09.10.09
17:51
Решил съм да запиша бокс или кик-бокс -начинаещ съм и мисля да е бокса вие какво мислите ?
И ако може да ми кажете къде в София(и по скоро някъде около Овча купел или на 20-30 мин път) мога да запища този спорт
Спрял съм се на Славия какво мислите за там дали го бива -какво мислите ?
Темата беше редактирана от k1r1I на 09.10.09 17:52.
09.10.09
18:47
Аз бих предпочел бокса - това си личи и от ника ми. Това си зависи от самия теб , ако смяташ ,че си по-разтеглив и подвижен ,то кикбокса е за теб. Бокса естествено е класика. Зависи и каква е възраста ти ако мислиш за нещо по-сериозно.
09.10.09
18:54
Мисля,че ако тренираш Бокс+Фитнес то тогава недей го казва на тренера си..!
Веднага ще започне да те разобеждава,ще ти каже да спреш тежестите.. :)
На 17 год. съм и не смятам да се занимавам сериозно.
И май ще е бокс само остава да ми кажете къде бихте ми препоръчали да отида някъде около Овча купел -Красно село-Красна поляна
Кик-бокса развива по хармонично тялото обаче.Пробвай и ще видиш кое повече ще ти хареса. Блъскането на круша е една разнообразна кардио тренировка и е супер след фитнес.
10.10.09
06:45
казано от AlexK на 09.10.09, 19:33:
Кик-бокса развива по хармонично тялото обаче.Пробвай и ще видиш кое повече ще ти хареса. Блъскането на круша е една разнообразна кардио тренировка и е супер след фитнес.
Просто имам 4 мои приятели,които след като казаха на тренерите си по бокс,че тренират с тежести и всички треньори започнали да им се карат и да ги разобеждават,че ако искат да продължават в бокса ще трябва да спират с тежестите..
Иначе след една тренировка да си блъскаш 15-20 минути по крушата си е найстина велико!.. :cheese:
казано от Петко К на 10.10.09, 11:23:
Явно имат некадърни треньори.
Толкова тъпи, че и Роки не са гледали :lol:
10.10.09
20:46
Хайде и аз да се включа като малко запознат с материята :) .
Кик-бокс е по-доброто - най-приложимия спорт при конфронтация.
За тренировките с тежести - имахме такива и то доста често, просто защото само с техника не става.
Славия има една от най-добрите бази в България и съответно едни от водещите треньори са там.
Това последното ти го казвам от личен опит - състезавал съм се активно преди години за Левски.
И до ден днешен кик-бокса е голямата ми страст, но поради травми приключих със състезанията, а в момента от време на време минавам през залата да поблъскам чувалите, но вече не познавам почти никой /смениха се и треньори и състезатели/.