12.10.09
18:21
искам да ви попитам на 15години съм и какво мислите за тези аминокисилини да ли да си ги взема и дали ще има ефект от тях:
Beta Alanine 750mg / 200caps
12.10.09
18:27
най-добре си вземи Бета-аланин на прах и го комбинирай с креатин.
казано от Braqn на 12.10.09, 18:31:
ахам , други мнения :?
То това мнение ти е достатъчно и най-правилното. :))
казано от Сила БГ на 12.10.09, 18:27:
най-добре си вземи Бета-аланин на прах и го комбинирай с креатин.
Много некомпетентно мнение, значи нито знаете някаква информация дали изобщо има нужда от добавки нито нищо, но вие си наливате комбинирай това с това трето с пето. От далече си личи, поне се постарайте да замазвате положението, тоя форум само търговия вече го обърнахте....
12.10.09
21:15
Само като спомена, че е на 15 година, това автоматично изключва нуждата от добавки на този етап.
Че на тази възраст и стероиди се продават вече...
Защо конкретно към Аланин си се насочил?
Колкото до добавките може би една качествена протеинова пудра ти трябва.
Не ме убивайте с камъни,много добре прочетох на колко години е... :)
Мнението беше редактирано от Финдо на 12.10.09 21:31.
12.10.09
21:33
Протеина си е храна в крайна сметка и е с дългосрочен ефект.Може да се почне и на по-малка възраст, както и витамините.Но за по-специфични добавки Финдо, мисля че няма голям смисъл.Това си е пропиляване на потенциал.
Относно стероидите, да се тровят.После самолета като не лети, те да му мислят.
Така е,въпроса беше “изобщо всякакви добавки”...Креатина наистина е доста крайно мнение,от друга страна,ако не е креатинова матрица няма смисъл(или КЕЕ,Кре-Алкалин и прочие),от съвсем друг ъгъл пък съвременна креатинова матрица и 15 годишен някак си не се връзват. :)
Затова казах и единствената адекватна добавка на тази възраст-протеин. :)
СилаБГ най-вероятна са имали предвид монохидрат,но при мен е зачеркнат поради ред причини...
А и си мисля,че автора е видял първо този продукт в каталога и хоп айде да го взимам...
Мнението беше редактирано от Финдо на 12.10.09 21:46.
на мене неми е за първи път да пия Протеин или Аминокисилини пил съм протеини на : Gerner Sports Protein High 90+ (500gr) <—доволен съм от него но във момента няма от каде да го поръчам :( , пил съм и на PEAK Protein 85 (1kg) <—горе доло съм доволен от него , бях си взимал и едни Аминокисилини на BCAA но несе сещам във момента как се казваха щото съм взимал преди няколко седмици,звимах ги след тренировка-та от фитнеса по 3 хапчета преди и след трен. и във момента несе сещам как се казваха ,но преди 2/3 дена си поръчах : Beta Alanine <—- похвалиха ми го че бил добър и сега искам да го пробвам , и за това ви исках мненията :) [Мерси все пак за вниманието което ми обърнахте, ще се радвам и за други мнения :) ]
Мнението беше редактирано от Braqn на 13.10.09 11:41.