the product so effective. However, because that ingredient is so unique, the bulk of our efforts are focused on the analysis of that ingredient.
6) Is it safe?
a) Like all dietary supplements, or for that matter, all prescription drugs, there is always a risk of an adverse interaction in any human being. Having said that, we believe our product is safe and we have had not received any report of a serious adverse event. Our focus on extraordinary caution is based on the allegations that have been made and the time it will take to look into them. As a result, we are advising everyone to stop taking it immediately and to follow the procedure outlined below for returns.
7) Will I get a refund if I return my purchase?
a) All partially or totally unused products in original packaging will be given a full refund or, if preferred, a credit or exchange.
8) I purchased my product from your site, how do I return it?
9) Follow the procedures outlined in the posted letter. Initially send an email to returns@anabolicx.com. You will be given an auto-reply which will contain the instructions necessary to return the product.
10) I purchased my product from another retailer, how do I return it?
a) Since we sell through distributors, we are not aware of all the retailers selling our products. We have notified all distributors and requested that they notify their retail customers. Once everyone is notified, all retailers will accept returns for refunds or exchanges If you purchased through another retailer, please allow a week or so for all to be notified.

16.10.09
13:01

А някой би ли го превел на Български или да каже горе долу за какво става на въпрос

16.10.09
14:52

С 2 думи, много думи и никаква информация.
Няма да разбереш какво има вътре, както и казах по-рано.
Адвокатите им добре са си свършили работата със горното изявления.
Накратко - няма никакви случаи със някакви установени вреди за здравето на потребителите, но изтеглят продукта заради bann-a на дизайнерските продукти, който тръгна наскоро.А съставката им е баш дизайнерска и за да се презастраховат от случайни проблеми, си изтеглят продукта.
Това е.
В изявлението пише, че няма забранени съставки - кокаин,амфети и подобни.

17.10.09
08:26

Също така се споменава за връщане на стоката и съответно парите, какво правим по тоя въпрос?

17.10.09
08:34

казано от spookyy на 17.10.09, 08:26:

Също така се споменава за връщане на стоката и съответно парите, какво правим по тоя въпрос?

Мен не ми се вярва .. голяма хамалогия ще е.Примерно ти си го купил от силабг ,те трябва да го пратят на производителя,че и пари да ти дадат :D

17.10.09
09:23

казано от Fantaa на 17.10.09, 08:34:

казано от spookyy на 17.10.09, 08:26:

Мен не ми се вярва .. голяма хамалогия ще е.Примерно ти си го купил от силабг ,те трябва да го пратят на производителя,че и пари да ти дадат :D

Хаха напълно съм съгласен с теб, че е загубена кауза, ама просто така са го писали в изявлението и ми стана интересно какво ще се прави по въпроса.

27.10.09
22:38

ААаааААААААА, WTF!!!!! Тъкмо съм се отдал на тренировки от всякакъв род, влизам в бб-теам да чета за някви креатини и азоти и тн. и ко да видя- патаклама окло SX…. амфети аа ууу, забранен, някви хора си искат парите.... други имали незнам си какви болки.... и сега какво да мисля- имам още 10-15 оранжеви хапченца и съм(бях) на седмото небе от резултатите... Даже не съм изчел всички постове.....  Ако някой се е уплашил и не си иска кутийката може да измислим нещо :Д само бопаджийте да не разбият вратата и да ме окошарят... абе ударих го на майтап ама не мога да взема решение в момента... ако някой има повече инфо да пише- не че се съмнявам в Силабг ;)

28.10.09
06:39

Аз бих го хвърлил дирекшън :)

25.11.09
18:54

На какъв принцип работят бърнарите /термогенните/ и по точно SX?

Ето статия за термогеници с подобна информация.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1