13.10.09
15:18
Здравейте,реших и аз да си водя дневник,за да отбелязвам прогреса си(надявам се) :-)
На 17 години съм,висока 1,61м,тежа 44-47кг.,на някои им се струва малко,но всъщност имам какво да свалям(особено в областта на кръста-който е широк80см, и горната част на бедрата)
Мерките ми са:
ханш-85см
бедро-46см
талия-58см
бицепс-22см
От 1 година някъде ходя на фитнес(3 или 4 пъти седмично),но имам чувството,че не тренирам.както трябва.Програмата ми е такава:
20мин.вело
20мин.пътечка(10 мин ходене и 10 мин бягане,и двете с наклон)
малко тежести за ръцете и краката( не знам как се казват уредите :red: )
коремни преси-3 серии по 10 повторения-повече не мога,защото ме заболява кръста
Ако не съм изморена-накрая 20 мин крос
Режима ми на хранене е мн хаотичен,май ям прекалено много :roll: (смятала съм си калориите-излизат средно към 2400,ужас)
Мен/то ми за днес е:
Закуска:кафе
извара
кисело мляко-1 кофичка
Обяд:пилешко филе(180гр.)
шунка
3домата
Следобедна закуска:2 палачинки от трици с какао
банан-2бр
грейпфрут-2бр
Вечеря(обикновено вечерям в 5 или 6 часа):2 сандвича с шунка и кашкавал
домат
Такааа,утре мисля да понамаля въглехидратите,за сметка на протеините.Целта ми е да стопя паласките(които са си доста упорити) :smirk:
На тренировка съм след училище-към 1 и половина се пада май,утре пак ще е същата,само ще гледам да наблегна на упражненията за ръце и пресите(уф,само да не ме присвие кръста пак :shut: )и да си довърша кардиото най-накрая.Напоследък само се лигавя и оставам с 40 минутки общо(нищо работа,после даже и изморена не съм)
Искам да ги сваля тези 3 кила най-накрая(ех,преди бях 42 кила),жалко че не се отличавам с постоянството си-започна някоя диета и след 4 дни съм я зарязала.Е,за фитнеса гледам да съм сериозна.Сега само и храненето да оправя...
За утре съм намислила да спазвам този план:
закуска:кафе
след това-кисело мляко-1 кофичка
Обяд:порция пуешка шунка+салата от домати
Вечеря:омлет+салата
Май е добре :-) ,за останалите дни-пак нещо подобно(този път ще покажа инат и ще се справя с режима по-добре,нали водя дневник все пак)
Добре дошла.
Възможно е, защо пък да не е, да има какво да сваляш. То жените все дебели се виждаме в огледалото.
Тренировката ти наистина плаче за основен ремонт. Докато разберем какво точно правиш във фитнеса, махни кардиото преди тренировка. Карай напр. велото 7-8 мин. за загрявка, правиш си всичките упражнения, и накрая на пътеката/велото 30-тина мин. Няма да имаш по-добри резултати, ако прекаляваш с кардиото, както сега. Щом те боли кръстът, зарежи коремните преси. Опитай планкове за начало. Пък ти ще ни разкажеш какви упр. правиш, нали? Горе на страницата има секция “Упражнения”, където ще намериш всички стандартни, пък и не толкова стандартни фитнес упражнения.
Кафето не е закуска. Изяж си кофичката кисело мляко с малко овесени ядки. Накисваш ги вечерта в хладилника и сутринта ги ядеш. Можеш и мед да им сложиш, ако обичаш. Ако нямаш овес, една пълнозърнеста филийка с парче сирене/кашкавал/шунка с киселото мляко ще свърши работа.
После пий кафето.
Обядът утре също звучи постничко. Сложи му някоя маслинка, парче сирене/кашкавал, още някой зеленчук, извара. Ей такива неща за ядене.
Мнението беше редактирано от Инис на 13.10.09 16:59.