07.10.09
07:34
Реших да комбинирам тези два продукта. Предполагам, че стакват добре, при положение, че novedex го прави със size on. Някой пробвал ли е комбинацията? Отзивите са добри, но никой не казва качва ли се наистина от него, колко (просто като пример) и други отзиви. Че се напомпваш от него ясно, но има ли я чистата мускулна маса след като го спреш?
Мисля да спазвам дозировката на опаковките, а тоест: маг-а да го пия 80 дена, а новедекса 60 ( по две вечер). Въпроса е и как да го направя, пъврво само на маг и после новедекс или първо двете и после което остане (разминават се с количествата). Който има отзиви и идеи да сподели, ще се радвам.
Още нещо. Мисля да пия само протеин докато ги взимам, но не знам дали ще е достатъчно, примерно 2х30 гр. суруватка и евентуално казеин вечер.
07.10.09
07:35
На колко години си?
Ако си под 25 и не си позлвал стероиди или прохоромони, Novedex ти е излишен.
07.10.09
08:44
Използването точно на Novedex от лица дори под 35 години, със здрав организъм, е безсмислено. Единствено ако имаш сексуални проблеми или си ползвал силно ароматизиращи продукти ,тогава да, иначе ще се получи обратен ефект при млад организъм.
На 25 съм. Подведох се по писаното, че се стакват добре двата продукта, за това. Някаква друга идея за комбиниране на грин маг-а с нещо, но да не е азотен бустър по възможност. white flood e точно такъв до колкото разбрах?
07.10.09
09:55
Защо не пробваш някой от актуалните натурални продукти - MassFX, Slin-Sane
казано от grafa на 07.10.09, 08:50:
На 25 съм. Подведох се по писаното, че се стакват добре двата продукта, за това. Някаква друга идея за комбиниране на грин маг-а с нещо, но да не е азотен бустър по възможност. white flood e точно такъв до колкото разбрах?
White flood e перфектната комбинация. Друг вариант е GlycerGrow. Какво те притеснява в азотните бустери?
07.10.09
10:30
казано от Сила БГ на 07.10.09, 09:55:
Защо не пробваш някой от актуалните натурални продукти - MassFX, Slin-Sane
x2
Изключително потентни продукти, които се стакват перфектно със всичко - включително креатинова матрица.
казано от kao на 07.10.09, 10:10:
White flood e перфектната комбинация. Друг вариант е GlycerGrow. Какво те притеснява в азотните бустери?
С повече вода прави чудеса тоя глицер, мои приятели в щатите като са го пробвали разправят няма такъв пумп, чакам го и аз да го видим ;)
Ако не искаш азотен буустер, а търсиш друг продукт стимулиращ хипертрофия и мускулен разтеж може да го комбинираш с Гаспари Халодрол например.
казано от tonu на 07.10.09, 12:01:
казано от kao на 07.10.09, 10:10:
С повече вода прави чудеса тоя глицер, мои приятели в щатите като са го пробвали разправят няма такъв пумп, чакам го и аз да го видим ;)
с повече вода наистина няма равен..... помпите понякога са до болка и няма свършване тая туба!
Има продукт, който съчетава съставките на Glycer Grow и азоен буустер - SMASH FULLY LOADED .Разбира се по-добра комбинация от WF + GG надали има, но вече опира до финанси.
Азотните бустери ги дават, че не действат положително на вените, а пък аз и сега си имам варикоцеле, та не ми се иска да засилвам допълнително нещата. Иначе нямаше да се чудя изобщо за комбинацията. След доста четене установих, че и прохормоните не са за предпочитане, така че явно ще е или glycer grow (за него един културист беше писал, че в комбинация със CGT-10 на Оптимум ставало уникално), или ще е mass fx-a. И пак никой не каза - креатинова матица + глисер гроу равно ли е на мускулна маса или само си се помпаш, да не изчезне чудото след спиране на добавките.
Glycer Grow има точно ефект като на азотен буустер :) Хубаво е когато човек има определна болест и тя трябва да се вземе в предвид, да се споменава още в първия пост ! :)
Не съм я споменал, защото въпроса беше за новедекс, просто нещата се развиха в друга посока. Да разбирам, че Glycer Grow напомпва и разширява вените също като азогния буустър?
WF+GG няма много смисъл тъй като и двете са за напомпване. Дват ги че докато почиваш от едното другото може да го замества т.е. 1месец WF следващия GG. Към WF се навиква и затова трябва да почиваш.
Дали ще ти даде мускулна маса креатин + ГГ изцяло зависи какво ядеш и как тренираш. Яж добре + тренирай яко и няма начин да не качиш
WF + GG e уникална комбинация и има много смисъл. Ако имам възможност ще го пробвам в най-скоро време ! :)
07.10.09
17:02
Нека и аз да се вместя в темата за да не отварям нова. Мисля си да комбинирам green magnitute с (glycer glow или White flood) или пък защо не със Slin-Sane. Коя комбинация бихте ми препоръчали?
Мнението беше редактирано от summer_jam на 07.10.09 17:03.
Така, не ми е проблем да комбинрам green mag. и glycergrow, това което не разбрах и ме интресува glycer-а разширява ли вените? Друтого, колега по-горе каза, че към GM се привиква, но за колко време - 2 месеца пия, един почивам? Оказа се доста сложно да избера две неща и да ги комбинирам :-D
казано от grafa на 07.10.09, 18:08:
Така, не ми е проблем да комбинрам green mag. и glycergrow, това което не разбрах и ме интресува glycer-а разширява ли вените? Друтого, колега по-горе каза, че към GM се привиква, но за колко време - 2 месеца пия, един почивам? Оказа се доста сложно да избера две неща и да ги комбинирам :-D
Говоря за WhiteFlood не GreenMag, ако става дума за мен
08.10.09
07:34
казано от grafa на 07.10.09, 07:34:
Реших да комбинирам тези два продукта. Предполагам, че стакват добре, при положение, че novedex го прави със size on. Някой пробвал ли е комбинацията? Отзивите са добри, но никой не казва качва ли се наистина от него, колко (просто като пример) и други отзиви. Че се напомпваш от него ясно, но има ли я чистата мускулна маса след като го спреш?
Мисля да спазвам дозировката на опаковките, а тоест: маг-а да го пия 80 дена, а новедекса 60 ( по две вечер). Въпроса е и как да го направя, пъврво само на маг и после новедекс или първо двете и после което остане (разминават се с количествата). Който има отзиви и идеи да сподели, ще се радвам.
Още нещо. Мисля да пия само протеин докато ги взимам, но не знам дали ще е достатъчно, примерно 2х30 гр. суруватка и евентуално казеин вечер.
Ако си над 21 може да ползваш Novedex XT и въобще не е излишен, както казват някои хора тук. Забелязах, че продукта го свързват само с сексуални проблеми и PCT, но той помага и за много други неща:
- Помага да се качи чиста маса
- Сила
- Забележимо понижава нивото на мазнините
- Увеличава свободният тестостерон с 600%
Комбинира се страхотно с креатин, азотен буустър и Halodrol.
Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 08.10.09 07:35.
пролетта правих стак с гриин маг, флууд, новедекс и ориндж триад и съм доволен - качих 4 чисти кг. новедекса го бях почнал по 2 вечер в началото, но май на третата седмица го намалих на 1. крайния ефект беше сила, маса и леко изчистване. ако ти се чете - в дневника бях писал всеки ден
Последно се спрях на тази комбинация: Purple Wraath + Green MAGnitude? Изглежда ми адекватна комбинация за маса, но никой не я е коментирал до сега. Някакви идеи, наблюдения? Ако няма отрицателни коментари направо си я взимам ;-)
Бърз въпрос - как е по-добре да се пие purple wrath-a - преди тренировка или пресди, по време и след? И само с вода ли може да се приема, тъй като аз ползвам изотон, че иначе е тегаво (мисля да го сменя с изостар скоро). Единият вариант е преди тренировка purple-a и green mag-a и после да си карам на изотон. И друго - веднага преди тренировка ли се пият или има период на усвояване?
07.11.09
19:03
PW общо взето можеш да го пиеш всякак.Аз лично бих пил една доза по време на тренировката и една доза след тренировката.
казано от grafa на 07.11.09, 18:54:
Бърз въпрос - как е по-добре да се пие purple wrath-a - преди тренировка или пресди, по време и след? И само с вода ли може да се приема, тъй като аз ползвам изотон, че иначе е тегаво (мисля да го сменя с изостар скоро). Единият вариант е преди тренировка purple-a и green mag-a и после да си карам на изотон. И друго - веднага преди тренировка ли се пият или има период на усвояване?
При теб най-добре е по-време на тренировката 1-2 лъжици, разтваряй го в големи шишета от мин вода, след което го остави в хладилника за няколко часа. Вкуса му е в пъти по-велик от изотоните или изостарите ;)
Вкуса го остави, гледам да извека максимума от добавката :-). В този ред на мисли - по 1 мерителна лъжица от двете на ден достатъчно ли е? Аз ги взех с идеята да изкарам 3 месеца с тях, но не съобразих дали е достатъчно по 1 само. Те се пиеха по едно и също време на деня нали? Това ще е проблем, ако е така, понеже през седмицата и почивните дни ходя в различно време, но едва ли 2-3 часа ще са фатални... А изотона го пия за да ме тонизира, че иначе тренировката не преминава много добре.
Мнението беше редактирано от grafa на 08.11.09 08:19.
казано от grafa на 08.11.09, 06:56:
Вкуса го остави, гледам да извека максимума от добавката :-). В този ред на мисли - по 1 мерителна лъжица от двете на ден достатъчно ли е? Аз ги взех с идеята да изкарам 3 месеца с тях, но не съобразих дали е достатъчно по 1 само. Те се пиеха по едно и също време на деня нали? Това ще е проблем, ако е така, понеже през седмицата и почивните дни ходя в различно време, но едва ли 2-3 часа ще са фатални... А изотона го пия за да ме тонизира, че иначе тренировката не преминава много добре.
Е то PW в пъти по ще те тонизира от изотона които е вода и фруктоза ...
Ами в 1 доза има 7гр BCAA горе долу 2 за 1 тренировка са достатъчни, но виж на някои и 1 им стига. Аз го пиех по 1 на тренировка, и една сутрин преди закуска и бях доста доволен.
Пробвах вчера двата продукта. PW тонизира, но не дава енергия като изотона, затова си мислех, ако добавя изостар в него и повечко вода, няма ли да стане добра комбинация? Освен това PW също ли се пие по едно и също време всеки ден (както тренировачните) или при него е без значение.
П.С. От тези добавки ходенето ми до тоалетна стигна невиждани величини, чак става дразнещо :-D