10.10.09
13:37
Зациклила съм откъм мотивация , режим , воля и т.н.
Лек експеримент дали воденето на дневник ще доведе до подобрение на поне едно от изброените .
Опита да си взема мерки преди малко - ахахах , почти като на Венера Милоска , ако нейните бяха плюс 20 см - 30 см отгоре .
Част първа
34 дни до денят Х
10.10.09
15:20
Мани мерките и теглилките, давай да видим храната и спорта
...в търсене на режимА...
Здрасти, напиши нещо повече за себе си. Нищо е е ясно от поста, пък на нас ни е интересно. Какво представлява денят Х и колко време ще продължи част 1? И храната и спортът, разбира се...:lol:
Мнението беше редактирано от Инис на 10.10.09 19:08.
казано от inis9 на 10.10.09, 16:46:
...в търсене на режимА...
Добре съм с граматиката - авторско право - стихове, песни да не влизам в разяснения . :lol:
За мен е той - режимът !
А за мен няма какво да разказвам , след две - три седмици и без това дневника ще е изпълнен само с мен .
11.10.09
12:04
Хм... а как тогава ще имаш база за сравнение ,ако не въведеш мерки или някакви данни поне ? :)
Иначе успех с дневника - определено самото водене няма пряко отношение към волята и режима-винаги може да го зарежеш. Но пък е добра възможност за съвети и подкрепа в моменти на трудност ;)
11.10.09
12:09
aко дневникът не ти помогне с мотивацията,си купи някакви добавки-протеин,бърнър,витамини и ще видиш как ще се надъхаш от към стриктност в тренировки и храна иначе ще си си хвърлила парите на вятъра :lol: аз така се мотивирам :lol:
Ден 1
09.50 ч 15 мл L carnitine Gnc течен с вкус на черешки %-P
10.00 ч крос тренажор
най - лошата ми форма - 24 км/ч ,30 мин ,11.6 км /от тук насетне може само да става по добре / :down:
На 8 та минута исках да сляза !!!
12:30 ч
30 гр трици
10 гр ленено семе
2 яйца
400 гр кисело мляко 0.1%
15:00 ч
265 мл прясно мляко 1.5 %
1 л нес кафе
по късно ще дописвам ...
Не съм на конкретен режим за момента , броя калории .
В процес на търсене съм .
Едит:
И настана една ... но да кажем , че след едномесечно много кофти хранене , това е що годе нормален ден .
18:00
25 гр семки
19:00
100 гр ориз
400 гр микс зеленчуков / карфиол , броколи , морков/
45 гр доматен сос
сол , няколко капки соев сос
260 мл прясно мляко в пристъп на глад
Мнението беше редактирано от Marchela на 11.10.09 16:28.
Нещо не ми се спи и се присетих за моят дневник . ;-)
Заради хиперинсулимията /свръх производство на инсулин /отново съм на лекарства .
Ефекта е моментален - ако едни дънки в понеделник ми бе невъзможно да закопчая , то днес влезнах в тях без проблем и дори разходих .
Свалени 3 кг , режим не променен - храня се основно по заведения - нищо полезно , нискокалорично още по малко . :red:
Неприятното е , че лекарството /глюкопаш/не ми понася много и на моменти имам болки в корема и ми се гади .
При последният опит да ги пия по дълго време се топях ли топях , докато не ми писна да ми е постоянно лошо и не ги спрях .
Пореден опит да започна да спортувам ... от утре ! :down:
Два поредни дни в режим - това истина ли е ?!
Събота 24.10.09 г.
закуска
трици 30 гр
кисело мляко 400 мл
2 яйца
обяд
прясно мляко 250 мл
канела
ролца от раци 250 гр
вечеря
ролца от раци 250 гр
яйца 2 бр
Неделя 25.10.09 г.
закуска
ролца от раци 250 гр
яйца 2 бр
обяд
ролца от раци 100 гр
кола лайт 400 мл
след обедно
три малки круши /около 300 гр общо /
кафе
вечерно
хляб вита 4 ф
сирене 70 гр
краставица 165 гр
... и отнова вечерно , малко по късно
тиквички 2 бр
морков 1 бр
пилешко филе 150 гр
всичко това в плик във фурната
Навъртяни километри , но уви с колата , една малка разходка пеша сред красива природа и няколко снимки , които ми напомниха , че за момента имам само хубава муцунка , а тялото е - бауууу. :lol:
И да , много съм скромна - ще го забележите с времето . ;-)
Режима е ... някакъв мелез , както винаги .
От днес на инжекции , възпален нерв по задната част на бедрото .
Спорта се отлага , храненето е на дневен ред .
26.10.09
14:28
Предвид хиперинсулемията - дали не е по-добер да пропускаш колата лайт и хляба?
казано от Венцеслава Атилова на 26.10.09, 14:28:
Колата лайт е пълна глупост , не се случва често и за в бъдеще ще се старая да не се случва въобще .
Хляба какво да ти кажа , до момента и с него си свалях .
Отказвам се от нещо , само когато видя , че няма развитие .
Количеството съм съгласна , че е ту мъч - две филийки по се ядва .
От утре съм на режим направен за мен от Ипократис .
26.10.09
15:39
казано от Marchela на 26.10.09, 15:38:
казано от Венцеслава Атилова на 26.10.09, 14:28:
Колата лайт е пълна глупост , не се случва често и за в бъдеще ще се старая да не се случва въобще .
Хляба какво да ти кажа , до момента и с него си свалях .
Отказвам се от нещо , само когато видя , че няма развитие .
Количеството съм съгласна , че е ту мъч - две филийки по се ядва .От утре съм на режим направен за мен от Ипократис .
Ооо Ипо е много готин. Преди мнооого мног време съм тенирала с него като работеше в Младост :) Браво разбира си много от нещата.
Дам , Ипо е пич . :)
Благодарна съм му , постигнах доста с неговите режими преди време .
Менюто днес ... трудно за описване с точности .
Имаше филийки вита 4 на брои отново , имаше и доматки и кашкавалче .
По някое време и прясно мляко с мюсли .
Но като имаме в предвид , че си изкарах денят в болки , надрусана с обезболяващи въргаляща се в леглото , които при мен имаха ефект около нулата и въобще ми е все тая как изгл в момента , съм супер .
Денят Х , наближава - мен ме чака парти и едно костюмче - бюстие и панталон - проблема панталона е по мен - отврат , бюстието едвам дишам в него .За резервен тоалет не искам да мисля , това е ... освен да хващам ножа и да режа излишното . :lol:
Защо точно сега трябваше да се прецака кръстта ,F**K .