Лош вкус и гадене

15.10.09
16:53

Почнах да пия гейнер Junior на  Nutrim и 1 креатин и 1 глутамин и ги изсипвам всичките в около 500 мл вода но дори и 2ното количесто вода в сравнение с препоръчителното при употребата понякога ми се гади някой който е използвал подобни добавки и има препорърка за употребата нека да сподели. Благодаря!

15.10.09
16:56

Най-вероятно заради “марката” ти се гади.
Не ти препоръчвам българските марки.
Но така или иначе си се набутал - как да ги пиеш по-лесно.Отваряш устата, слагаш доза креатин, доза глутамин, сипваш вода в устата си и преглъщаш бързо.Това е най-лесният начин.

15.10.09
17:04

Като ти се гади и, ако си установил, че това е от приема на въпросните добавки - директно към кофата! Това ти го препоръчвам от сърце. Не купувай български добавки.

15.10.09
17:08

Ами креатина ми е на power foods а глутаминът на explode и само не разбирам защо на гейнерът пише употребявай до 1 месец след отварянето аз не мога толко бързо или поне не искам той е 2.5 кг иначе мерси за идеята за глутамина и креатина :)

15.10.09
17:14

Ако мислиш да го пиеш тоя гейнър половин година, по-добре да не си го купувал - ефект няма да видиш и от най-добрите добавки, ако ще ги пестиш, а тези  не са в тази категория.

Мнението беше редактирано от vast на 15.10.09 17:15.

15.10.09
20:11

Не пестя даже се опитвам да пия по 100 грама дневно като тренирам 4 пъти седмично но ми е трудно да ги пия

16.10.09
05:44

казано от Preslav на 15.10.09, 20:11:

Не пестя даже се опитвам да пия по 100 грама дневно като тренирам 4 пъти седмично но ми е трудно да ги пия

Ами тогава защо правиш нещо което е срещу теб ? Спри ги, започни да ядеш повече и така... Ако нещо не те кефи за какво ти е да го правиш ?

16.10.09
10:47

казано от Preslav на 15.10.09, 16:53:

Почнах да пия гейнер Junior на  Nutrim и 1 креатин и 1 глутамин и ги изсипвам всичките в около 500 мл вода но дори и 2ното количесто вода в сравнение с препоръчителното при употребата понякога ми се гади някой който е използвал подобни добавки и има препорърка за употребата нека да сподели. Благодаря!

Следващия път преди да си профукаш парите се поинтересувай малко какво купуваш. ;-)

16.10.09
16:29

Еми аз нямах кой знае какви финанси и това най-много ми хареса за по моя джоб и мислех че е качествено , но до сега бях пил само протеин и креатин затова нямах добра представа от гейнери.

16.10.09
19:40

Точно защото нямаш финанси трябва да се интересуваш и да правиш разумни покупки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1