Stack? Съвет

10.10.09
08:18

Здравейте,Височина/тегло:170см+/67кг+ нов съм и от около 1 година тренирам сериозно,имам голямо желание за тренировки, решил съм от следващия месец да пробвам някой хранилните добавки (stack?), но не съм сигурен отностно избора си и ще съм много благодарен ако ми помогнете.                                     
На 21г,имам горе-долу добър хранителен режим и тренирам за ММ, евентуално ако е възможно също и и изгаряне на мазнините.Разгледах форума и съм се ориентирал към тези добавки:

- Scivation whey или Optimum Nutrition Gold Standard
- Purple Wraath /Purple Wraath in Train ?
- green mag / green bulge ?

Дали да зимам отделни bcaa,l-glutamini и други ??
Кое да избера от между  Purple Wraath/green mag или Purple Wraath in Train /green bulge ?
Тъп въпрос, но какво мога да очаквам от такъв stack?
Изобщо има ли смисъл да взимам тези неща сега или да натрупам повече опит и да си зема само протеина?
Решил съм също така да ги поръчам от http://netrition.com/ някакви мнения/препоръки за покупки/поръчки сайта? струва ли си наистина от там да поръчам или да си намеря някоя БГ фирма ?
Надявам се да ми помогнете с избора и с многото ми въпроси ;)

Cheers,
/Soul.D/

Темата беше редактирана от soul на 27.10.09 16:18.

10.10.09
10:01

1во за протеина - и 2та са качествени,които и да избереш няма да сгрешиш,но оптиум е с няколко класа над скиватион(лично на мен оптиум повече ми харесва и на вкус)
2ро green bulge/green mag - разликата,че е едното на прах другото на капсули и сякаш имаше некви дребни разлики в съставките(Као да каже)
3то Пърпъл Уарт и Пърпал Интраин разликата е ,че едното е за преди и след тренировка другото е за по време на тренировка(протеин,аминокиселини и въхлехидрати има в него)
Моя съвет стака ти да е следния: протеин+White Flood+Green MAG+Purple Wraath(ако имаш финанси) ако не може и без него

10.10.09
14:35

Благодаря за съвета и бързия отговор, Sentetic ! И относно него,след като се разрових в google повече има ли нещо вярно че green bulge & purple in train са с много по-добри и по-силни формули от green mag & PW и е по-добре да пробвам с тях? Натъкнах се на тази страница Цък  Съвет дали ще е добре да добавя и BlackHole ?
Надявам се и някой друг да даде своето мнение на тези и другите ми въпроси ;)

Мнението беше редактирано от soul на 10.10.09 14:37.

10.10.09
15:19

Моят избор би бил протеин Оптимум, Грийн Магнитюд,Пърпъл Лрет. Блек Хол не ти трябва , само ако нямаш апетит.

10.10.09
18:54

казано от AlexK на 10.10.09, 15:19:

Моят избор би бил протеин Оптимум, Грийн Магнитюд,Пърпъл Лрет. Блек Хол не ти трябва , само ако нямаш апетит.

x2 обаче с WF black hole е за апетит

10.10.09
19:13

Не е само за апетит, усвояването на веществата с блак холе е в пъти по оптимизирано... апетита също. Но да изолираш добавката само с апетит е малко не сериозно.

10.10.09
20:53

казано от tonu на 10.10.09, 19:13:

Не е само за апетит, усвояването на веществата с блак холе е в пъти по оптимизирано... апетита също. Но да изолираш добавката само с апетит е малко не сериозно.

за тебе почвам да си мисля,че си син на Рок Фелер насякъде само наи-елитните работи предлагаш ся като не му е нужно за кво да си го зима искам да ми обесниш.Навсякъде - Синтракс нектар синтракс матрикс,ноу изолат..хората нямат пари за хляб ти къде се хвърляш аз немога да си обесня.

10.10.09
22:35

кой няма пари за хляб мой  :lol: на светофара като спрат по 3 кю-7ци,Х-6ци и СЛрки вляво и вдясно от мен ми става ясно...за хляб нямали мали мали  горкити ора :lol:
достатъчно пари имат.поне повечето от тях.

11.10.09
07:04

Не съм сигурен, че хората с тия коли пишат в тоя форум! Мисля че sintetic говореше за повечето хора като цяло. Разликата между green mag/bulge е ,че mag-a стига за повече време и е в пъти по-евтин, а също и е доста добър. Bulge се води ,че използва по-нова формула. За мен лично е по-изгодно Greenmag. Протеин бих взел на Scivation - мн си е добър и на разтворимост и на вкус, пък и е по-евтин. За мен голяма разлика няма, освен в цените. Пробвай WF+GG за завършек на стака.
Моят съвет е да си вземеш добавките от Бг. може да имаш много главоболия с тия поръчки от САЩ (доставка, мито и тн. и тн.)

11.10.09
07:23

Green Bulge e stimulant free за разлика от MAGnitude.

15.10.09
16:22

Благодаря за съветите, а да питам дали имате представа/мнение за  White FLood на таблетки или пудра е по-добре да взема ?

/ @

казано от summer_jam на 11.10.09, 07:04:

Пробвай WF+GG за завършек на стака.

Tова GlycerGrow ли е или Golden Gain ?

Мнението беше редактирано от soul на 15.10.09 16:24.

По-скоро първото.Ако финансите са ти по-скромни, по-добре да се спреш или на WF, или на GG.Към едното от тях ако прибавиш GM си перфектен.PW може и да си го спестиш за сметка на по-голямо количество качествен протеин изолат и хубав витаминно-минерален комплекс.

15.10.09
21:10

За Glycer Grow говорех.

26.10.09
09:47

Nvm, справих се и сам някак. ; )

Мнението беше редактирано от soul на 01.11.09 09:04.

26.10.09
12:06

Дано не нарушавам правилата ,не искам да рекламирам/хваля,просто да кажа че си направих поръчката от въпросния сайт.За пръв път правих такава поръчка, но всичко мина OK. За 1 седмица ми дойде пратката, звъннаха ми и отидох и си взех чувалчето от пощата.Не съм плащал ддс,мита и т.н.( thx AC/DC ;) ) Ценово ориентирано +доставка ми излезна всичко ОК :]
edit : Явно има някакъв бъг тук- 3 000 прегледа, нито едно мнение ?;o

Мнението беше редактирано от soul на 26.10.09 20:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1