Препоръчайте ми хранителна добавка.

09.10.09
18:46

Здравейте,от заглавието на темата е ясно какво точно ми трябва. :)
Значи тренирам от години,малко в зала и повече в домашен фитнес (не с хоум мейд уреди :D ) и наскоро стана така,че домашния фитнес няма да може да се ползва вече и реших да започна в зала(От два месеца помпам само на успоредка и лост).До сега съм го карал на чисто и може да се каже,че се уверих,че без добавки работата е много трудна.Като за начало ми трябвам хранителна добавка за покачване на килца (мускулна маса),като се има в предвит,че имам някакъв опит в фитнеса.
Малко имформация за мен,ако е нужна в избора на добавка.
Височина: 1,80
Тегло: 70 кг
Години: 17
Не съм гърчав имам стегнато и добре оформено тяло в предвит с килата и височината :)
Горе долу разполагам с капацитет от 130-140лв.
Знам,че не е тук мястото за хранителна програма,но за да не правя нова тема искам да ви питам добре ли е да се спазва хранителна програма в предвит с килата които съм,а и няма да е лошо ако ми препоръчате някаква.
Извинявам се,че малко се отнесох...

Благодаря за отделеното време!

09.10.09
19:25

Хранителния режим е задължителен. Прегледай някоя хранителна програма за маса от сайта. В общи линии трябва да се храниш пълноценно-месо,риба,мляко,яйца,картофи,ориз и т.н.. За тези пари си вземи протеин 2.3кг и качествен креатин.

09.10.09
21:36

Аз съ6то мисля 4е един протеин от 2кг и креатин 6те е уда4но.Амм..Задължително е по програма да тренира6.Като се съсредото4и6 по по-тежки и основни упражнения.Аз ли4но харесавм програми с пове4е тренирова4ни дни,но това зависи и от стажа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1