Уред за кофички на стена ?

18.10.09
16:15

Във flexcom-bg.com струва 90 лева според мен е скъпо ако някой има информация колко може да струва при железар да сподели.

18.10.09
17:52

Едва ли ще е скъпо. Отиваш със снимката, обясняваш му за какво става на въпрос и питаш. Друг е въпроса колко ще издържи.. :)

Така като го гледам като изработка не е нищо сложно, но се интересувай за начина на хващане на стената, ако е калпаво може да се строши, при което да те пребие.
Дори да влезеш в една зала да хванеш с рулетка да измериш няколко размера и ще имаш визия относно точните габарити на това нещо.

18.10.09
20:17

Ако има възможност си поръай да ти направи ръкохватката в форма на полуелипса (дано ме разбра), а не в стандартната перпендикулярна форма. Така много лесно акцентираш на гърди или трицепс !

18.10.09
20:31

казано от Владимир92 на 18.10.09, 20:17:

Ако има възможност си поръай да ти направи ръкохватката в форма на полуелипса (дано ме разбра), а не в стандартната перпендикулярна форма. Така много лесно акцентираш на гърди или трицепс !

Не те разбирам ако можеш да дадеш някаква снимка!

18.10.09
20:36

Ужасен художник съм.Опасявам се че пак няма да ме разбереш.Ще потърся пик в нет-а ! :)

19.10.09
21:13

http://www.youtube.com/watch?v=zA9EhzdN1a4&feature=player_embedded#

Тук има успоредка от PVC тръби май не е много трудна за правене ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1