пшеничен зародиш

13.02.05
21:02

казах на майка ми да ми вземе пшеничен зародиш,а тя зела пшеничени ядки.понеже за парви път ще ям такова нещо искам да питам двете неща едно и също нещо ли са?

14.02.05
00:05

различни са,зародиша си е зародиш

14.02.05
20:25

а зародиша как мога да го ям.с кисело мляко знам ако знаете други начини споделете

14.02.05
23:34

с прясно мляко може, натурален сок, както ще ти е вкусно, ако искаш и с вода можеш. Само че имаше едни много евтини зародиши, които са отврат с каквото и да ги ядеш,продават ги по диетичните щандове

AC

15.02.05
14:46

На мен лично понеже ми е гаден във всички случай, слагам 1-2 суп. лъжици 150мл.вода и го обръщам на екс... Като ще е гадно, поне да мине бързо!  :D

17.02.05
22:18

Аз пък примерно си хапвам най-обикновенно жито (варено) ...без нищо-никви подсладители,подправки и т.н. ...Според мене храната си е екологично чиста а и житото  си е богата на протеини ( според вида варира 17-22/100г съдържание) ,също така съдържа и баластни вещества... още един ГОЛЯМ плюс -  изключително евтинко е :))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1