kaka da si napravq programata za da nablqgam na grub kraka za6toto mi vurvqt nai mn osobeno krakata

Темата е заключена.

16.10.09
18:39

hi! treniram ot mn vreme no v pove4eto neznaeh kakvo pravq trenirah po4ti bez po4ivka koeto nemise otrazqva6e dobre sled tova otkrih 4e ako po4ivam 2 ili 3 v sed ka4vam mnogo masa no vse nemoga da napipam programata za men,spored men nai mnogo mi vurvqt gurba i krakata te sa mn golemi dori i bez da gi treniram,ako moje6 da mi pomogne6 da namerq pravilnata programa 6te ti buda mn blagodaren :)Петко К - прочети правилата и пиши на кирилица!

Темата беше редактирана от Петко К на 16.10.09 19:12.

16.10.09
18:50

Много интересно... 2 лице единствено число...Поста също на латиница, за правописа няма смисъл да се говори.

ПИ

16.10.09
18:51

Оправи си писането!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1