Fitnes+Pluvane

Темата е заключена.

14.10.09
16:52

Здравейте,не знам дали тук ще мога да получа пълноценен отговор , но поне се надявам на такъв.На 15 години съм, ходя на фитнес от 3 месеца,висок съм 184 и тежа 67-8 килограма . Имам желание да започна да ходя на плуване и същевремнно да продължа с фитнеса. Проблема е там ,че ако  започна да тренирам плуване мисля ,че ще се изморявам прекалено много и няма да мога да качвам ММ. Обмислям варианта да ходя 2 пъти на фитнес и 2 пъти на плуване в седмица.Целта на плуването е да разгънна гръдния си кош до колкото е възможно  в оставаштите ми няколко години на растеж ,защото долните ми ребра  са изпъкнали и изобщо не ми харесва, но искам да залича до колкото е възможно този недостатък.Ако някой има  предложение  или идеи как да комбинирам двата спорта ,моля да пише . Благодаря предварително

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 14:44.

15.10.09
10:04

По-добре наблегни на плуването, докато си още на тази възраст. На 16-17 вече му е времето на фитнеса. Можеш и да ги комбинираш, но така ще се изморяваш прекалено много.
Все пак ако решиш да продължиш с фитнеса и искаш да се разшириш, задължително включи “Привеждане на горен скрипец с прави ръце”, както и “пулоувър” в програмата си. В сайта е обяснено как се правят.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1