16.02.05
13:57
Пускам темата тук защото е най-четения раздел и защото ми се струва че не подхожда нито на хран добавки нито на хранене... Та който може нека ми помогне като ми каже от къде да си купя талива лентички (Ketostix мисля че се казваха). В аптеката даже не са и чували за такова нещо.
16.02.05
18:06
Попитай по аптеките или личния си лекар.Вероятно ще знаят все някъде.Като разбереш(ако разбереш), постни тук резултата може и други да се интересуват от това.
16.02.05
22:33
...
Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 13.04.14 11:06.
16.02.05
22:50
Ами доколкото си спомням имаше подобни лентички на име “Кетостикс” ама ....немога да гарантирам.Я обясни на хората които незнаят за какво са ти тия лентички и какво е това кетон :).
Благодаря.
да, казват се ketostix, аз скоро се интересувах каква е цената и проверих в www.amazon.com 100 бр. са към 18 долара /без транспорта/, по принцип от този сайт съм си поръчвал други работи и няма проблеми с доставката. Ако видиш някъде по аптеките в БГ, пиши за информация каква е цената, аз засега смятам да чистя само с НВД, но може от любов към експеримента :D да мина за няколко седмици на кето. :)
17.02.05
08:54
Колко излизат с транспорта от въпросния сайт.Те и без това 100 лентички не са малко може да ги делне с някой.Айде обяснете на хората какво е това кетони и кетонови тела моля ви се.
Благодаря ви.
Мойте съм ги купил за 12лв. от санитарната аптека на улицата срещу Пирогов (забравих и името). Но не голямата улица а първата успоредна на нея, аптеката е до един магазин за плодове и зелечуци.
Името е URS-2K и освен кетони мерят и глюкоза, та викам си с един удар ... две мерения! :)
17.02.05
14:38
...
Мнението беше редактирано от maxx_muscular на 07.04.14 22:00.