КАЖТЕ МИ ДИЕТА

EM

16.02.05
15:09

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Хеи хора аре ми казете някаква диета с която нито да се лишавам от белтъци нито от такива работи а да е сварзана с калориите ПЛС казете ....

SS

16.02.05
16:56

Здревей!

Да започнем със следното. Не знам колко килограма си, но ще ти кажа един начин по който със сигурност ще заслабнеш. Яде се около 5-6 пъти на ден. Тази диета трябва да е съчетана със кардио/аеробна тренировка за да има ефект. Яденето ти трябва да е разпределено така - Ставане в 7 часа - Закуска, в 10 часа - Плод(ябълка/банан), 12 часа Обяд, 16 часа - Следобедна закуска, 19:30 Вечеря. Продуктите които ти препоръчвам са: извара, бяла риба, пилешко месо, зеле(не кисело), ябълки, банани (по-малко ги яж), мюсли, черен хляб и Ориз в не много големи количества. Това е от мен.

п.с. добре е към 15:30 да пиеш някакъв протеин с ниско съдържание на въглехидрати.

нк

EM

16.02.05
17:37

Мн мерси лице ама саму ми кази тая диета вреди ли на здравето и лично ти познаваш ли някои които да я е правил ?

SS

16.02.05
17:39

Не вреди на здравето, в момента аз я правя и ти гарантирам, че ако ядеш правилно и правиш кардио/аеробни тренировки, ще свалиш килограмите които искаш. А, още нещо... забрави за сладкото!

EM

16.02.05
18:25

Мерси лице а искам да та питам и влизаш ли в мирка да си поприкааме някои пат и ако влизаш как се пишеш а иии тая диета пречи ли нещо да я прая ако тренирам баскет ? щото аз тренирам :)

EM

16.02.05
18:34

Амм ман и мозе ли обяда да е в 13:00 щото в 12 см на даскало ;(

SS

16.02.05
18:36

може

EM

16.02.05
18:53

Ман отговори ми и на по горния вапрос .... дали влизаш в чата и дали пречи да прая диетата ако тренирам баскет

MR

16.02.05
19:25

диетата не ти пречи на баскетбола даже помага щото това все пак е един вид аеробна тренировка

EM

16.02.05
19:56

Ок лицаа мн ви благодаря .... ут утре я почвам и ако има резултат ще ви каза ...  :D ади пак мерси иии 4ал  :)
Амм казете ми само с кисело или прясно мляко да пия миуслите
Ако имате да добавите нещо към мнението си използвайте бутона “промени”.
Mr_Muskul

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1