05.04.08
17:59
Въпросът ми е следния:Мога ли да включа два вида кофички в тренивоката си?Един път за гърди -щирок хват,наклон напред.Втрои път за трицепс тесен хват-лактите прилепнали до тялото. Програмата ми е 3-дневен сплит и тренирам цялото тяло 3 пъти в седмицата понеделник - Кофички ,набиране подхват ,тяга
сряда - Преден клек,Лег,Гребане,разгъване за трицепс,обратен хват бицепс,
петък - Клек,Набиране широк хват,(тук е въпроса дали е удачен варианта за кофички с широк хват,вместо полулег),френско
Понеже тренирам вкъщи и то сериозно досега правих полулег ,но след като увеличих килата до едно положение ми е трудно да ги закачам на стойката - лежанката не ми е толкова практична... Значи въпросът е кратък Удачно ли е да сложа кофичките с широк хват на това място в програмата ли да продължавам да мъча полулега?
Първо кофичките са за долната част а полулега за горната част на гърдата. ;)
Според мен няма проблем да правиш 2 вида кофички,стига да се въстановяваш добре.И при двата вида трицепса участва активно такаче трябва да си сигърен,че си добре отпочинал и не претренираш. ;)
05.04.08
19:21
Мисля че при твоята тренировка няма да е проблем да правиш 2та вида кофички. Но да те са за долна част на гърдите, а полулега за горна. Ти решавай.
05.04.08
20:14
Става много ясно. Правил съм така и никакъв проблем.