10.10.09
08:34
Здравейте!Имам протеина Whey premium ( има и снимка отдоло).Пия го но не усещам кои знае какъв ефект,бихте ли ми казали какъв креатин да си купя и да ги пия и двете за да има ефект,приемам и други съвети.
Години:15
Височина:1,78
Кг:72
П.С Преди 2 седмици се записах и на бокс и нямам нужда от количество протеин,проблем ли е ако пия протеина през ден ,т.с когато ходя само на зала ?
Темата беше редактирана от burgaskiq_ на 10.10.09 08:37.
Е какъв ефект,очакваш от протеина?
Какъв ефект усещаш след като си изял 150 гр. пържола?
На 15год. не ти трябват добавки. Яж наред като се стремиш да приемаш предимно качествена храна. Храни се 4-5 пъти дневно.
Направо може не сам да пиеш през ден протеина и да започнеш да ядеш през ден.
Протеин на прах се пие сутрин ВСЯКА,преди и след тренировка.През останалото време само ако нямаш въмзожност да си набавиш белтъчини от храна,като заместител.
Ам протеина е храна,така 4е няма зна4ение това 4е си на 15… и на 5 да си се е едно и съ6то има смисъл от протеин! но тои е храна...ни6то особено.амм може да го комбинира6 с креати,въпреки 4е 4ак толкова пак няма да види6 резултат.Можеби на тази възраст ти трябват здрави тренировки,храна +някои протеин..БЦАА..
казано от burgaskiq_ на 10.10.09, 08:34:
Здравейте!Имам протеина Whey premium ( има и снимка отдоло).Пия го но не усещам кои знае какъв ефект,бихте ли ми казали какъв креатин да си купя и да ги пия и двете за да има ефект,приемам и други съвети.
Години:15
Височина:1,78
Кг:72П.С Преди 2 седмици се записах и на бокс и нямам нужда от количество протеин,проблем ли е ако пия протеина през ден ,т.с когато ходя само на зала ?
сигурен ли си? аз си мислех че направо ще качиш двойно на килограмите. Сигурно нещо си сбъркал в последния момент....
10.10.09
18:44
казано от Biad__ на 10.10.09, 11:28:
Протеин на прах се пие сутрин ВСЯКА,преди и след тренировка.През останалото време само ако нямаш въмзожност да си набавиш белтъчини от храна,като заместител.
Еми защото ходя на бокс а там все още не блъскам яко в боксовата круша и затова но окей ше си го пия всеки ден- ше вкарам лостове и така..Какъв креатин ми бихте препоръчали ?
П.С Еми то яки тренировки ама тренирам почти година и имам само промяна в силата а като в тяло нямам кои знае каква промяна и затова ме хваща яд и квото и да тря зимам креатини протеини ще платя да променя мускулатурата си..Тялото ми много бавно усвоява ли и аз незнам.. направо има едно момче ходим отначалото заедно едни и същи упражнения правим заедно и при него ефекта е супер голям- в мускулатурата иначе в сила дига с 5-10 кг повече от мене..
Мнението беше редактирано от burgaskiq_ на 10.10.09 18:46.
казано от burgaskiq_ на 10.10.09, 18:44:
Протеин на прах се пие сутрин ВСЯКА,преди и след тренировка.През останалото време само ако нямаш въмзожност да си набавиш белтъчини от храна,като заместител.Еми защото ходя на бокс а там все още не блъскам яко в боксовата круша и затова но окей ше си го пия всеки ден- ше вкарам лостове и така..Какъв креатин ми бихте препоръчали ?
П.С Еми то яки тренировки ама тренирам почти година и имам само промяна в силата а като в тяло нямам кои знае каква промяна и затова ме хваща яд и квото и да тря зимам креатини протеини ще платя да променя мускулатурата си..
А как се храниш замислял ли се. По добре плати за качествена храна и някоя друга книга.
10.10.09
20:22
казано от tonu на 10.10.09, 18:46:
Протеин на прах се пие сутрин ВСЯКА,преди и след тренировка.През останалото време само ако нямаш въмзожност да си набавиш белтъчини от храна,като заместител.Еми защото ходя на бокс а там все още не блъскам яко в боксовата круша и затова но окей ше си го пия всеки ден- ше вкарам лостове и така..Какъв креатин ми бихте препоръчали ?
П.С Еми то яки тренировки ама тренирам почти година и имам само промяна в силата а като в тяло нямам кои знае каква промяна и затова ме хваща яд и квото и да тря зимам креатини протеини ще платя да променя мускулатурата си..
А как се храниш замислял ли се. По добре плати за качествена храна и някоя друга книга.
да замислял съм се доста,спомняш ли си ти дето ми обесняваше за храната и за хранителния режим тъкмо го почнах и 1 седмица след това доиде един дето се занимавал там 20 и колко години с зала и бая си е коравичък и ми каза че трябва да ям хляб изобщо да не се лишавам от нищо понеже съм на 15 години и все още израствам.. и че ако не ям хляб( както по твоя хранителен режим) ще изсъхна нацяло.. неискам да се заяждам всеки има различно мислене аз доста съм ти благодарен лично на тебе понеже ме светна доста в храненето, но сега въпросът ми е друг ще можеш ли да помогнеш ?
казано от burgaskiq_ на 10.10.09, 20:22:
казано от tonu на 10.10.09, 18:46:
да замислял съм се доста,спомняш ли си ти дето ми обесняваше за храната и за хранителния режим тъкмо го почнах и 1 седмица след това доиде един дето се занимавал там 20 и колко години с зала и бая си е коравичък и ми каза че трябва да ям хляб изобщо да не се лишавам от нищо понеже съм на 15 години и все още израствам.. и че ако не ям хляб( както по твоя хранителен режим) ще изсъхна нацяло.. неискам да се заяждам всеки има различно мислене аз доста съм ти благодарен лично на тебе понеже ме светна доста в храненето, но сега въпросът ми е друг ще можеш ли да помогнеш ?
Мхм тези кварталните здравите може лекичко да ги игнорираш ;)
Наистина като си на 15 не е нужно да се ограничаваш но това е двусмислено, ограничение от какво - ако говорим за купешкия бял хляб спокойно може да е в блак листед. Не се ограничавай от истинската храна - месо, яйца, мед, масло, ядки, сирена, млечни... ако щеш и пълнозърнести продукти - но да са наистина такива ;) тук е тънкото.