Ecdysterone (20-hydroxyecdysone)

HO

15.10.09
07:59

От известно време търся информация за тази добавка, но никаде не намирам. Харесах си този продукт Explode Ecdy-steel ( silabg.com/bg/2792-EXPLODE-EcdySteel-120-caps.html ) , но мисля че там екдостерона е в много малки количества. Същевременно ми харесва че е комбиниран с трибулус и HMB и най-вече ниската цена :) . Та моля, ако някой е пробвал този продукт Explode Ecdy-steel да драсне за да видим има ли добър ефект или само пари хвърлени на вятъра или да предложи друг продукт със сходен състав (екдостерон). В мен буди съмнение и самия производител Explode защото както знаем е български 8-/ . Така че моля ви даите някой съвет та да се ориентирам на някъде  :-) .

15.10.09
08:18

казано от horsepower на 15.10.09, 07:59:

От известно време търся информация за тази добавка, но никаде не намирам. Харесах си този продукт Explode Ecdy-steel ( silabg.com/bg/2792-EXPLODE-EcdySteel-120-caps.html ) , но мисля че там екдостерона е в много малки количества. Същевременно ми харесва че е комбиниран с трибулус и HMB и най-вече ниската цена :) . Та моля, ако някой е пробвал този продукт Explode Ecdy-steel да драсне за да видим има ли добър ефект или само пари хвърлени на вятъра или да предложи друг продукт със сходен състав (екдостерон). В мен буди съмнение и самия производител Explode защото както знаем е български 8-/ . Така че моля ви даите някой съвет та да се ориентирам на някъде  :-) .

Sci-Fit имат чист Екдистерон около 200-250-300мг. мисля, че беше съдържанието в една капсула.Незнам обаче дали от СилаБГ го предлагат.Потърси и ще разбереш.Това мога да ти предложа само като сходен продукт.За впечатления нищо не мога да ти кажа. :)

СБ

15.10.09
08:45

Продуктът на SCI-FIT НЕ Е чист екстракт от единственото растение по света, което съдържа над 90% екдистероиди - Rhaponticum Carthamoides. При SCI-FIT екстрактът е от CYanotis Vaga, който е между 20 и 40%.

HO

15.10.09
09:10

Сила БГ добри ли са тия капсули Explode Ecdy-steel, ако не, можеш ли да предложиш нещо алтернативно? Предварително благодаря.

СБ

15.10.09
09:18

На колко си години и с каква цел искаш да използваш такъв тип продукт?

15.10.09
09:19

казано от horsepower на 15.10.09, 09:10:

Сила БГ добри ли са тия капсули Explode Ecdy-steel, ако не, можеш ли да предложиш нещо алтернативно? Предварително благодаря.

Добре, как сам не успя да анализираш мнението на СИЛА БГ?!?
Прочети им мнението още 10 пъти за да го асимилираш и да го разбереш.
Единственият продукт с това растение е този на ThermoLife - Ecdysten.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 15.10.09 09:19.

СБ

15.10.09
09:24

Лошата новина е обаче,че е супер минимално дозиран - едва 15 мг, а евентуално работещата доза ЕКДИ, при това само от чист екстракт е минимум 500мг, за препоръчване над 1 грама. Което излиза адски скъпо за производство и ползване.

15.10.09
09:34

казано от Сила БГ на 15.10.09, 09:24:

Лошата новина е обаче,че е супер минимално дозиран - едва 15 мг, а евентуално работещата доза ЕКДИ, при това само от чист екстракт е минимум 500мг, за препоръчване над 1 грама. Което излиза адски скъпо за производство и ползване.

И което пък автоматично те отказва от използването на такъв продукт.
Но какъв е смисъла да се произвежда въобще?!?

СБ

15.10.09
09:59

Много малко хора са наясно със съставки и правилна дозировка, именно това използват марките при правенето на своите продукти.

HO

15.10.09
17:22

казано от Сила БГ на 15.10.09, 09:18:

На колко си години и с каква цел искаш да използваш такъв тип продукт?

Значи подготвям си един стабилен цикъл с добавки и искам нещо което да оптимизира анаболизма и да извлека по-голям ефект от добавките. А те са: Body Fortress Whey 4,5kg ; Body Fortress азотен бустер ; GNC аминокиселини ; SCITEC G-BOMB 2x500g или SCIVATION Xtend 1x1200g (колебая се между двете). Суроватката и азотния бустер Body Fortress може да не са ви познати защото май не се продават в БГ , мен ме ореди един пич с връзки в полигона Ново Село - там зареждат американците с тази марка освен останалите Muscletech GNC и така нататък, които знам че са едни от най-добрите в света, но аз предпочетох Body Fortress защото ми излиза много по-ефтино, а и няма да е боклук щом го дават на американците наред с Muscletech :) . Ето и сайта на тази марка http://www.bodyfortress.com/ . Също може да си взема суроватка на прах дето я слагат в извари и т.н. от мандрата на едни приятели. Тя е ефтина и мисля да си взема 20+кг и да я пия по около 250-300 гр на ден. Та идеята ми е както споменах да си взема нещо което да предизвика по-голям синтез на протеина и от там мускулен растеж ако пия по толкова много суроватка на ден. Не държа да е екдостерон, просто ме привлече продукта на Explode с гръмкото си описание и ниската цена. Все пак цяло лято съм работил за тия добавки които ще ми излезат около 350-400лв , което ще рече всички изкарани пари и ще е жалко да кача само кило-две  :snake: . На 15 години съм януари месец ще правя 16, знам че съм малък, но вече имам година и малко плътно тренировки без почивки и без пракъсвания, не съм несериозен като повечето мои връсници които тренират или както те казват “помпят” за месец - два и се отказват като видят че не е като да играеш на компа. Мерки: гръден кош: 118 см ; мишница и предмишница съответно 39 и 32.5 см(топли, студени не съм ги мерил) ; височина около 176-7 см ; 79 кг.

15.10.09
19:00

от личен опит ти казвам ефект няма от екди стиила - МНОГО МНОГО леко увеличаване на силата нищо друго

16.10.09
07:08

казано от Sentetic на 15.10.09, 19:00:

от личен опит ти казвам ефект няма от екди стиила - МНОГО МНОГО леко увеличаване на силата нищо друго

x2
от  екди-то , най-много плацебо ефект да имаш. Нищо друго.

16.10.09
08:09

Не можах да открия предходната тема за тая глупост, беше преди около месец. Белтъчен синтез, повишена сила, дрън, дрън... няма такова нещо! Syntra e 10 пъти по-концентрирана от Ecdy Steel и съм експериментирал основно с нея. Резултат не усетих ама никакъв и то при 8 таблетки на ден и нагоре. Не съм и чул още някой да е усетил нещо различно от изпразване на джоба. Но нищо не пречи да си го купувате - трявба да има потребление, да се завъртят свежи пари в икономиката...

16.10.09
10:44

казано от Кобра на 16.10.09, 08:09:

Но нищо не пречи да си го купувате - трявба да има потребление, да се завъртят свежи пари в икономиката...

:)

HO

16.10.09
19:14

Мерси момчета, предпазихте ме от поредния харч. Предложете нещо което ще ми даде желания тласък. Аз си мисля за трибулус или анимал М-Стак, но не съм ли малък за тея неща :roll: (след 2 месеца и половина правя 16) ?

16.10.09
19:33

разбира се, че си малък
сега в тялото ти има толкова много хормони, че подобен род продукти, няма (почти няма) как да ги усетиш
най-много да имаш повишено либидо и до там

по-добре си купувай протеин и ВСАА, след още една година може и някакъв хубав креатин (етил естер, кре-алкилин или матрица)
ефекта ще е по-голям отколкото с Трибестани, Екдистени и други подобни чешити  :-)

17.10.09
11:10

А ето и нещо конкретно за тестостерона според възрастта:

Age Average
Male
Testosterone
Level
15-24 750 ng/dl
25-34 700 ng/dl
35-44 650 ng/dl
45-54 600 ng/dl
55-64 550 ng/dl
65-74 500 ng/dl
75-84 450 ng/dl
85-99 400 ng/dl

Нивата не са чак толкова фрапиращо по-високи на конкретната възраст, за да очакваме трениращия да е като назобен, но все пак са най-високите.

Лично мое мнение е, че от всички добавки си заслужават единствено тези, които ни помагат да достигнем желаното количество протеин и калории, тоест протеин и въглехидрати. Всичко останало е в сферата на прадполагаемото и едва ли изобщо може да се каже “от този продукт качих толкова”. С хормоналните вече е съвсем различно, но аз лично на 16 не бих посмял да се бъркам на природата. Един хубав изолат и/или хубав гейнър, може пък и Waxy Maize Starch - това е най-добрата инвестиция от натуралните добавки за всяка една възраст...

HO

17.10.09
13:22

Кобра, благодаря за полезната информация за тестостерона :) . Колкото до уаксимайз мисля че ям достатъчно въглехидрати, а и не съм много изчистен, така че няма да ми е нужен.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1