17.10.09
10:44
Green MAGnitude
Serving Size: 1 Scoop (10.4 grams)
Servings Per Container: 80
Amount Per Serving:
Calories 0
Calories From Fat 0
Magnesium 350mg 88%
Magnesium Creatine Chelate 2500mg
2CM? Dicreatine Malate 2500mg
Betaine Anhydrous 2000mg
L-Taurine 2000mg
L-Tyrosine 500mg
Вкус и Разтворимост (Зелена Ябълка) 8/10
Приятен вкус, добра разтворимост! Надали някой го вълнуват тези работи :)
Цена 9/10
Цената е повече от добра.Все пак говорим заз 80 дози! Но винаги може по-добре ;)
Сила 7.5/10
При мен нещата са по-различни - силата никога не ми е била приоритет в тренировките и надали някога ще бъде.Не падам под 6 повторения.Въпреки това подобрих постиженията си на повечето упражнения.Най-силно това беше изразено в броя повторения.Увеличих обема на серията ако мога така да се изразя.
Издръжливост 9/10
Възтановяването между сериите беше мноого по-бързо от обикновено.Мойте тренировки са изцяло културистични и почивките варират от 30-60сек.Този продукт много ми помогна в това отношение.
Обща оценка 9.5/10
Сравнявам ефекта на Green MAGnitude със Size On и впечатленията ми определено са в полза за Controlled labs ! Пил съм креатин монохидрат,етил естер,кре алкалин,матрици.НИТО една форма или матрица не се е доближавала до ефекта, който Грийн Маг ми даде !
White Flood
Serving Size: 2 Scoops (10.98 grams) (11cc per scoop)
Servings per Container: 50
Amount Per Serving % Daily Value
Calories 0
Calories from Fat 0
Potassium (as Gluconate) 36 mg 1%
Folate (as Folic Acid) 250 mcg 63%
Selenium (as Selenium Amino Acid Chelate) 100 mcg 143%
eNO Flood Complex:
Arginine Ethyl Ester Di-HCL (1700mg), Ornithine Ethyl Ester Di-HCL 2,500 mg **
FlooDurance Complex:
Beta Alanine (1700mg), L-Tyrosine 2,400 mg **
Energy & Antioxidant Flood Complex:
Inosine, Gamma-Amino-butyric (GABA), Glucuronolactone, Natural Caffeine, Potassium Gluconate, Cocoa Bean (Extracted for ((% Theobromine), Vanadyl Sulfate, Evodia Rutaecarpa (95% Evodiamine Extract), L-Norvaline, Sugar Cane (Extracted for 60% Octacosanol), Coenzyme Q10, Vinpocetine, Alpha-carotene, Zeaxanthin, Cryptoxanthin, Lutein, Folic Acid, Selenium, Huperzia Seratta (Extracted for 99% Huperzine A) 3,825 mg **
Вкус и разтворимост 5/10
Хммм...Вкусът(Лимон) не ми хареса определено.Разтваря се добре.
Напомпване 9/10
Както споменах в ревюто за Грийн Маг - тренировките ми с цел максимално напомване.White Flood определено се справи добре с тази задача.Интересното е че напомпването не беше стандартното напомпване като от другите буустер-и.Ефекта беше сходен с този на Плазмаджет на Гаспари(не съм го пил, но съм запознат с продукта).Напомване в дългосрочен план, по-плътни и твърди мускули.Нямаше го този неприятен момент с “пиково напомпване”, което не ти позволява да довършиш серията.Васкуларизация невиждана досега ;)
Сила 7/10
Пак повтарям :) Силата не ми е приоритет, затова не мога да дам точни впечатления за този аспект.Истината е че увеличих работните килограми :)
Цена 5/10
Специално за този продукт цената не ми допада.В сравнение с другите азотни буустери на водещи фирми - цената определено куца !
Формулата на продукта е много добра.Базови съставки + иновативни :) Аргинин + Кофеин е идеалната комбинация за тесто преди тренировка !
Обща оценка 7.5/10
Оценката е намалена с 0.5 само заради цената!Продукта според мен е уникален и наистина си струва !!!
Purple Wraath
Serving Size1Scoop(12g)
Servings Per Container45
Calories 0
Calories From Fat 0
Niacin(Niacinamide) 10mg
Vitamin B6(as Pyridoxine HCL) 10mg
Potassium(Citrate) 67mg
PurplEAA Complex™ 7000mg †
L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine, L-Lysine, L-Arginine, L-Histidine, L-Threonine, L-Methionine, L-Phenylalanine
PurplEndurance Complex™ 2700mg †
Beta Alanine, Citrulline Malate, Betaine Anhydrous, Ginger (From Root), L-Norvaline
Вкус и разтворимост 10/10
Уникален вкус просто.Такава наслада не съм изпитвал от напитка НИКОГА.Разтворимоста е перфектна.Наистина ми допадна.
Издръжливост и Сила 8.5/10
Заедно с другите две добавки на CL времето за възтановяване беше сведено до минимум.Бета-аланин-а го усетих още от втория прием с приятното(за мен) боцкане.Много хубав продукт, включващ освен базовите БЦАА, други съставки, които спомагат за оптимална тренировка !!!
Цена 3.5/10
Цената според мен е под всякаква критика.Добавката си струва парите, но не е за нашите стандарти.За тези пари мога да си взема ~1.300кг БЦАА ! Сравнението е малко несъвместимо, но при тези скъпи дието, които изисква нашия спорт не ми се струва удачен избор тази добавка.Като цяло формулата е уникална и работеща, ако се поработи малко върху цената продукта ще е още по-добър ! :)
17.10.09
13:13
Може ли да споделиш как са резултатите от цикъла в размери и килограми, както и отражение в огледалото. И аз мисля да направя цикъл с тези добавки + GlycerGrow
17.10.09
14:00
Най-важните неща като размери преди и след, също така и снимки не си дал :??
Снимки не съм правил поради простата причина, че мразя да го правя :) Почти не се тегля.Ориентир винаги ми е бил само и единствено огледалото.
Качих 5.5-6кг с минимално мазно.
Преди След
Гръдна 121 125
Мишница 42 43
Нещо такова.Разликата обаче в огледалото е поразителна :)
В момента съм на същият стак + 2 кг протеин и малко витамини + “ММ с ХР” .Ще споделя резултатите си след 3 седмици и 5 дена.
18.10.09
19:01
И аз миналата година качих с този стак доста почти без мазнини и сега пак го започвам.
18.10.09
19:18
Колко пари излза стака
Ето ви всички стакове които предлагаме за момента на промоция (с отстъпки). Тук са и тези на Controlled Labs.
healthstore.bg/За-Сила-и-Маса.html
23.10.09
08:21
казано от Владимир92 на 17.10.09, 14:02:
Снимки не съм правил поради простата причина, че мразя да го правя :) Почти не се тегля.Ориентир винаги ми е бил само и единствено огледалото.
Качих 5.5-6кг с минимално мазно.
Преди След
Гръдна 121 125
Мишница 42 43Нещо такова.Разликата обаче в огледалото е поразителна :)
Тези резултати само с 3-те добавки ли си ги постигнал, нещо друго не си ли пил, дори и суроватка :?
казано от Владимир92 на 18.10.09, 19:30:
От БГ вносителя 310 лв ! :)
А от интернет вносителя 232 лв
Там са малките разфасовки май (поне на ГМ), а той говори за големи като че ли...
казано от NastyNas на 23.10.09, 11:00:
Там са малките разфасовки май (поне на ГМ), а той говори за големи като че ли...
За големите става въпрос.
23.10.09
12:33
казано от WESTA на 23.10.09, 10:49:
А от интернет вносителя 232 лв
Дай линк да ги видим тия по-ефтините :)
Имам 2 мостри на White Flood, на опаковката пише да се разтвори в литър вода и да се пие преди или по време на тренировката. Как е по добре? Мисля да ги запазя за тежки клекове.
Преди...Но не на входа на фитнеса и след 5 минути да почнеш да тренираш.
Мнението беше редактирано от Финдо на 23.10.09 15:12.
казано от horsepower на 23.10.09, 12:33:
А от интернет вносителя 232 лвДай линк да ги видим тия по-ефтините :)
netrition.com
23.10.09
18:32
казано от WESTA на 23.10.09, 18:13:
netrition.com
А доставката колко ти излезна?! :D
казано от Виктор Манчев на 23.10.09, 18:32:
казано от WESTA на 23.10.09, 18:13:
netrition.com
А доставката колко ти излезна?! :D
232 лв. всичко !
Креатина има пряка връзка с въглехидратите.Предполагам знаеш, че монохидрата трябва да се приема с прости въглехидрати, за да не се изхвърли голяма част от него с урината(креатинин).Незнам дали тези неща се отнасят за формата креатин в Грийн Маг, но аз го приемах с въглехидрати.Дали ще качиш повече сила или ще увеличиш повторенията - зависи от типа тренировка, но в крайна сметка Грийн маг ще ти помогне каквато и да е целта ти :)
При положение, че си пил 3 те продукта заедно, едва ли “ревюирането им” като отделни продукти е обективно (като изключим вкуса, и разтворимоста)
Ако си ги пил по отделно, с някаква пауза между тях, тогава може да им описваш поотделно ефекта, в момента можем ние, които четем “ревю то” да ги разглеждаме само като стак!
Познавам тялото си достатъчно добре за да мога да разгранича ефекта почти изцяло ! Не пия добавки за пръв път.Та аз смея да твърдя че мога да различа различните протеини( в малко по дългосрочен план) ти ми говориш за добавки от този сорт.Ако не можеш да усетиш ефекта по отделно, по-добре изчакай още малко преди да позлваш добавки !
24.10.09
15:11
Протеин да различиш :lol: ай сиктир :)
27.10.09
05:37
Всяки един препарат на Controlled Labs действа както самостоятелно, така и в комбинация с другите. От многогодишния си опит като треньор мога да ви давам много примери за лекоатлети, силачи и др. които са постигнали добри резултати само с по един от изброените продукти.
Мисля да си поръчам стака и имам 1 въпрос. Какъв е приема им и за колко време стига?
казано от TERIOS на 01.11.09, 19:26:
Мисля да си поръчам стака и имам 1 въпрос. Какъв е приема им и за колко време стига?
Най-добре погледни на всеки продукт по отделно по колко дози има в опаковка, обикновено се приема по 1 доза на ден. Т.е. колкото са в опаковката толкова и дни тя стига.
Успех, продуктите на контроллед лабс са много иновативни и добри - аз сега им пия мултивитамините.
Green MAGnitude според вас дали, ще даде добри тренировки ако не го комбинирам с нищо друго, освен протеин и може би бцаа?