Optimum 100% Gold Standart или SAN 100% Platinum Whey ?

Имам колебание между двата... единия си е име, докато другия е с накъсани пептидни вериги... някой да разполага с компетентно мнение ?

19.10.09
10:55

Който и да избереш няма да сбъркаш. И двата са ми любими и като вкусове. Вкусът на вафла на Платинум Уей е страхотен. %-P

е то вкуса е хубаво нещо, но ме интересува от кой си останал по доволен :)

19.10.09
11:23

И от двата.  ;-P

ВИ

19.10.09
12:02

Протеин като протеин. И двата са в средния клас. Сравни цена на 100гр белтък и количество лактоза.
Бих ти препоръчал да разгледаш и алтернативи. Има доста по-изгодни предложения като цена и качество , а 90% са и по-добри на вкус от ОН-а.

Какво разбираме по протеин висок клас? Hydro Whey?

ВИ

19.10.09
12:26

казано от Михран Михранян на 19.10.09, 12:11:

Какво разбираме по протеин висок клас? Hydro Whey?

O не!:) Това са глупости. Ако искаш хидролизат, по-добре амино таблети, или още по-добре амино етил естер. И пак няма да станеш 389% по-як.
Имам в предвид по висок % изолат, най-добре изцяло за да няма лактоза. Това е цялата работа. Иначе това си е хранителен продукт. Единствената разлика с месо, риба, яйца е че течен. Ако приемаш 200гр белтък на ден, няма значение дали ще е пудра,или твърда субстанция. Даже с , месото може да стане по-добре, ако имаш добро храносмилане.

Хаха не очаквам някакви чудеса от протеина, макар, че съм доволен от това което съм направил за момента на добавки. Просто протеинчето ми свърши и искам да пробвам някой друг. За по нататака съм си харесал един който на 100 гр прах има 96 гр. излота, но това по нататака

ВИ

19.10.09
18:54

казано от Михран Михранян на 19.10.09, 12:39:

Хаха не очаквам някакви чудеса от протеина, макар, че съм доволен от това което съм направил за момента на добавки. Просто протеинчето ми свърши и искам да пробвам някой друг. За по нататака съм си харесал един който на 100 гр прах има 96 гр. излота, но това по нататака

96%. Това трябва да е неовкусен. Би ли споделил нещо повече за него?

Фирмата е Testoplex от X Series, протеина е Isolate Whey Pure. Предлага се с няколко вкуса, макар и 2 на брой ги има. Мисля, че продукта ще си заслужава.

ВИ

19.10.09
20:05

казано от Михран Михранян на 19.10.09, 19:52:

Фирмата е Testoplex от X Series, протеина е Isolate Whey Pure. Предлага се с няколко вкуса, макар и 2 на брой ги има. Мисля, че продукта ще си заслужава.

Не можах да намеря инфо от гугълчо с какво точно е подсладен, но лееееекинко ме съмнява да са успели да постигнат толкова висок % с подсладител и аромат, пък било то и спленда. Най-високия % който съм виждал е 97% (неовкусен - суровина) и то при идеални условия (много ниска влага). Това беше от завода на Дависко и беше най-скъпия им протеин. В европа се продават предимно холандски и английски протеини с профили до 90%. Проучвал съм и не успях да намеря по висок.

http://www.testoplex.com/uk/product_info.php?products_id=34&osCsid=87b938bd165ec24b9a44553c487af9ee
ето ти линкче... прегледай го... само дето не мога да намеря нищо за натрия в него... а забравих да спомена, че има и 3ти вариант - обезвкусен :P

ВИ

19.10.09
21:48

казано от Михран Михранян на 19.10.09, 21:13:

http://www.testoplex.com/uk/product_info.php?products_id=34&osCsid=87b938bd165ec24b9a44553c487af9ee
ето ти линкче... прегледай го... само дето не мога да намеря нищо за натрия в него... а забравих да спомена, че има и 3ти вариант - обезвкусен :P

96.5gr протеин, още 1гр карбои мазнина и остава 2.5гр за овкусяване, подсладител и влага - ЗАБРАВИ! Въобще не са си написали домашното по химия. Звучи несериозно и като имаш в предивд че е световнонеизвестна фирма ...

Скоро ще си проличи :) та... така и не разбрах какви са ти препоръките отностно протеина?

20.10.09
15:28

казано от Михран Михранян на 19.10.09, 21:59:

Скоро ще си проличи :) та... така и не разбрах какви са ти препоръките отностно протеина?

Избери си между Нектар, NOW неовкусен изолат и All the whey/MGN изолат. Първите 2 съм ги пил в течение на 2 години без прекъсване, просто съм редувал, като вече 1 година неизменно пия неовкусения изолат на НАУ. ATW/MGN не съм пил, но на етикет го докарват!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.10.09 15:30.

20.10.09
16:23

по-добро от неувкусения изолат на Now едвали ще намериш :)

02.11.09
19:25

Някой поръчвал ли си е протеини или нещо др от bodybuilding.com ?

казано от DOBRUJANECA на 20.10.09, 16:23:

по-добро от неувкусения изолат на Now едвали ще намериш :)

Нектара е по-добър, но предимството на НАУ, е че има големи разфасовки.За мен също е фаворит сред протеините ;)

06.11.09
18:09

Да ви подскажа, че в момента има качествен протеин изолат без аспартам,лактоза,въглехидрати и мазнини на цена от 38лв. за кг!
Отгорворът е Nature’s Best - Isopure Zero Carb
http://www.myfitness-bg.com/show.php?pr=634

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1