17.10.09
15:26
Такаа.. преди 2-3 месеца ми направиха хранителна диета която си спазвам стриктно за изчистване на мазнини и покачване на мм придружена с 6 тренировки седмично (2 от които кардио) напоследък имам чувството че храната не ми стига... та ето какво ям:
Сутрин към 6:45 4 яйца (без жълтъци) 100тина грама овесени ядки (от най-градните) с прясно мляко (това обезмасленото) към 9-10 часа в даскало изяждам нещо нестабилно... корни кофичка мляко ... в 1-2 часа 130-150 грама пилешко месо със 100-150 грама варени картофи (някой път повече :Д) и понякога една филийка хляб .. към 4 ям кофичка кисело мляко (обезмаслено) със банан към 6:30-7 ям 130-150 грама пилешко със картофи, ориз или салата (домати и краставици) и към 9-10 вечерта малко извара и напоследък все се чувствам гладен и ненаситен според вас трябва ли да добавя ново хранене или да завиша нещо в старото..?
17г/179см/69кг
Само мляко купено обезмаслено, яйцата без жълтъци ... някакви кофти храни ами нормално е да се чувстваш гладен ;)
Тоя ако ти е взел пари за хранителния режим ... направи си ощетен, поразрови се в форума всеки ден се дискутират подобни теми ще се ориентираш бързо :)
казано от Финдо на 17.10.09, 16:25:
Аз виждам само 3 хранения...
А трябва да са 5 :D ... къде да налея още храна?
Edit: Понеже скоро смятам да си купя кофа протеин и витамини ... дали ако пия по 2 дози протеин на ден и увелича всички хранения леко ще си набавям достатачно протеини и въглехидрати за 69кг? Ако е от значение не съм особенно мазен... само долната част на корема
Мнението беше редактирано от art93 на 17.10.09 16:35.
казано от art93 на 17.10.09, 16:32:
Edit: Понеже скоро смятам да си купя кофа протеин и витамини ... дали ако пия по 2 дози протеин на ден и увелича всички хранения леко ще си набавям достатачно протеини и въглехидрати за 69кг? Ако е от значение не съм особенно мазен... само долната част на корема
От храна как от къде да си налееш :)
Ами по принцип е добре да си ги завишиш приема на белтъчини ако искаш да качваш но внимавай някъде около 170г за деня белтъчини са достатъчни, другото от вългехидрати и мазнини да идва. Витамините са задължителни според мен, напредвид лошата храна в БГ.
казано от tonu на 17.10.09, 17:45:
казано от art93 на 17.10.09, 16:32:
Edit: Понеже скоро смятам да си купя кофа протеин и витамини ... дали ако пия по 2 дози протеин на ден и увелича всички хранения леко ще си набавям достатачно протеини и въглехидрати за 69кг? Ако е от значение не съм особенно мазен... само долната част на коремаОт храна как от къде да си налееш :)
Ами по принцип е добре да си ги завишиш приема на белтъчини ако искаш да качваш но внимавай някъде около 170г за деня белтъчини са достатъчни, другото от вългехидрати и мазнини да идва. Витамините са задължителни според мен, напредвид лошата храна в БГ.
чувал съм че е около 2.2г на килограм което прави 152г протеин дневно... според моите изчисления почти го покривам :Д