ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИТЕ

AP

09.10.09
12:42

Здравейте интересуваме  всяка сутрин когато се събуждам можели на гладен стомах да пия- 1 или 2 Лимон,150мл/минерална вода.и 1 супена лъжица Мед даги смесвам във една чаша и след 5 минути да пия Гуарана 800мг. ЗАКУСКА: 1 джоб със Кебапче. ОБЯД: 1 чаша Кисело Мляко и след това Грейпфрут. ВЕЧЕРЯ: 1 ябълка със лимон или греупфрут... незнам дали правилно правя.....??????

Ако тежиш 20кг и си на Филипините за Сървайвър - ок. Иначе си е пълно самоубийство това.
Но може и да изгориш мазнините така, ОБАЧЕ след като си изгориш мускулите, окапе ти косата и т.н. :)

09.10.09
12:57

Има доста да почетеш за здравословните хранителни режими.

AP

09.10.09
14:10

Къкво да правя за да си пазя мускулите мъчно ми е за тях:( :( и косата пфффффффффффф ??????

09.10.09
15:28

Амм меко казано хранителният ти режим  е “много оскъден”..Грубо казано..яж 4есто,по малко,не прияждаи, хапваи храни с по малко “ло6и” мазнини,внимаваи за въглихидратите.. и наблягаи на протеина.Ам за да свали6 прави кардио-кратко и интензивно :)

09.10.09
16:39

казано от apocalypse на 09.10.09, 12:42:

Здравейте интересуваме  всяка сутрин когато се събуждам можели на гладен стомах да пия- 1 или 2 Лимон,150мл/минерална вода.и 1 супена лъжица Мед даги смесвам във една чаша и след 5 минути да пия Гуарана 800мг. ЗАКУСКА: 1 джоб със Кебапче. ОБЯД: 1 чаша Кисело Мляко и след това Грейпфрут. ВЕЧЕРЯ: 1 ябълка със лимон или греупфрут... незнам дали правилно правя.....??????

За какво ти е тая гадост в корема преди гуараната ?
Това което ядеш е за 5-6 г дечица, че  и те ядат повече. И престани да се тъпчеш с тъпите плодове, ако ще сваляш поне се постарай да си набавяш хубава храна.

09.10.09
20:31

казано от tonu на 09.10.09, 16:39:

Това което ядеш е за 5-6 г дечица, че  и те ядат повече. И престани да се тъпчеш с тъпите плодове, ако ще сваляш поне се постарай да си набавяш хубава храна.

Плодовете,които си е избрал не са от най-страшните,стига да не  прекалява с другите въглехидрати около тях.
Това което наричаш “гадост” има доста приятен вкус.Ама смисала му се губи сутрин.
Добрата диета за сваляне включва пълноценно хранене(Въглехидрати/Белтъчини/Мазнини),+ интензивно натоварване.

AP

10.10.09
15:05

Можели дами пращате линк на някой сайт където показват как се стяга тялото смисал корема дане увисне????

10.10.09
18:49

казано от Biad__ на 09.10.09, 20:31:

казано от tonu на 09.10.09, 16:39:

Плодовете,които си е избрал не са от най-страшните,стига да не  прекалява с другите въглехидрати около тях.
Това което наричаш “гадост” има доста приятен вкус.Ама смисала му се губи сутрин.
Добрата диета за сваляне включва пълноценно хранене(Въглехидрати/Белтъчини/Мазнини),+ интензивно натоварване.

Ауу мед лимон и вода, уником :)
Покажи ми един смислен момент от деня в който това чудо на вкусотията да го пия ?
Не се заяждам просто ми е много интересно.

AP

11.10.09
09:31

Мисля да включвам Мюсли на Сутрин 1 купичка Мюсли и Прясно мляко Вечер 1 чаша кисело мляко и Мюсли

NE

11.10.09
10:49

казано от apocalypse на 11.10.09, 09:31:

Мисля да включвам Мюсли на Сутрин 1 купичка Мюсли и Прясно мляко Вечер 1 чаша кисело мляко и Мюсли

не яж мюсли вечерта.замени го с протеин и някаква салата например.а най-добре е да замениш мюслито с овесени ядки. в мюслитата има доста захар..а даже и да е ‘‘sugar free’‘,фруктозата от сушените плодове пак ще ти попреди на отслабването...

AP

11.10.09
13:18

Еми да си призная събота и неделя диета не правя щото се чуствам вече без силен само 5 дни правя обаче цяла седмица бягам.??

11.10.09
14:08

tonu,
Получава се нещо като лимонада.Всеки си има вкус,за мен специално хич не е лошо.А ползата е от лимоните и меда,не са ли те все полезни неща?Ако очакваш да го намериш в диетата на някой бодибилдър,това едвали ще стане.

А какво ядеш събота и неделя?Целта на диетата е да е накара да св чувстваш добре не да я намразиш.Случи ли се това явно нещо бъркаш.Пробвай да разнобразиш храната малко.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 11.10.09 14:21.

AP

12.10.09
11:47

казано от Biad__ на 11.10.09, 14:08:

А какво ядеш събота и неделя?
Ям повече месо домати и яйца и 1 грейпфрут чакам 30мин. и отивам на бягане

Мнението беше редактирано от apocalypse на 12.10.09 19:16.

AP

17.10.09
20:03

Вече ще съм на НВД дано за 1 месец да сваля 5 кила, че тренера ми каза да сваля и сега се боря всеки ден бягам на пътека 30мин. карам колело 30,40мин. и тренажор 20мин. понеделник до петък тренирам за тежъсти + кардио и вечерта ходя на муай тай???

17.10.09
20:07

И ще претренираш

AP

18.10.09
16:22

Пичове по точно целта ми е да сваля още 10,15 кила сега съм 96 преди бях към 130кг. за около 4,5 - месеца успях да ги сваля и много се радвам активно спортувах и не пих изобщо газирано и малко диета и тъка си постигнах целта радвам се ама остана само да сваля още около 10,15кила. и да стягам тялото си щото гърдите ми увисват много лошо от всякаде свалих мазнини само от там неможах сега се боря много дано до лятото да се стягам и да сваля..?????

18.10.09
17:36

И аз се боря с тия гърди.........битката е трудна,но ще я спечеля :)
Успех и на теб

AP

18.10.09
18:25

казано от Ivko на 18.10.09, 17:36:

И аз се боря с тия гърди.........битката е трудна,но ще я спечеля :)
Успех и на теб

И на теб брато дано да успе’ем че шибаният проблем много ме турмози. Aко някой знае някакви упражнения нека да пиши във Темате поне да се помагаме.

Мнението беше редактирано от apocalypse на 18.10.09 18:26.

AP

22.10.09
15:44

Приятели как мислите, че да закусвам със Кисело мляко и Пилешки кренвирши.
1- Чаша кисело мляко
1.брой - Кренвриш

Ако пържа (печа) кренвриша във огън мисля че ще има по малко калории и мазнини нали?????????????????

Мнението беше редактирано от apocalypse на 22.10.09 16:22.

22.10.09
18:42

За пръв път виждам такава закуска .. чесно :D Пробвай овесени ядки с мляко , 2-3 филийки черен хляб с домат и пилешко филе , бъркани яйца с извара + още нещо. ;)

AP

22.10.09
19:27

Аз попринцип закусвам със Кисело мляко и Мюсли във 1 чаша или цялата кофичка ама само така немога аз съм ученик и виждам хората как излизат от лафката със шибаните Джобове Сандвичи и огладнявам :D :D щото много обичам месото и те у вътре имат месо как то всички знаете и на мен ми се опитва ама имам воля да боря този мисъл и заради това сега със+ Кренвриш ще смеся место Мед мед’а има много калории и захари. ??????

Мнението беше редактирано от apocalypse на 22.10.09 19:30.

Кренвирша, дюнера или джоб от  лавката  както и кисело мляко само по себе си не са храна за спортисти.
Обаче имам усещането, че си твърде малък за да спазваш спортен хранителен режим. Просто похапвай квотото имаш тренирай и след време ще минеш на истинска диета.

AP

22.10.09
20:05

Дюнери,Джобе изобщо не ям ??

SL

23.10.09
08:41

АБе пиич нали преди това викаш че страшно много ти е ядът закуски от лавката и незнам си какво..наблягай на месото(освен,че ти е любимо,ЧИСТОТО месо е много важна храна за всеки спортуващ),зеленчуците,овеснените трици и ядки както и яйцата,риба също може ей това е! Преди обед може да хапваш и малко плодове?!

Мнението беше редактирано от slavistaaa на 23.10.09 08:42.

AP

24.10.09
09:16

Най много ме кефи Ориз и върху нея лютеница или доматен сос става много вкусно ??

AP

26.10.09
13:12

Преди малко направих една грешка ядох един голям дюнер ?? нали не пречи щото аз само 1 път ям на месец??????

Мнението беше редактирано от apocalypse на 26.10.09 18:14.

26.10.09
21:22

Тази нощ е критична,ако оцелееш ще живееш.Хайде малко сериозно,аз преди малко пих една чаша вода,случва ми се днес за 6-7 път,дали ще ми стане нещо ?

26.10.09
21:30

казано от apocalypse на 26.10.09, 13:12:

Преди малко направих една грешка ядох един голям дюнер ?? нали не пречи щото аз само 1 път ям на месец??????

Казваш им “без картофки” и нека бъде чиста съвеста ти!

28.11.09
22:46

Даже напротив

26.12.09
21:43

Пич свалил си толкова много килограми за толкова малко време и искаш още...Имай в предвид че и тялото ти боледува...С такава рязка промяна в килограмите е опасно.Просто не бързай.Знам че пичките на морето искат стегнати батки ама недей да се съсипваш.Яж умерено избягвай пърженото и полуфабрикатите и тренирай усилено за да докопаш некой мускул.Пък като организма ти свикне с сегашното ти тегло започни да сваляш пак.

AP

28.12.09
20:27

За сега не правя диета през март, април ще почвам на НВД строго ще карам на НВД дано да имам воля.
Сега почти всеки ден ям 1 малък кекс или 50,70гр. черен шоколад на своге.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1