08.10.09
07:46
Скоро ми хрумна тази идея.Понеже всеки дава съвети е хубаво да си качат хората снимки,а и може да се измисли нещо като награда,символична...примерно един протеин 1 кг :) Може да се направи и тур за най-релефен,най-обемен и най-добре сложен.На който му допада идеята,да дава предложения !
08.10.09
08:11
Много пъти е имало такива идеи. Главния недостатък е, че няма как да се направят категории - един човек на 70кг, аз със моите 85кг и един на 110кг ще изглеждаме по мноoго различен начин :)
А и да се направят, ще стане че за всяка категория ще има по 1-2 участника.
Мнението беше редактирано от death на 08.10.09 08:12.
08.10.09
09:32
Може да е опън категория.А и си мисля,че доста хора ще си качат снимки,защото едно е даваш съвети,но като питаш някой нали те интересува как изглежда той!
Нека си има категории. Като има 1-2 участника, какво? Ще си бъде затворен конкурс за хора от форума.
п.п. Трябва да има и силов конкурс :coolgrin:
Много скромен този награден фонд бре... :) (в кръга на шегата).
Идеята не е лоша,обаче кои ще са съдиите?
08.10.09
11:15
Хм..затова не бях се замислил.Примерно може да се двама състезатели,на който ще изпратим всички снимки и те да отсъдят ;]
08.10.09
11:47
казано от Финдо на 08.10.09, 10:43:
Много скромен този награден фонд бре... :) (в кръга на шегата).
Идеята не е лоша,обаче кои ще са съдиите?
Анкета :)
казано от Brute на 08.10.09, 09:32:
едно е даваш съвети,но като питаш някой нали те интересува как изглежда той!
Не си напълно прав и ще ти кажа защо. Един човек може да знае много, да се харесва как изглежда, а на теб да не ти допадне, че той е примерно 70 килограма, при 1.80. Другият пример е обратното - човекът отново е компетентен, но да е мазен, което на теб да не ти харесва. В същото време един генетично добре сложен човек може да изглежда доста добре, а в същото време 90% от упражненията да ги прави неправилно и познанията му в храненето да са на ниво зръчно. Да, с две ръце подкрепям много знаещият и изглеждащ брутално добре трениращ! ;)
Относно конкурсите със снимки е говорено доста и обобщено изводите звучат подобно на това, че никой не може да докаже, че това е моментната му форма, че снимката не е “пипната”, че не е качил снимка на друг човек и т.н.
Ако все пак се състои подобно нещо, ще ми бъде безкрайно интересно да го проследя! :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 08.10.09 14:07.
Ами в такъв случаи нека да извадим наградния фонд. Тогава никой няма файда да лъже ;)
08.10.09
16:48
Има начин според мен да се докажат актуалните снимки, но ме притеснява гласуването по социален рейтинг, ако приемем, че публиката “ще пуска своя смс”. Разбира се, може да назначим и комисия от доказани лица във форума, които да дадат половината оценка, а другата - глас народен.
Хубаво е да има мотивация, т.е. награден фонд, материален или не - предложения?
08.10.09
16:49
Ясно е кои ще са съдиите и всички много добре го знаете.. :)
казано от Димитър Михайлов на 08.10.09, 16:48:
Има начин според мен да се докажат актуалните снимки, но ме притеснява гласуването по социален рейтинг, ако приемем, че публиката “ще пуска своя смс”. Разбира се, може да назначим и комисия от доказани лица във форума, които да дадат половината оценка, а другата - глас народен.
при материалния ще има повече участници ,факт ..
казано от Димитър Михайлов на 08.10.09, 16:48:
скъпи на дали ама някои от вносителите могат примерно да “дарят” нещо малко в името на форума.
08.10.09
18:59
Стига бе, хора .. само пари са ви в главата! Малко забавление няма да навреди!
казано от p17bull на 08.10.09, 18:59:
Стига бе, хора .. само пари са ви в главата! Малко забавление няма да навреди!
нищо не съм имал впревди давам идея аз дори нямам намерение да слагам снимки на тоя етап
08.10.09
19:29
Казвам за всички, не конкретно за теб :)
Ако искате, може да се процедира както направихме с анкетата за изследване на протеини. Т.е. пуска се анкета и този, който гласува “ЗА” е длъжен да участва и да се включи с 10лв. Накрая наградния фонд е за печелившия.
08.10.09
19:42
Има доста неща да се изяснят.На категорий ли ще е? Кой ще оценява?Само натурални ли ще участваме(не,че е доказуемо) и др.Ако уточним това е добре,10-те лева е най-лесната работа :)
казано от Brute на 08.10.09, 19:42:
Има доста неща да се изяснят.На категорий ли ще е? Кой ще оценява?Само натурални ли ще участваме(не,че е доказуемо) и др.Ако уточним това е добре,10-те лева е най-лесната работа :)
Точно 10-те лева е най-трудната работа, повярвай ми!!!
08.10.09
20:06
Вярвам ти,защото четох темата за протеина,надявам се и тука да не стане същата работа!Давайте предложения за организация.
09.10.09
08:54
Ще следя темата.Относно конкурса и кой да оценя ако решите наистина мога да помоля 1 приятел.Надявам се ако се стигне до там той да се съгласи де.Иначе става дума за този човек-
http://www.icp-bg.com/ivan-nedelchev.php
Мнението беше редактирано от incessantforce на 09.10.09 08:54.
Biogame са обявили такъв конкурс за снимка. Който иска, може да се включи там. Наградите са техни продукти. Обявата я има на сайта им ето тук http://www.biogame.biz/?page=news17
03.05.10
15:44
Абе, майни, що не направим едно форумно конкурсче, по категории е така за кеф, ‘секи месец.
Едни и същи сме всеки месец. По-скоро, ако ще е нещо ежемесечно, то конкурс по.. Де да знам, кой е по-напреднал от другите според целите си, да речем в категория трибой. И ако аз имам по-голям силов прогрес от теб тоя месец (или съм свалил повече килограми), ти и останалите включили се с по 5лв. примерно ми купувате кутийка BCAA. :)
Но това вече е прекалено трудно. Нещо из градовете да е. Примерно, bb-team crossfit във Варна, или bb-team трибой в София. По-лесно стават срещите.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 03.05.10 15:56.
17.06.10
21:48
пичове и аз съм за идеята, моето предложение е примерно за софия говоря в някой от парковете един почивен ден ако не друго поне ей така да се съберем и за конкурчето всеки влиза там с 5-10 лв колкот се разберем първите трима делят, open-турнир и толкова могат да се намерят някой състезатели за съдии поне 30 мога да ви намеря профилите им в фейса, или наистина няколко вносителя да се поканят и те да бъдат съдии и ако отпуснат нещо евала