Протеинова диета + добавки. . ???

10.10.09
07:30

ЗНачи на 17 години съм . 75 килограма. 1.80 висок.
Понеже си поръчах продукт на SYNTRA EC™ (( http://www.maxefect.com/bb/produkti/syntrax-syntra-ec.html )) със съдържание на екдистерон той перфектно би трябвало да се допълни с протеинова диета и при възможност протеин защото засилва протеиновия синтез в черния дроб, мускулите и нервните тъкани и добре ли е да комбинирам с креатин примерно ??. .. Затова бих искал да ми препоръчате/напишете една ткава диета към която да гледам да се придържам и да знам хляб дали да ям, зърнени култури като боб леща ориз ?? ?. . ходя на фитнес сутрин рано след това ям към 10 сутринта и после към 12 и след това съм на училище (ПРЕПОРЪЧАЙТЕ КАКВО ДА СИ НОСЯ. .) и после ям вечер към 10.. .
Моля посъветвайте ме. Мерси

Темата беше редактирана от sashkoo ;] на 10.10.09 08:45.

11.10.09
07:24

??

Мнението беше редактирано от sashkoo ;] на 11.10.09 07:24.

11.10.09
11:15

Относно храненето, има си достатъчно теми в форума. Хвани се поразрови, защото перманентно се пита за едно и също.
Колкото до синтрата, трябва да приемаш поне по 3000 калории на ден. И ти трябват 2 опаковки, в по-дългосрочен план се приема.
Комбинира се отлично с креатинови матрици - GreenMagnitude, GreenBulge, Size ON, CellMass

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1