14.02.05
19:35
Темата е модерирана от Mr_Muskul
Аз тренирам от 2 години и не сам постигнал много голями резултати :(
Штот не сам ял много качествена храна.
Сега с ваша помощ успях да направя неква програмка и я спазвам
вече 2 седмици.Много нали :)
То излена че трябва да поглъщам 2 кила храна на ден и да давам
около 10 лева.Аз тва не мога да си го позволя :(
Писна ми най вече от тъпото месо.Просто стомаха ми не може да го
понася.Ся ша кажете че без него нищо нема да постигна.
Мога да ям риба ма само 1 пат в седмицата.
Един здравеняк в залата ми вика че е качвал маса само с яйца,мляко
и некви ядки. :? Аз не му вярвам ся ша пробвам пак ще видим
THE RAP CHANGE STILL DRE
Ами според мене - много мускули=много изядено месо , но не се притеснявай да го заменяш с други източници на белтък(яйца,млечни продукти и т.н.)Бих ти препоръчал да наблегнеш на изварата - евтина е и се усвоявяа добре (поне при мене).
П.С.Adrenaline Rush на Twista e страхотен албум :twisted: 8)
Аз пук много лесно качвам от кисело мляко.Попринцип се опитаи да избягва6 червените меса,както правя аз.Яж повече бяло пилешко месо и риба.Не е лошо и соеви продукти да включваш от време на време в яденето си.Овесените ядки също вършат работа.Яицата задулжително!!!
Пробвай със соя! Тя има най-голямо количество белтъчини, дори повече от месото!
Абе има, ама доколко са качествени? Соята не може да замести месото и млечните продукти.
twista, от нищо нещо не става. Мускулите не растат от въздуха. И аз по - голямата част от живота си не съм се хранел с качествена храна, и аз не съм имал добри резултати, така че те разбирам. И на мен не ми се иска да давам по една средна заплата на месец за храна, вместо да си карам на по един дюнер или пица за левче, но не става. Като не ти се яде или не можеш да си позволиш месо, яж извара и мляко, яйца, ядки и други подобни.
Имах предвид като заместител на месото! Аз лично мразя соя - отвратителна ми е! Ако не е месо не става - то има неща които соята няма (витамин В12 например)!
Хора понеже и аз съм в период за маса и положението ми е също като на YODA да ви питам препоръчаха ми да ям много сирене - от него мога ли да кача маса ако ям 1 кг за 3-4 дена (обезсолено) и какво е нивото на протеин в него.
16.02.05
10:43
twista, не искам да те разочаровам, но според мен без месо не става... И да се скъсваш да пиеш протеинови шейкове, пилешкото и рибата са си необходими... :?
16.02.05
11:38
Мога да ям свинско ама то пак има много мазнини
Свинското и телешкото съдържат доста холестерол и наситени мастни киселини, но тъй като (особено свинското на пържоли) имат добри вкусови качества може да се пренебрегне за известно време (докато качиш някое друго килце) мисълта за вредата от тях. Едно добре приготвено свинско, телешко или пилешко едва ли има толкова непоносим вкус, а и би трябвало месото най-малко да дразни стомаха, освен ако не е пържено или прекалено мазно.
16.02.05
11:46
Брачет ми има страхотно тяло,а не е стьпвал в фитнес зала.
Мамка му и ген :twisted:
Забравих да ви кажа че баба ми готви месото
“От златните рьце на баба е най вкусно” -Това са пьлни глупости
Ако искате да добавите нещо към мнението си използвайте бутона “промени”.
Mr_Muskul
Според мене това за овесените ядки е вярно - добре се качва от тях. Поне при мене е така.
17.02.05
22:32
Добре е ...месо та месо..не виждате ли че човека не може да дава по 5лв на ден само за ядене...аз примерно (знам че доста хора ще ми се смеят сега...) наблягам така че 50-60% от дневния ми белтък да е от раст.храни- тва всеки ден леща,боб,грах,жито....като изял половин кило тоест кум 100г белтък поне.. и после кат вкарам мляко с прот.изолат и вече според ситуацията сирене,яйца,месо или пък ядки(хем че са с много мазнини) и така си набавам 200г протейн за3лв някаде на ден... вече ако говорим и за Амино и креатини и т.н цената се вдига много... Но не е като да даваш всеки ден по 5лв за кг месо....Ами за въглехидрати ..Изяш 500г от някоя бобова култура и получаваш 1500 ксал с 100г белтък ...пук после си изяш 300г месце кат толкова многи искаш....