15.10.09
15:08
Здравейте. Имам нужда от помощ и ще се радвам да я намеря тук. Момиче съм, на 18, в момента тежа 49 килограма. Иска ми се да кача малко и същевременно да подобря формата си, с други думи имам намерение да започна с по-усилени тренировки, да започна да ходя на фитнес отново например. Стигала съм най-много до 53кг, но бързо се връщам назад, което се дължи най-вече на факта, че не спазвам определен хранителен режим - случва се да не ям нищо цял ден. Жена, ко да ме правиш. Готова съм на всичко в следващите 6 месеца да постигна целта си, а именно да стигна и задържа на 53-55 кг. Ще намеря време покрай ученето за кандидатстудентски изпити. Коремните преси, разните видове клекове, а и упражнения за ръце, правя редовно и с голям кеф (в домашни условия), а тичането в парка - малко по-рядко :). Нямам намерение да употребявам каквито и да е добавки. По принцип ям всичко, вкъщи се набляга на картофите, ориза, месото, месото и месото. Животни, ко да ни правиш. :lol: И така, мога да кажа - не съм наясно с това кога трябва да ям - преди или след тренировка, колко пъти на ден, в какви количества и какво...
Ръст - 167; Талия - 62; Гръдна обиколка - 83; Ханш - 89. :red:
РБД с малко повече мазнини, като че ли и протеин + тренировки (с тежести) би било най - добре според мене. Разрови се из раздела “Диети” и “Фитнес програми”
Ех, ко да ви правим :lol: . Човека, ти отговори достатъчно изчерпателно, че просто няма какво да допълня. Успех! :)
Мнението беше редактирано от El padre на 16.10.09 07:39.
19.10.09
06:35
казано от mystnt на 19.10.09, 06:32:
Метандростенолон и дека...
Чудесен съвет... особено полезен за една Дама... ?!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.10.09 06:37.
казано от mystnt на 19.10.09, 06:32:
Метандростенолон и дека...
недеите да давате такива идеи дори и на базик ! не всеки е наястно с нещата >:-(
Добре,надявам се авторката да не е взела необмисления ми отговор на сериозно...