18.10.09
19:13
Здравеите! Значи искам да ви попитам за изгараянето на мазнините със тази комбинация, дали действа : Л-карнитин (2 преди тренировка и 2 след) , Холин (1 преди тренировка и 1 след) , Кленбутерол( 2 преди тренировка) , и Суроватъчен протеин (2 пъти по 3 лъжици). И ако може да ми дадете малко повече информация за холина и кленбутерола. Както и някакфа диета която да спазвам впоследствие на използването на тази комбинация. :)
Какво значи действа ? Правиш си хранителен режим, повече кардио и така, аз от боклуци като кленбутерол не бих се тровил.
А конкретно за диетката се заплаща, така на готово никой не би тръгнал да се занимава специално с теб.
Карнитина след тренировка някак си не се връзва.
Холин ... точно пък това за какво ти е ? така самостоятелно да се приема няма много смисъл. Ако питаш мен направо липотропен фетбърнс си вземи.
казано от Dogfather на 18.10.09, 19:13:
Здравеите! Значи искам да ви попитам за изгараянето на мазнините със тази комбинация, дали действа : Л-карнитин (2 преди тренировка и 2 след) , Холин (1 преди тренировка и 1 след) , Кленбутерол( 2 преди тренировка) , и Суроватъчен протеин (2 пъти по 3 лъжици). И ако може да ми дадете малко повече информация за холина и кленбутерола. Както и някакфа диета която да спазвам впоследствие на използването на тази комбинация. :)
Вземи си хубав термогенен фетбърнер плюс л-карнитин и протеин. От друго нямаш нужда. Диета му е майката. Разтърси се за малко информация да си съставиш подходящо меню.