Дневникът на Gabi7y :P

Темата е заключена.

15.10.09
20:22

Здравейте,престраших се и аз най накрая да си направя дневник. ;-P От 2 седмици и половина ходя на фитнес 4 пъти седмично с трениори (2-ма на брой) и преди още да сам написала менюто си и начина на тренировка да ви кажа че и двамата са доста атлетични и релефни мъже с по 10-15 години опит единя от който е бил до скоро професионален култорист.ТА ето и моят режим:
7.00ч. около 250мл. прясно мляко 1,5%
9.00ч. 50 гр. бадеми ии кашу сурови ако намеря около училището ми.
12.00ч. доза суроватъчен протеин (за друго нормално нещо нямам възможност тъй като по това време сам на училище а до училището ми е фитнеса в който ходя и през голямото м.ч. ходя и удрям по една доза да не се получава така че да не ям по 6 часа)
15.00ч. 100гр. Пилешко филе + 100гр.броколи
18.00ч.  100гр. Пилешко филе или риба(предимно морска) + 100гр.броколи
20.00ч.тренировка (в понеделник,вторник,четвъртък и петък тренирам)

ТРЕНИРОВКА:10мин. загрявка на пътеката (крос-сравнително бърз)
3x15 напади
3x15 задни напади
3x15 за всеки крак за задна част има един уред незнамкак се казва (стоиш прав и с единя крак буташ назад едно лостче като тр да сменяш позицията му за ляв и десен крак и тр да са изправени и двата крака)с тежест 10кг.
3x20 пак за крака само че си седнал ии с единя уред събираш с другия отваряш бедрата с тежест 15кг.
20мин. бърз крос на пътеката с ускорение разбира се
3x20 коремни на римската лежанка
3x15 коремни от тези дето сабираш крака към гърди едновременно на земята
3x15 за долни коремни значи изпълнява се така : лягам на лежанка и се хващам за нея с лактите нагоре (ръсета до главата) свивам краката като сеедно ще сядам по турски и повдигам таза.

ОБЩО ВЗЕТО ТОВА Е !
О щях да забравя на 18 години съм, висока съм 163,5см и тежа 65кг.целта ми е да изчистя мазнинките :)

Темата беше редактирана от Gabi7y на 15.10.09 20:25.

NE

15.10.09
20:34

мн ти е малко яденето,нямаш и храна след тренировката..

15.10.09
20:37

казано от Gabi7y на 15.10.09, 20:22:

3x15 задни напади

отпади

3x15 за всеки крак за задна част има един уред незнамкак се казва (стоиш прав и с единя крак буташ назад едно лостче като тр да сменяш позицията му за ляв и десен крак и тр да са изправени и двата крака)с тежест 10кг.

глутеус машина

3x20 пак за крака само че си седнал ии с единя уред събираш с другия отваряш бедрата с тежест 15кг.

аддуктор, абдуктор

Ами здравей. Успех и постоянство ти пожелавам.

И въпрос - това ли ти е тренировката всеки път или всеки ден от четирите е различна?

16.10.09
06:54

Това ми е всеки път,а за яденето м казаха че след тренировка да не хапвам а и аз от умора апетит нямам :P.Яденето си ми е добре за стомаха като цяло не сам оставала гладна и не съм чувствала за сега че ми трябва повече.Все пак искам само да чистя не да правя мускулна маса :P (МЕРСИ МНОГО ЗА ИМЕНАТА НА УРЕДИТЕ) ;-)

Мнението беше редактирано от Gabi7y на 16.10.09 06:55.

16.10.09
07:27

казано от Gabi7y на 16.10.09, 06:54:

Това ми е всеки път

:gulp:
Ами...ти тренираш само крака ?!? И то с тези уреди, дето ползваш, дори не ги тренираш...
Ами горната част на тялото?

а за яденето м казаха че след тренировка да не хапвам а и аз от умора апетит нямам :P.Яденето си ми е добре за стомаха като цяло не сам оставала гладна и не съм чувствала за сега че ми трябва повече.

След тренировка точно е добре да хапваш (особено, ако тя е такава кардио тренировка като твоята) - като не хапваш, освен мазнинките, които си изгорила по време на тренировката, след нея гориш добро количество мускул. Което не е съвсем добра оферта. Мускулите са това, което придава добра форма и стегнатост на тялото...

Все пак искам само да чистя не да правя мускулна маса :P ;-)

Поредната заблудена душица...мускули не се правят толкова лесно...трябва ти доста повече храна и тежести от това, което си написала, + ДОСТА повече тестостерон, за да направиш мускулна маса...

Успех, иначе, и добре дошла! Много постоянство!

П.П. Програмата ти не струва. Най-много да ти докара някой дисбаланс... Дали искаш ММ или не, е добре да тренираш ЦЯЛОТО тяло.
П.П.2 Дай малко мерки

16.10.09
07:42

Нямам метър да се измеря,но горе сам си добре в смисъл нито по гърба нито по ръцете имам нещо излишно единственето което ме притеснява са най вече краката и дупето коремчето е млко надало но само с долната част :P.

П.П.Тренирам и корем,единственото което не тренирам е ръце гърди рамо и гръб,аз и неискам :P

Мнението беше редактирано от Gabi7y на 16.10.09 07:49.

NE

16.10.09
08:16

казано от Gabi7y на 16.10.09, 06:54:

Това ми е всеки път,а за яденето м казаха че след тренировка да не хапвам а и аз от умора апетит нямам :P.Яденето си ми е добре за стомаха като цяло не сам оставала гладна и не съм чувствала за сега че ми трябва повече.Все пак искам само да чистя не да правя мускулна маса :P (МЕРСИ МНОГО ЗА ИМЕНАТА НА УРЕДИТЕ) ;-)

а тая програма и хранителен режим тренерите ли ти я измислиха?та ти ядеш около 700-800калории...

16.10.09
11:02

Ами казах им как се храня и те казаха добре продължавай така ще имаш ефект но ще се постарая да хапвам повечко а за тренировката засега мисля да оставя така доволна съм за 2 седмици съм свалила 4 кг и то само от дупето и краката дето ми е проблема много добре се чувствам. :cheese:

16.10.09
13:39

ОК, де, хайде и аз ще се пробвам веднъж..
Попитай ги твоите треньори дали не е по-добре да тренираш цялото тяло. Също така ги попитай дали 1000 калории са ти достатъчно. И после сподели отговорите с нас.
Пък дотогава си карай както си знаеш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1