На 16 години-бокс и креатин-ПОМОЩ ! :)

18.10.09
18:55

Здравейте, аз се казвам Михаил.На 16 години-55 кг и 173 см висок.Смятам да си закупя от този креатин: silabg.com/bg/83-OPTIMUM-NUTRITION-CGT-10.html ! Много хора ми го препоръчаха но се чудя дали ще има някаква полза от него след като аз тренирам бокс и скоро ще правим спаринги което значи че ще се изпотяваме доста и няма да мога да задържам вода ? А и забравих да кажа че ходя по 5 пъти в седмицата на фитнес ! Този креатин ще ми помогне ли да кача маса и като цяло да направя мускули ? Е нямам предвид само да го пия и т’ва е .... ами много по-интензивни тренировки и така :) Благодаря ви предватирелно !

18.10.09
19:00

5 пъти фитнес, кик бокс, ти ще се свиеш точно за 1 месец. И после защо не се получава.
Креатина ще ти дава енергия но не мога да разбера момента за задръжката ? нещо май не си наясно точно как действа. Другото което е че не казваш с какъв стаж си и реално имаш ли нужда от такъв продукт.
Храната също е от значение.

18.10.09
19:05

Ходя на фитнес от 6 месеца.А за храната ям ориз,зеленчуци,картофи,месо и много плодове.Не пия Кока Кола.Не пуша.Не пия кафе. Прочетох една тема специално за креатина и съм г/д наясно с нещата само не мога да разбера какъв е този момент на зареждане ! Вие какво мислите за горепосочения креатин ? Той е с Creapure формула.

P.S. Записах се на бокса преди 2 седмици.

Мнението беше редактирано от Mihail12341234 на 18.10.09 19:11.

ВЕ

18.10.09
19:13

казано от Mihail12341234 на 18.10.09, 19:05:

Ходя на фитнес от 6 месеца.А за храната ям ориз,зеленчуци,картофи,месо и много плодове.Не пия Кока Кола.Не пуша.Не пия кафе. Прочетох една тема специално за креатина и съм г/д наясно с нещата само не мога да разбера какъв е този момент на зареждане ! Вие какво мислите за горепосочения креатин ? Той е с Creapure формула.

Ако е монохидрат може да получиш крампи. Не се връзва с аеробно натоварване като бокса. По добре вземи Бета Аланин, Таурин и ВСАА! Ще пометеш ринга с това :-)

18.10.09
19:19

И задължително едни хубави спортни витамини !!!

18.10.09
19:21

И сега ще си проличи,че с гореспоменатите неща съм много зле.Може ли да ми кажете какво са те ? Таурина знам какво е,но какво е Бета Аланин и ВСАА ? Ще се пробвам да ги намеря в silabg.com,след като ми кажете какво са разбира се ! Благодаря Ви за отзивчивоста ! :)

Мнението беше редактирано от Mihail12341234 на 18.10.09 19:22.

18.10.09
20:20

казано от Mihail12341234 на 18.10.09, 19:21:

И сега ще си проличи,че с гореспоменатите неща съм много зле.Може ли да ми кажете какво са те ? Таурина знам какво е,но какво е Бета Аланин и ВСАА ? Ще се пробвам да ги намеря в silabg.com,след като ми кажете какво са разбира се ! Благодаря Ви за отзивчивоста ! :)

А ти не можеш ли сам да си ги потърсиш, не мислиш ли че е време нещо сам да свършиш ?

19.10.09
11:40

Здравейте,потърсих при чичко гугъл и разбрах какво представляват обаче не мога да се спра на марка :( . Може ли да ми препоръчате марка за BCCA и Бета аланина ? И значи по-добрият вариант е да си взема BCCA и Бета аланин отколкото само креатин ?  Прочетох за крампите.Търсих в интернет но никъде не намерих колко време мога да взимам аминокиселините и аланина.Засега съм се спрял на ето това: silabg.com/bg/6166-PRIMA-FORCE-Beta-Alanine-500g.html ! А за аминокиселините това: silabg.com/bg/4157-AMINOSTAR-BCAA-Max-Protect-100-tabs.html или silabg.com/bg/1097-AMINOSTAR-BCAA-120-caps.html ? Който ги е пробвал може ли да ми каже кога г/д ще се “усети” някаква промяна ? :)

Приятен ден ! :)

19.10.09
16:06

От тея BCAA на капсули ще усетиш точно НИЩО, защото дозата ти ще бъде много малка и общо взето си хвърляш парите на вятъра.
БЦАА само на ПРАХ и в дози от 20-30 гр на ден.
Най-изгодните в България BCAA са на Primaforce BCAA 500 гр 68 лв неовкусени и на BPS - Anabolic BCAA 4:1:1 500 гр 65 лв - вкус диня.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 19.10.09 16:06.

27.10.09
04:58

Здравейте,вече си купих Бета Аланин и БЦАА на Primaforce.Надявам се че са качествени.Може ли да ми кажете колко време мога да ги пия без да спирам и колко почивка трябва да правя.Примерно креатина нали се пие 1 месец и се почива 1 месец.Тези хранителни добавки на същия принцип ли са ? :) Благодаря предварително :)

СБ

27.10.09
05:21

БЦАА спокойно могат да се пият целогодишно, евентуално може да се правят паузи на всеки 2-3 месеца за около 1 месец. Относно бета аланина хубаво е на всеки 40-60 дни да правиш една пауза от 30 дни, по простата причина, че организмът ти ще навикне към него.

27.10.09
06:55

казано от Aleksandar Marinov на 19.10.09, 16:06:

От тея BCAA на капсули ще усетиш точно НИЩО, защото дозата ти ще бъде много малка и общо взето си хвърляш парите на вятъра.
БЦАА само на ПРАХ и в дози от 20-30 гр на ден.
Най-изгодните в България BCAA са на Primaforce BCAA 500 гр 68 лв неовкусени и на BPS - Anabolic BCAA 4:1:1 500 гр 65 лв - вкус диня.

Аз винаги съм се чудил БЦАА като са в желатинови капсули нали вътре също е на прах, не е ли по-добре дори на такива капсули (ако има зеленчукови най-добре), за да може да си разпредели грамажа по-добре? Откъм усвояване би трябвало да е същата работа...

Мнението беше редактирано от NastyNas на 27.10.09 06:55.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1