06.10.09
17:26
Добър вечер на всички. Когато тренирам гърди на другия ден имам някаква гадна болка между гърдите и гърба . Ако някой знае на какво се нека каже. Аз лично си мисля че можеби хващам мн широко лоста но нз.Благодаря предварително.
06.10.09
19:37
Мисля, че става въпрос за тази част, което е нормално.
[URL=http://img230.imageshack.us/i/hugoriverausasidetrisby.jpg/][IMG]http://img230.imageshack.us/img230/8724/hugoriverausasidetrisby.th.jpg[/IMG][/URL]
П.С. Сори за картинката нещо се прецака, загледайте се.
Мнението беше редактирано от Питбула на 06.10.09 19:40.
06.10.09
19:45
Някаде над ребрата се пада. Да както е показано на картинката. Но на какво се дължи?
Мнението беше редактирано от FLEX на 06.10.09 19:46.
казано от FLEX на 06.10.09, 19:45:
Някаде над ребрата се пада. Да както е показано на картинката. Но на какво се дължи?
Може да е прещипан междуребрен мускул. И аз съм имал такива болки, коргирал съм техниката на вдигане и нещата отшумяват. Пак казвам, това не е диагноза, а изказано от мен предположение!
07.10.09
15:01
Не неправя.
казано от Nazgull на 07.10.09, 12:15:
правиш ли пулоувър с гърдите?
Това упражнение пък според мен е толкова безсмислено и безполезно... 1во, че не качва масата, 2ро, че няма никаква гаранция, че уголемява гръдния кош, 3то, че има възможност да получиш травма...
казано от Pandiz на 07.10.09, 18:23:
Това упражнение пък според мен е толкова безсмислено и безполезно... 1во, че не качва масата, 2ро, че няма никаква гаранция, че уголемява гръдния кош, 3то, че има възможност да получиш травма...
Травма можеш да получиш и докато кихаш... Относно това дали е безполезно...много културисти са доказали нагледно (чрез физиката си), че са извлякли известна полза ;)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 08.10.09 14:18.
09.10.09
18:53
Здравейте на всички!
Предимно чета темите,но сега мисля да взема участие малко :) .
Значи,мисля че имаш проблем с техниката.Според мен ти правиш техниката,която като вдигаш щангата събираш плешките(лопатките) и заради това се получава така.Пробвай,ако искаш да не ги събираш,но не гарантирам че това е правилно,даже май е грешно и може да претренираш рамената тъй като се включват повече,но ако решиш пробвай.Между другото и аз свивам плешките при вдигане и съответно имам треска там,но така ми пасва тъй като не правя пуловър.Надявам се да съм помогнал поне малко.Сега остана някой да каже как се изпълнява упражнението,защото и за мен ще е полезно май :lol: .