Бодибилдингът и базовите упражнения -коментар и обсъждане

16.02.05
17:31

Тази статия разглежда тренировачните програми без и със базови упражнения. Бях ви казал преди доста време, че ще я видите на сайта. Е сега имате възможност да я коментират и да добавите нещо ако според вас е изпуснато.
по-здрави и успех

16.02.05
23:59

Не мога да си представя тренировка без основни упражнения а също и добре развит културист

17.02.05
10:39

Това си е точно така .За всеки е различно ,но да се усети кое работи най-добре за да дения индивид си трябва доста години работа и метода на пробите и грешките.Базовите упражнения не са панацея.Не може да се мисли че като ги тренираш основно и ще станеш като някой от списанията.Нищо подобно.Мога да дам пример със себе си.При тренировки за трицепс разбрах че нито френското,нито тесния хват действат ,а разгъването от скрипец от наклон над глава.Това правех за маса и имаше страхотен успех и продължавам да го правя.Едно от най-хвалените упр. за бицепс-скот,при мене изобщо не действа,освен болки в лактите нищо друго.Виж 3х21 е друга работа.Просто трябва да се пробва ,а не да се приемат някакви програми на хора които са на светлинни години от нас.Може да се взимат за пример,но не да се копират

17.02.05
10:41

То става не естествено просто. Защото когато се тренира гърба се товари и бицепса и се постига някаква хармонична развитост на двата мускула единият спрямо другият. А когато се тренира целенасочено, изолирано гърди и бицепс отделно то едната мускулна група може да порасне повече от другата. Това няма да бъде естествено защото в живота когато товарим бицепса се товари и гърба и обратното. И тъка мускулатурата ще изглежда изкуствена и зле изглеждаща за нашите естетически норми от инстинктите наложени. Е обаче и без базови упражнения може да се получи добра физика. Айде сега не ми казвай, че незнаеш културисти, които са го направили това!
по-здрави
Опа миле е бързак, не бях ти видял поста. Но съм сагласен с мнението ти!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1