Green MAGnitude + Novedex

07.10.09
07:34

Реших да комбинирам тези два продукта. Предполагам, че стакват добре, при положение, че novedex го прави със size on. Някой пробвал ли е комбинацията? Отзивите са добри, но никой не казва качва ли се наистина от него, колко (просто като пример) и други отзиви. Че се напомпваш от него ясно, но има ли я чистата мускулна маса след като го спреш?
Мисля да спазвам дозировката на опаковките, а тоест: маг-а да го пия 80 дена, а новедекса 60 ( по две вечер). Въпроса е и как да го направя, пъврво само на маг и после новедекс или първо двете и после което остане (разминават се с количествата). Който има отзиви и идеи да сподели, ще се радвам.
Още нещо. Мисля да пия само протеин докато ги взимам, но не знам дали ще е достатъчно, примерно 2х30 гр. суруватка и евентуално казеин вечер.

07.10.09
07:35

На колко години си?
Ако си под 25 и не си позлвал стероиди или прохоромони, Novedex ти е излишен.

СБ

07.10.09
08:44

Използването точно на Novedex от лица дори под 35 години, със здрав организъм, е безсмислено. Единствено ако имаш сексуални проблеми или си ползвал силно ароматизиращи продукти ,тогава да,  иначе ще се получи обратен ефект при млад организъм.

07.10.09
08:50

На 25 съм. Подведох се по писаното, че се стакват добре двата продукта, за това. Някаква друга идея за комбиниране на грин маг-а с нещо, но да не е азотен бустър по възможност. white flood e точно такъв до колкото разбрах?

СБ

07.10.09
09:55

Защо не пробваш някой от актуалните натурални продукти - MassFX, Slin-Sane

07.10.09
10:10

казано от grafa на 07.10.09, 08:50:

На 25 съм. Подведох се по писаното, че се стакват добре двата продукта, за това. Някаква друга идея за комбиниране на грин маг-а с нещо, но да не е азотен бустър по възможност. white flood e точно такъв до колкото разбрах?

White flood e перфектната комбинация. Друг вариант е GlycerGrow. Какво те притеснява в азотните бустери?

07.10.09
10:30

казано от Сила БГ на 07.10.09, 09:55:

Защо не пробваш някой от актуалните натурални продукти - MassFX, Slin-Sane

x2
Изключително потентни продукти, които се стакват перфектно със всичко - включително креатинова матрица.

07.10.09
12:01

казано от kao на 07.10.09, 10:10:

White flood e перфектната комбинация. Друг вариант е GlycerGrow. Какво те притеснява в азотните бустери?

С повече вода прави чудеса тоя глицер, мои приятели в щатите като са го пробвали разправят няма такъв пумп, чакам го и аз да го видим ;)

07.10.09
12:24

Ако не искаш азотен буустер, а търсиш друг продукт стимулиращ хипертрофия и мускулен разтеж може да го комбинираш с Гаспари Халодрол например.

07.10.09
13:03

казано от tonu на 07.10.09, 12:01:

казано от kao на 07.10.09, 10:10:

С повече вода прави чудеса тоя глицер, мои приятели в щатите като са го пробвали разправят няма такъв пумп, чакам го и аз да го видим ;)

с повече вода наистина няма равен..... помпите понякога са до болка и няма свършване тая туба!

07.10.09
13:10

Има продукт, който съчетава съставките на Glycer Grow и азоен буустер - SMASH FULLY LOADED .Разбира се по-добра комбинация от WF + GG надали има, но вече опира до финанси.

07.10.09
13:10

Азотните бустери ги дават, че не действат положително на вените, а пък аз и сега си имам варикоцеле, та не ми се иска да засилвам допълнително нещата. Иначе нямаше да се чудя изобщо за комбинацията. След доста четене установих, че и прохормоните не са за предпочитане, така че явно ще е или glycer grow (за него един културист беше писал, че в комбинация със CGT-10 на Оптимум ставало уникално), или ще е mass fx-a. И пак никой не каза - креатинова матица + глисер гроу равно ли е на мускулна маса или само си се помпаш, да не изчезне чудото след спиране на добавките.

07.10.09
13:27

Glycer Grow има точно ефект като на азотен буустер :) Хубаво е когато човек има определна болест и тя трябва да се вземе в предвид, да се споменава още в първия пост ! :)

07.10.09
13:35

Не съм я споменал, защото въпроса беше за новедекс, просто нещата се развиха в друга посока. Да разбирам, че Glycer Grow напомпва и разширява вените също като азогния буустър?

07.10.09
16:38

WF+GG няма много смисъл тъй като и двете са за напомпване. Дват ги че докато почиваш от едното другото може да го замества т.е. 1месец WF следващия GG. Към WF се навиква и затова трябва да почиваш.

Дали ще ти даде мускулна маса креатин + ГГ изцяло зависи какво ядеш и как тренираш. Яж добре + тренирай яко и няма начин да не качиш

07.10.09
16:40

WF + GG e уникална комбинация и има много смисъл. Ако имам възможност ще го пробвам в най-скоро време ! :)

07.10.09
17:02

Нека и аз да се вместя  в темата за да не отварям нова. Мисля си да комбинирам green magnitute с (glycer glow или  White flood) или пък защо не със Slin-Sane. Коя комбинация бихте ми препоръчали?

Мнението беше редактирано от summer_jam на 07.10.09 17:03.

07.10.09
18:08

Така, не ми е проблем да комбинрам green mag. и glycergrow, това което не разбрах и ме интресува glycer-а разширява ли вените? Друтого, колега по-горе каза, че към GM се привиква, но за колко време - 2 месеца пия, един почивам? Оказа се доста сложно да избера две неща и да ги комбинирам :-D

07.10.09
21:03

казано от grafa на 07.10.09, 18:08:

Така, не ми е проблем да комбинрам green mag. и glycergrow, това което не разбрах и ме интресува glycer-а разширява ли вените? Друтого, колега по-горе каза, че към GM се привиква, но за колко време - 2 месеца пия, един почивам? Оказа се доста сложно да избера две неща и да ги комбинирам :-D

Говоря за WhiteFlood не GreenMag, ако става дума за мен

ЕД

08.10.09
07:34

казано от grafa на 07.10.09, 07:34:

Реших да комбинирам тези два продукта. Предполагам, че стакват добре, при положение, че novedex го прави със size on. Някой пробвал ли е комбинацията? Отзивите са добри, но никой не казва качва ли се наистина от него, колко (просто като пример) и други отзиви. Че се напомпваш от него ясно, но има ли я чистата мускулна маса след като го спреш?
Мисля да спазвам дозировката на опаковките, а тоест: маг-а да го пия 80 дена, а новедекса 60 ( по две вечер). Въпроса е и как да го направя, пъврво само на маг и после новедекс или първо двете и после което остане (разминават се с количествата). Който има отзиви и идеи да сподели, ще се радвам.
Още нещо. Мисля да пия само протеин докато ги взимам, но не знам дали ще е достатъчно, примерно 2х30 гр. суруватка и евентуално казеин вечер.

Ако си над 21 може да ползваш Novedex XT и въобще не е излишен, както казват някои хора тук. Забелязах, че продукта го свързват само с сексуални проблеми и PCT, но той помага и за много други неща:
- Помага да се качи чиста маса
- Сила
- Забележимо понижава нивото на мазнините
- Увеличава свободният тестостерон с 600%

Комбинира се страхотно с креатин, азотен буустър и Halodrol.

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 08.10.09 07:35.

08.10.09
07:41

пролетта правих стак с гриин маг, флууд, новедекс и ориндж триад и съм доволен - качих 4 чисти кг. новедекса го бях почнал по 2 вечер в началото, но май на третата седмица го намалих на 1. крайния ефект беше сила, маса и леко изчистване. ако ти се чете - в дневника бях писал всеки ден

08.10.09
19:12

Последно се спрях на тази комбинация: Purple Wraath + Green MAGnitude? Изглежда ми адекватна комбинация за маса, но никой не я е коментирал до сега. Някакви идеи, наблюдения? Ако няма отрицателни коментари направо си я взимам ;-)

08.10.09
19:20

Взимай!
Давай смело напред. :)

07.11.09
18:54

Бърз въпрос - как е по-добре да се пие purple wrath-a - преди тренировка или пресди, по време и след? И само с вода ли може да се приема, тъй като аз ползвам изотон, че иначе е тегаво (мисля да го сменя с изостар скоро). Единият вариант е преди тренировка purple-a и green mag-a и после да си карам на изотон. И друго - веднага преди тренировка ли се пият или има период на усвояване?

PW общо взето можеш да го пиеш всякак.Аз лично бих пил една доза по време на тренировката и една доза след тренировката.

07.11.09
22:14

казано от grafa на 07.11.09, 18:54:

Бърз въпрос - как е по-добре да се пие purple wrath-a - преди тренировка или пресди, по време и след? И само с вода ли може да се приема, тъй като аз ползвам изотон, че иначе е тегаво (мисля да го сменя с изостар скоро). Единият вариант е преди тренировка purple-a и green mag-a и после да си карам на изотон. И друго - веднага преди тренировка ли се пият или има период на усвояване?

При теб най-добре е по-време на тренировката 1-2 лъжици, разтваряй го в големи шишета от мин вода, след което го остави в хладилника за няколко часа. Вкуса му е в пъти по-велик от изотоните или изостарите ;)

08.11.09
06:56

Вкуса го остави, гледам да извека максимума от добавката :-). В този ред на мисли - по 1 мерителна лъжица от двете на ден достатъчно ли е? Аз ги взех с идеята да изкарам 3 месеца с тях, но не съобразих дали е достатъчно по 1 само. Те се пиеха по едно и също време на деня нали? Това ще е проблем, ако е така, понеже през седмицата и почивните дни ходя в различно време, но едва ли 2-3 часа ще са фатални... А изотона го пия за да ме тонизира, че иначе тренировката не преминава много добре.

Мнението беше редактирано от grafa на 08.11.09 08:19.

08.11.09
06:58

.

Мнението беше редактирано от grafa на 08.11.09 06:59.

08.11.09
09:18

казано от grafa на 08.11.09, 06:56:

Вкуса го остави, гледам да извека максимума от добавката :-). В този ред на мисли - по 1 мерителна лъжица от двете на ден достатъчно ли е? Аз ги взех с идеята да изкарам 3 месеца с тях, но не съобразих дали е достатъчно по 1 само. Те се пиеха по едно и също време на деня нали? Това ще е проблем, ако е така, понеже през седмицата и почивните дни ходя в различно време, но едва ли 2-3 часа ще са фатални... А изотона го пия за да ме тонизира, че иначе тренировката не преминава много добре.

Е то PW в пъти по ще те тонизира от изотона които е вода и фруктоза ...
Ами в 1 доза има 7гр BCAA горе долу 2 за 1 тренировка са достатъчни, но виж на някои и 1 им стига. Аз го пиех по 1 на тренировка, и една сутрин преди закуска и бях доста доволен.

09.11.09
16:35

Пробвах вчера двата продукта. PW тонизира, но не дава енергия като изотона, затова си мислех, ако добавя изостар в него и повечко вода, няма ли да стане добра комбинация? Освен това PW също ли се пие по едно и също време всеки ден (както тренировачните) или при него е без значение.
П.С. От тези добавки ходенето ми до тоалетна стигна невиждани величини, чак става дразнещо :-D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1