Animal Flex за "обикновени" хора

Привет,

сред форума се носи славата на Animal Flex като лидер сред суплементите за кости и стави. Въпросът ми е, дали той е подходящ за хора, които не спортуват (или да приемем 1-2 леки тренировки седмично по някакъв спорт), както и дали може да се очаква положителен ефект при налична дископатия.

Темата е отворена и за алтернативни предложения (друг продукт или комбинация от такива).

Благодаря!

14.10.09
16:03

Например Orange Triad.

14.10.09
16:32

казано от unamed на 14.10.09, 16:03:

Например Orange Triad.

Не може да се сравни с Flex по скоро с Pak.
Лично бих заложил на Flex. Ползвам го и нямам никакви оплаквания, а имам 12 счупвания по тялото!

Да, но ти си пре-активен спортист. Чуденката ми е, дали ще понесе на обикновен човек. :)

14.10.09
18:51

Да! Според мен т6е ти се отрази толкова добре колкото и на активно тренира6т.Това е ставно въстановява6т и дали тренира6 или не не пре4и на усвояването на съставките.Няма зна4ение,6том не тренира6 така  или ина4е вси4ко 6те се усвои.За приема на  вси4ки ставно въстановява6ти няма зна4ение дали се тренира :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1