Моля за мнения и съвети за качване на маса

20.10.09
15:49

Здравейте, колеги :) Да започна, че не съм от тези които искат да качат 20кг. за 1 месец, непрочели нито 1 тема във форум и невслушващи се в нищо, просто пищят едно и също - КАК ДА КАЧА , КАК ДА КАЧА...
    Имах период, в който не тренирах, много работа и грижи и съответно отслабнах, загубих старата си форма и размери.Сега опитвам какво ли не, правя уж всичко както си му е реда (неща с които преди качвах), но без особен успех засега.Накратко : програмата ми е само от базови упражнения момента :
Пон. и сряда - 1ва суперсерия : хоризонтален лег + гребане със щанга (3 пъти);2ра суперсерия : набирания пред гърди широк хват + военна преса за рамо (3 пъти);3та суперсерия : сгъване с прав лост за бицепс + френско за трицепс ( 3 пъти)
четвъртък -  5 серии клек на смит машина, защото няма поставки за свободен клек :( ; 5 серии мъртва тяга; 3 серии повдигане за прасец
Всички упражнения ги изпълнявам в 7-9 повторения.
Храня се 5-6 пъти на ден, гледам да е максимално качествено, нямам добра програма за хранене, просто гледам да ям качествена храна и по 5-6 пъти на ден.Пия 2-3 литра вода на ден.Спя по 8-9 часа.В момента съм 178см/65кг.
И така според вас къде е проблема, защо немога да кача маса?Всякакви мнения и предложения, съвети ще ми бъдат от полза, благодаря :) Ако нещо съм изпуснал в информацията, питайте

20.10.09
17:40

От колко време спазваш този режим,всичко си иска време. Може ако искаш а увеличиш храната.

спазвам от 2 месеца, но няма почти никакъв резултат освен в силата, забравих да спомена, че и някав гейнер взимам освен другото

20.10.09
20:21

Виж това : http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40303/ .

Мерси, четох я днес тази тема, а и преди съм чувал за тази програма с 20 клека, може би е време да я приложа :) отново мерси, беше кратко съобщението ти, но ме накара да се замисля повече.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1